Neden yapamadığını biliyorum

Ne muhteşem bir yazı okurken ben bile ağladım çünkü yaşadıklarımın fazlası var eksiği yok Bn Bn gibi değilim sanki yıllardır zaten ben bu hafta o tokadı eşimin bana alıp geldiği 50 beden Bi elbiseyle yemiştim ama sen o kadar guzel kalbime ince bir sizi gibi dokunarak anlattinki gel sarılıp aglayak yani o kadar ellerine sağlık daha diyecek çok şey var ama içim boşalmış gibi sanki işin özeti bu işte aslında

O zaman nickinizin altında başlangıç ve şimdiki kilom yazınızı görmek beni ayrıca mutlu etti. Çünkü baslamak bitirmenin yarısıdır artık yapmak istediğinizi görmek çok güzel. İnşallah daim olur istediginiz zaman yazabilirsiniz

80 kilo ile basladim bu kez ama 90 larida görmüştüm geçen sene son durum bu simdi

Eklentiler

• 20210712_094939.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 104
Keşke tekrar tekrar begenme imkanim olsa yaaa bu sabah gelip yine okudum kafama yerleşen kadar her sabah burdayım artık o kadar guzel motive oldun ki bana anlatamam ❤

80 kilo ile basladim bu kez ama 90 larida görmüştüm geçen sene son durum bu simdi

ya 77 kiloyla nasıl 50 beden elbise giyorsunuz ben 135 kiloyla giyiyorum 50-52 beden çok merak ediyorum bu konuyu.. geçen de bi ins. fenomeni demişki beyaz pantolon bulamıyorum boy 167 kilo 74 nasıl bulamıyorsun ya en fazla 42 hadi kalıbı darsa 44 olsun. sizin boyunuzu bilmiyorum tabi yanlış da yorumlamiyim benim boyum 169 ama o fenomene tilt oldum severim de kızı :)

Keşke tekrar tekrar begenme imkanim olsa yaaa bu sabah gelip yine okudum kafama yerleşen kadar her sabah burdayım artık o kadar guzel motive oldun ki bana anlatamam ❤

bu yazı gerçekten de insanı kendine getiriyor her sabah okunmalı ama bak ben de unutmuşum gitmiş

Çok güzel bir yazı olmuş motive edici yıllarım diyet yapmakla geçti benim de sağlıksız ne varsa seven biriyim. 1 temmuz da yine başladım umarım bu sefer ideal kiloma gelirim. Şu an oğluma yaptığım puding ve kekin tadına bakmamak için kendimi motive çabalarındayım☺

Gerçekten müthiş yazmışsınız okurken ağladım. Ben de kendi hikayemden bahsetmek istiyorum. Ben evlenmeden önce 59 kg muthis fizigi olan bi kızdım. Evlenir evlenmez hamile kaldim 25 kg aldim ilk cocugumu saglikla dunyaya getirdim cok şükür kilomu da tam vermeye basladim 65lere düştüm ve büyük bi şokla oglum 7 aylıkken tekrar hamile kaldigimi ogrendim yine 25 kg ve 90 kg ile doguma girdim. Neyse 2.çocuğumu da cok sukur dogurduktan sonra kendime artik hic vakit ayiramaz oldum en kötüsü büyük oğluma karsi kendimi yetersiz hissettim cunku onunla yeterjnce ilgilenemiyordum o da bebekti en nihayetinde 2.cocugum da cok huzursuzdu surekli ağlardı. Bu beni buyuk bi depresyona surukledi kacisi yemek yemekte buldum ben yedikce kilo aldim. Kilo aldikca kendime saygim azaldı. Kendime saygim azaldikca baktım ki cevredekilerin de bana saygisi azaldı ya da ben öyle hissettim. Bir gun eşime sunu bile dedim Allaha yemin ediyorum bir daha tatlı yemicem ve o gece yedim kendimi tutamadim. Artik her diyete basladigimda esim benimle dalga geciyodu verdigin sozleri biliyoruz aksamina tatli yersim diye. Neyse bir gun 8 yasindaki yegenimle disari ciktim arkadaslariyla oynarken yanima geldi gulerek dedi ki teyze arkadaş diyo ki teyzen yine mi hamile. Ben de film orda koptu suan 10 gundur diyetteyim ve 2 kilo verdim o gün benil icin dönüm noktasi oldu. Cok dikkat ediyorum bu defa cok kararliyim. Kilo verdikce kendime güvenim geliyo. Eski bedenime kavusmak icin can atiyorum

inşallah güzel kilolar verirsin.. bu topiğin hikayesi beni de ağlatmıştı ve senin hikayeni de kendime benzettim benim kızım çok küçük değildi ama 3 yaşındaydı ve ben de ona karşı kendimi yetersiz hissediyorum çok üstelik kardeşleri ikiz oldu ve ben çok muazzam bir kilo ile 142 ile doğuma gittim 4 senedir de maalesef yaşamıyorum sürünüyorum sanki üstelik ikizlerimin bebekliği çok çok sakin geçmesine rağmen psikolojisi sorumluluğu kovidi okulu derken kafayı sıyırdım sıyırıcam bu kadar şeyin içinde bir de diyet göğüs gerebildiğim bir süreç değil. inşallah ben de senin gibi niyetimi alıp başlarım

Son düzenleme:
İnşallah güzel sonuçlar alabilmissinizdir
Ben bu yorumları şimdi okuyorum. Sizi çok iyi anlıyorum. Bensiniz sanki. Zaten aramızdaki bu benzerlikler yüzünden bu konu sizi Biraz da olsa motive edebiliyor. Su an kaç kilosunuz? Ne kadar kilo verebildiniz ne durumdasınız. Eğer vazgecmenin eşiğine geliyorsanız ben sizi yalnız bırakmak istemiyorum o düşüncelerle. Uzun süredir de buraya bakamadım. Ama döndüm artik
Candy bunu konuşalım istiyorum ben. Ne zaman istersen üstüne gidelim. Ben bunun değişebilecegine inanıyorum. İnternette ücretli koçlar var sadece motivasyon amaçlı seninle konuşup hedeften sasmamani sağlıyorlar. Ama ben mesela burada istediğin kadar yanındayım Müsait oldukça. Sen bırakma yeter ki bundan vazgeçme

Merhaba kizlar bende 2 doğumla baya kilo alanlardanım 77kg en son.gorumcem tarcinli su ve dikkat ederek epey kilo vermiş bende bugun basladim tarcinli suya.ama asla aburcubura hayır diyemiyorum emziriyorum biri 7aylik diğeri 23 aylik bebeklerim var.cok sıkıldım artık kilolu olmaktan.tarcinli suyu deneyen varmi aranizda?

Ben denemedim canım. O nasıl oluyormuş? Ben pul biberli yoğurdu duydum

Merhaba kızlar şimdiye kadar hiç diyet yapmadım ama doğumlardan sonra kilom 67 de sabit kaldı suan 68 olmus olabilirim bu arada
Boyum.1.68
Nse bn öğünlerde ne yaptığımı yazayım
Sabah
2 yumurta
Bol yeşillik ,Salatalık, domates,zeytin,peynir
Malesef 1 bardak çay 2 ks şeker atıyorum. Normalde 4 5 bardak çay içerim ama şeker çok tüketmemek adına böyle bi karar aldım nekadar doğru siz söyleyin
Akşam 5 e kadar sadece yogurt bol su ile geçiriyorum zaten bu kahvalti bni baya tok tutuyor
Akşam
Dilediğim herseyi ekmeksiz
Yağ çok az
Ve porsiyon küçülterek tabi aç kalmadan yiyorum ve akşam yemeğim böyle son buluyor.
Yatana kadar
Yogurt kürü
Zencefil,zerdecal,tarçın kürü yersem elma ve bol su
Sade Türk kahvesi içiyorum bazen ögle arasında da içiyorum.
Ertesi gün saat 10 a kadar bunlarla duruyorum
Sabah 7 8 gibi spor yapıp limonlu suyumu içiyorum ve tekrar aynı şeyler
sizce bn neleri doğru neleri yanlış yapıyorum bu arada 10 aylik bebegim var emziriyorum sütüm yetiyo bunları yapsam bile çünkü aç kalmıyorum

Peki bu şekilde kilo verebildin mi canım hiç? Şimdi bebek emzirdigin için daha fazla kısıtlama da fazla olur. Ama bebek emzirmeseydin sabahları iki yumurta yerine bir tane yemeni onerirdim. Hatta bazı diyetisyenler yumurtayı haftada 2 şeklinde veriyorlar. Ama bunu değiştirme şuan. Bol su olayı güzel. Meyveyi akşam yemediğin müddetçe onda da sorun yok. Bende önce caya şeker atmadan icemezdim. Sonra atmamak için çayı açık içmeye başladım. Öyle öyle alıştım şu an asla şeker atamıyorum. Sanki şekerli şerbet gibi aşırı geliyor. Spor yapman mükemmel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…