Neden yapamadığını biliyorum

Bende geldimmm 2 hafta önce kesin diyete başladım .başlangıç 85 güncel 80 ilk hedef 75
Hoşgeldin aramıza. Başarılı olmak için gerçekten kararlı olmak şart. Aman boşver birşey olmaz bir defa deyip kaçamak yaptığın an ipin ucu kaçıyor. Süper gidiyorsun bu arada. Haftalık kilo bilgilerini bekliyoruz

Aynen öyle bırakmamam lazım mptivasyona ihtiyacım var bu arada evde tartım yok kız kardeşime gittikçe tartılıyorum . Tartıldıkça yazıcam. Bu arada diyetin yanında leslie ve plates te yapmaya çalışoyorum. Her gün olmasa da haftada 4 falan oluyo

Pilates için önereceğin bir video program vs var mı

Bı bu kadar daha yazsan okurdum anlattıkların okdar doğru ki inşallah bende bu yolda başarılı bir şekilde çıkarım

İyi akşamlar kızlar bugünki menüm
Sabah
1 h yumurta

öğle
1 kase süte nesfit ballı bademli

Ara
4 kuru erik

akşam
2 fırında tabuk pirzola
2-3 dilim patates havuç

Ara
1 kare bitter

Su:1 lt
Adım: 1824 - 91 puan
A Arrietty_ @_Vera_ Aomine Daiki

Buraya yazanlar kaç kilo ve ne kadar zamanda verdiniz ? Benim doğumdan sonra 9 ay içinde toplam 22 kilom gitti, geriye 6 kilo kaldı.

aman ben 4. takımdayım akşam yorgundum uykulu gözlerle buraya yazıp kaçmışım yorumunuz için teşekkür ederim sevgiler
Bayginken geceyi burada geçirdin ha tamam kimseye söylemeem burası topik canım istediğin zaman gelebilirsin bildirim falan yapmak gerekmiyor. Birbirimizi motive ediyoruz

Maşallah çok iyi vermişsin. Devamını bekliyoruz.
Bende 2.5 ayda 8 kilo verdim geriye 2.5 kilom kaldı. 10 gündür kilo korumadayım . Bu hafta yeniden başladım.
Çok güzel maşallah bende başladım mecbur başladım artık çünkü kolesterol gözlerime vurmuş ya.. O kadar kilo verdim bana mısın demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…