Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reyn sence ? Yani gözümde canlandırdım da sevgili oldukları çok bariz.Kizlar benim hoslandigim biri var. Bana bakti bir iki saniye sonra bir kiz arkadasinin omzuna kolunu atmis kizda elini tutmus kolunu attigi yerden aralarinda bir sey var midir?
Dışarıda bir kız ve erkeği yan yana görünce neden hemen böyle bir teşhis koyuyoruz yaaKizlar benim hoslandigim biri var. Bana bakti bir iki saniye sonra bir kiz arkadasinin omzuna kolunu atmis kizda elini tutmus kolunu attigi yerden aralarinda bir sey var midir?
Kizlar yakin arkadas olamaz mi?
Senin için fal açtım hemenaralarinda bir sey var midir?
Kizlar yakin arkadas olamaz mi?
Sen her yanlışlıkla sana bakanı böyle kafana mi takacaksin?Kizlar benim hoslandigim biri var. Bana bakti bir iki saniye sonra bir kiz arkadasinin omzuna kolunu atmis kizda elini tutmus kolunu attigi yerden aralarinda bir sey var midir?
Büyük ihtimalle o kızdan hoşlanıyordur bilemicem. Ama senden hoşlanıyor olsa, sana baktıktan sonra bir geri çekilir tepki verir sana belli etmeye çalışırdı benceKizlar benim hoslandigim biri var. Bana bakti bir iki saniye sonra bir kiz arkadasinin omzuna kolunu atmis kizda elini tutmus kolunu attigi yerden aralarinda bir sey var midir?
yoldan geçen adama bakıyorum 2 saniye adam" bu kadın bana aşık galiba"dese ağzını burnunu dagitirim.Hayatı böyle yaşamayı bırakın,giden yıllar sizden çok şey götürecek zamanın telafisi yok tedavi olunKizlar benim hoslandigim biri var. Bana bakti bir iki saniye sonra bir kiz arkadasinin omzuna kolunu atmis kizda elini tutmus kolunu attigi yerden aralarinda bir sey var midir?
Kimse hoslanamaz begenemez herhalde benden oyle miSen her yanlışlıkla sana bakanı böyle kafana mi takacaksin?
Var görünüyor.Ben zaten benden hoslaniyor mu diye sormadim. Aralarinda bir sey var midir diye sordum.
Ooo sen baya alingansin.Kimse hoslanamaz begenemez herhalde benden oyle mi
Şimdiye kadar kimse hoşlandı mı senden? Hayır. Şimdiden sonrası için yine de umudunu yitirme kardeşimKimse hoslanamaz begenemez herhalde benden oyle mi