• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden yapiuor boyle?

Kizlar benim hoslandigim biri var. Bana bakti bir iki saniye sonra bir kiz arkadasinin omzuna kolunu atmis kizda elini tutmus kolunu attigi yerden aralarinda bir sey var midir?
Dışarıda bir kız ve erkeği yan yana görünce neden hemen böyle bir teşhis koyuyoruz yaa 😑

aralarinda bir sey var midir?
Senin için fal açtım hemen
Evet aralarında bir şey var, 2025 mart'ta söz kesecekler ama aile büyükleri arasında makas kesmedi tartışması yaşanacak. Sorunu çözüp 2025 yaza düğün yapacaklar hemi de iki farklı şehirde. Çünkü oğlan aslen Çorumlu, kendi memleketinde de düğün yapmak isteyecek. Sonraki senelerde de iki kız bir oğlan çocukları olacak ama detaylı göremedim, karıncalı görüyorum çünkü bundan ilerisini. Sonbaharda tekrar konu aç, bakımı güncelleyelim.

Kizlar benim hoslandigim biri var. Bana bakti bir iki saniye sonra bir kiz arkadasinin omzuna kolunu atmis kizda elini tutmus kolunu attigi yerden aralarinda bir sey var midir?
Sen her yanlışlıkla sana bakanı böyle kafana mi takacaksin?

Büyük ihtimalle o kızdan hoşlanıyordur bilemicem. Ama senden hoşlanıyor olsa, sana baktıktan sonra bir geri çekilir tepki verir sana belli etmeye çalışırdı bence

yoldan geçen adama bakıyorum 2 saniye adam" bu kadın bana aşık galiba"dese ağzını burnunu dagitirim.Hayatı böyle yaşamayı bırakın,giden yıllar sizden çok şey götürecek zamanın telafisi yok tedavi olun

Ben zaten benden hoslaniyor mu diye sormadim. Aralarinda bir sey var midir diye sordum.

Back