Benim hayat felsefeme göre insan sadece yanlış yaptığını bildiği şeyleri saklar. Zira sana göre yaptığın doğru ve mantıklıysa neden saklamak zorunda kalasın ki? Bunun iki açıklaması var. Ya erkek arkadaşınızda farkında o kankitişkosunun normal dostluk sınırlarını aşan ve seni rahatsız eden hareketleri olduğunun ama vazgeçemiyor ikinizde idare ediyor ya da kendi arkadaş tercihlerini savunacak kadar karakteri gelişmemiş. İki durumda da ben o ilişkinin geleceğini parlak görmem.
Kızla ilgili konuya gelecek olursak, insanın karşı cinsten hem arkadaşı hem de dostu olabilir( bence ikisi farklı şeyler) ancak karşı cinsten arkadaşlarına sürekli abuk sabuk hitaplar kullanan, sürekli beğeni cümleleri duymak isteyen ve bununla ilgili trip atabilen insan o kişiyi gerçek manada dostu olarak görmüyordur bana göre, sadece el altında tuttuğu , potansiyel sevgili adayı kapsamındadadır onun için. Zira gerçek dostunun karakerinle ilgili ne konuştuğu ve fikirlerinle ilgili ne söylediği önemlidir, dış görünüşünü karşı cinse beğendirme isteği ve beklentin karşışanmadığında trip atmak arkadaşlık değil flörttür ve emin ol erkek arkadaşınızda bunun farkındadır