neden yalan söylüyor

güven sorunun olmasa bu kızı bu kadar takıntılı hale getirmezdin
sevgiline baskı uyguladın için doğ konuşmuyor
ve aranız bozulmasını istemiyor
eğer sevgilini kendi haline bırakmazsan ne yapmak istediğini anlamazsın
o yüzden serbest bırakıp iyicene tanıyın derim
ona göre yolunuzu çizersiniz

Ne gerek varsa mi??
İnsanlar değer verdikleri arkadaşlarının doğum günlerini kutlarlar. Kendileri ya da o arkadaşlarının sevgilileri hatta eşleri olsa bile.
Bunu dert etmek bence tam anlamıyla medeniyetsizliktir.
Çocuk yalan söylememiş, siz tavırlarınız ve triplerinizle onu yalan söylemeye zorlamissiniz.
Kavgadan kaçmak için gerçeği gizlemiş.
'dogum gününü kutladın mi?' nasıl bir soru? Kavga çıkartma sorusu. Cevabından rahatsız olma sorusu.
Bence iyi yapmış, hak etmissiniz
Ne gerek varsa dememin sebebini 10 kişiye açıkladım 11 olmayacak .
katılıyorum medeniyetsizlktir ama burda sorun ettiğim şey doğum günü değil :) asıl medeniyet okuduğunu anlamaktan geçer..

güven sorunun olmasa bu kızı bu kadar takıntılı hale getirmezdin
sevgiline baskı uyguladın için doğ konuşmuyor
ve aranız bozulmasını istemiyor
eğer sevgilini kendi haline bırakmazsan ne yapmak istediğini anlamazsın
o yüzden serbest bırakıp iyicene tanıyın derim
ona göre yolunuzu çizersiniz
Güven sorunum yok kıza takmış da değilim. Baskı yok sadece sevmediğimi bildiği için gizleme gereği duydu. Artık kimse icin hoşlanmıyorum bundan dahi demeyeceğim.

neden bir kadının digerini kıskanmamasını kabullenmek bu kadar zor? kıskamadığınız kimse yok herhalde ben dürüstüm gayet . konunun kıskançlıkla hiç alakası yoktu ama tüm kıskançlar kndini belli etti 😊
Ya kabullenmek kolay da kişi gerçekten kıskanmadığında kolay
Sizin durum bambaşka
Kendinizi nasıl inandırdıysanız artık kıskanmadığınıza herhalde ondan kabullenmek zor geliyor
Ama dışardan okuyan için durum çok açık

Kız için bir sürü yazmışsınız yok şöyle cıvık böyle övülmeyi sever sadece doğum günü kutlansın istiyor filan falan
Kız dünyanın en kötüsü de olsa erkek arkadaşınız kızın arkadaşlığından keyif alıyor ya da kaybetmek istemiyor ki sadece doğum gününü de olsa kutlamak istiyor
Kötü biri de olsa hadi o da kabul bak, erkek arkadaşınız kötü insanlardan kOrunması gereken biri mi?
Kendi kendine anlayamaz mı iyiyi kötüyü?
Kıskanıyorum ondan bu kadar dert ettim deseniz inanın daha kolay
Gerisi hep boş laf çünkü
Size mantıklı gelebilir ama dışardan okuyana gelmiyor
Siz inandınız diye gerçek o olmuyor yani

Son olarak da sorun çıkardığınız için sorun yaşamamak adına söylememiş işte size
E böyle davranan insanlar da doğrunun kendine söylenmeyeceğini az çok tahmin etmeli zaten
Yeri geliyor 1 yaşında çocuğa laf geçirip sınır koyamıyoruz kendi bildiğini yapıyor
Kaç yaşında insan karşınızdaki
Bi de kızın doğum gününü hatırlamanız da +5 puan
Ben kendiminkini zor hatırlıyorum bazen

herkes aynı yorumu yapmadı. bence kendi kıskançlıktan çok çokk muzdarip herkes sizinle aynı yorumları yaptı. benim kıskandığım kızdığım hiçbir durum yok konuda da yazdığım gibi güven sorunum yok. sorduğum çok başkaydı kıskançlıkla derdi olanlar gelip aaaa sen kıskançsın bak cıkcıkcık bıktırmışsın adamı diyip gittiler ama anlayanlar da olduğu için sorun etmiyorum ben cevabımı aldm
5 sayfa yorum yapılmış size hak vereni göremedim ben ama ,herkez aynı yorumu yapmış.size yazanlar kiskanlikt muzdarip değil, açtığıniz konuda kıskançlik akıyor . Doğum günü gibi sözle yapılan bir eylem var ne gerek var kutlamaya ,bana bunun için yalan söyledi demişsiniz. yorumlarda ona göre ilerledi. İsnaninda aklına madem kıskanç değilsiniz telefonda yapılan bir eylem için aynı şehirde bile değiller doğum gününü kutlamak niye bu kadar olay oldu .aranızda burnunuzun dibinde olur görüşürler saklar anlarım kıskanç değilim diyorsunuz madem. erkek arkadaşınızı sorgulayın çok kolay yalan söylüyor size.

Ya kabullenmek kolay da kişi gerçekten kıskanmadığında kolay
Sizin durum bambaşka
Kendinizi nasıl inandırdıysanız artık kıskanmadığınıza herhalde ondan kabullenmek zor geliyor
Ama dışardan okuyan için durum çok açık

Kız için bir sürü yazmışsınız yok şöyle cıvık böyle övülmeyi sever sadece doğum günü kutlansın istiyor filan falan
Kız dünyanın en kötüsü de olsa erkek arkadaşınız kızın arkadaşlığından keyif alıyor ya da kaybetmek istemiyor ki sadece doğum gününü de olsa kutlamak istiyor
Kötü biri de olsa hadi o da kabul bak, erkek arkadaşınız kötü insanlardan kOrunması gereken biri mi?
Kendi kendine anlayamaz mı iyiyi kötüyü?
Kıskanıyorum ondan bu kadar dert ettim deseniz inanın daha kolay
Gerisi hep boş laf çünkü
Size mantıklı gelebilir ama dışardan okuyana gelmiyor
Siz inandınız diye gerçek o olmuyor yani

Son olarak da sorun çıkardığınız için sorun yaşamamak adına söylememiş işte size
E böyle davranan insanlar da doğrunun kendine söylenmeyeceğini az çok tahmin etmeli zaten
Yeri geliyor 1 yaşında çocuğa laf geçirip sınır koyamıyoruz kendi bildiğini yapıyor
Kaç yaşında insan karşınızdaki
Bi de kızın doğum gününü hatırlamanız da +5 puan
Ben kendiminkini zor hatırlıyorum bazen
Yoruldum. Burda laf anlatacağıma kendisiyle konuşurum daha iyi artık. Şurda yazdıklarınizi görse oha sen mi kiskancmissin der kendisi. Hicbir zaman tek bir seyini bile asla kisitlamadim hakkim degil. Sizi inandirmak zorunda degilim. 5 puaninizi geri alin cunku dogum gununu bilmiyorum. Sadece gecctigini biliyoruum ve 2 ay kadar oldu. Onu da bilmemek imkansiz cunku kiz dogum gununden 10 gun once ilan etmeye basliyor herkese kutlayin diye.
Oyle davranan bir insan olsam sonuclarinin gayet farkinda olurum merak etmeyin

5 sayfa yorum yapılmış size hak vereni göremedim ben ama ,herkez aynı yorumu yapmış.size yazanlar kiskanlikt muzdarip değil, açtığıniz konuda kıskançlik akıyor . Doğum günü gibi sözle yapılan bir eylem var ne gerek var kutlamaya ,bana bunun için yalan söyledi demişsiniz. yorumlarda ona göre ilerledi. İsnaninda aklına madem kıskanç değilsiniz telefonda yapılan bir eylem için aynı şehirde bile değiller doğum gününü kutlamak niye bu kadar olay oldu .aranızda burnunuzun dibinde olur görüşürler saklar anlarım kıskanç değilim diyorsunuz madem. erkek arkadaşınızı sorgulayın çok kolay yalan söylüyor size.
Görememişsiniz.
Hala da anlamamışsınız ben anlatamadım demek ki. size teşekkür ederim yorumlarınız icin iyi günler

Kıskanç değilsiniz, güvensiz değilsiniz, sevgilinizin arkadaşı değil falan filan , peki o zaman durduk yere neden taklidini yapıp kızın kutlayıp kurulamadığını sordunuz? Kıskançlık her zaman öyle uçan kuştan bile kıskanmakla olmuyor ki, bazen sevgilin- eşin 10 kızla kanka olur ama sen o 11. yi kıskanırsın, elektrik alamazsın, belki bakışından konuşmasından rahatsız olursun, içten içe takarsın olabilir şeyler bunlar yani . Neden kendinizin asla kıskanç olmadığınızı, buradaki hatunların kıskançlıktan kuduran mağdurlar olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsunuz her yorumunuzda . Yalan konusunda diğer herkese katılıyorum, sevgilim bana durduk yere hoşlanmadığını bildiğim biriyle ilgili soru sorsa 'aha dırdır geliyor ,kaç kaç kaç ' taktiğini uygularım 😅
Bir de kadın kadının düşmanı, ay kadın kadına bunu der mi falan artık çok baydı ya. Kadın dayanışması öyle bir şey değil ama ,lütfen yani .

merhaba herkese
erkek arkadaşımın bir kız arkadaşı var. çok sık görüşmüyorlar ama okuldan arkadaşlardı işte biz de tanıştık görüştük birkaç kez. pek hoşlandığım biri değil çünkü kendisini sözde çok mesafeli oturaklı biri sayıp erkek arkadaşımla kankiletto kankişşkooo tarzı saçma sapan bi konuşma içerisinde olan bi kız böyle bi tip yani.ve erkek arkadaşlarından bile sürekli güzel olduğunu fotoğrafının ne kadar güzel olduğunu falan söylemesini bekleyen bi karakter.. trip atar yoksa.kıskanacağım biri de değil sadece hoşlanmıyorum işte. neyse işte hiç görüşmüyorlar artık desem bile olur ama kız doğum günlerinde hiççç unutmaz hep yazar sevgilime. sevgilim de ona yazar doğum gününde ne gerek varsa.kızındoğum günü geçti gitti çok oldu ama sormadım hiç konuştunuz mu diye o da söylemedi. bugün kız gibi konuşup kankiletoşkkko falan dalga geçtim onu anarak.sonra doğum gününü kutladın mı diye sordum hayır dedi ama tabiki anladım kutlamış😇 bi kez daha sordum kutladıysan kızmam ki niye söylemiyosun diye tamam kutladım dedi kabul etti. anlamadığım şey bana niye yalan söylediği. zaten söylerdim yine falan dedi ama önemi yok benim için. neden doğru söylemiyor anlayamıyorum gerçekten öyle çok kızan her şeye trip atan çok kıskanç biri değilim. yine de suçu kendimde aradım naptım da bu kadar korkuttum çocuğu diye. işte yine de güzellikle nolursa olsun benden bir şey saklama diyerek konuyu kapattım.uzun süredir birlikteyiz güven sorunum falan yok ama bu ufak tefek yalanların sebebi nedir sizve
Acaba niye yalan söylüyor bilin bakalım? Ümüğüne çökem, tapusunu alam, kankalarına karışam modunda olduğunuz için olmasın. Arkadaş arkadaşın doğum gününü kutlar. Bu suyu içmek ekmeği yemek gibi doğal. Ayrıca arkadaşı kankişli falan konuşurken sevgiliniz ne yazıyor ona mesela?

Acaba niye yalan söylüyor bilin bakalım? Ümüğüne çökem, tapusunu alam, kankalarına karışam modunda olduğunuz için olmasın. Arkadaş arkadaşın doğum gününü kutlar. Bu suyu içmek ekmeği yemek gibi doğal. Ayrıca arkadaşı kankişli falan konuşurken sevgiliniz ne yazıyor ona mesela?
:) tapu mu? kusura bakmayın cevap vereceğim biri değilsiniz

Kıskanç değilsiniz, güvensiz değilsiniz, sevgilinizin arkadaşı değil falan filan , peki o zaman durduk yere neden taklidini yapıp kızın kutlayıp kurulamadığını sordunuz? Kıskançlık her zaman öyle uçan kuştan bile kıskanmakla olmuyor ki, bazen sevgilin- eşin 10 kızla kanka olur ama sen o 11. yi kıskanırsın, elektrik alamazsın, belki bakışından konuşmasından rahatsız olursun, içten içe takarsın olabilir şeyler bunlar yani . Neden kendinizin asla kıskanç olmadığınızı, buradaki hatunların kıskançlıktan kuduran mağdurlar olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsunuz her yorumunuzda . Yalan konusunda diğer herkese katılıyorum, sevgilim bana durduk yere hoşlanmadığını bildiğim biriyle ilgili soru sorsa 'aha dırdır geliyor ,kaç kaç kaç ' taktiğini uygularım 😅
Bir de kadın kadının düşmanı, ay kadın kadına bunu der mi falan artık çok baydı ya. Kadın dayanışması öyle bir şey değil ama ,lütfen yani .
her mesajımda onları belirtmek zorunda bırakıldım çünkü gelen herkes ısrarla kıskanç olduğumu kanıtlamaya çalıştı.
elbette kıskanmam gereken bir şey olduğunda kıskanırım.
doğum gününü kutladı diye kıskanmam.
evet rahatsız oluyorum kızdan dedim zaten kırk kez ama rahatsızım diye sevgilime baskı falan yapmadım.
anlatmaya çalışmayacağım artık.
kadın dayanışmasıyla ilgili hiçbir şey söylemedim ama işi gücü olmayan bir kesim burda kim ne yazsa zıt koşmaya çalışıyor. umrum dışı

Aynı cümleyi yakında erkek arkadaşınız size kuracak. Kimsenin hayatına bu kadar müdahale etmemeniz gerektiğini öğrenmiş oluyorsunuz fena mı?
burda işsizlikten can sıkmaya gelen kesimden olduğunuz çok ortada ama başaramazsınız üzgünüm önce okumayı ve anlamayı öğrenin

Evet biliyor çok açık söylüyorum sevmediğimi. evet ama böyle daha çok üzülüyorum yazdığına bu kadar kafa yormam
Seninde erkek kankiskon var mi?
Varsa ve birşey demiyorsa sorun yok ama sadece onun varsa hiç masum gelmedi bana bu kankisler sonra askimlara dönüşüyor iyi gözlemle.

merhaba herkese
erkek arkadaşımın bir kız arkadaşı var. çok sık görüşmüyorlar ama okuldan arkadaşlardı işte biz de tanıştık görüştük birkaç kez. pek hoşlandığım biri değil çünkü kendisini sözde çok mesafeli oturaklı biri sayıp erkek arkadaşımla kankiletto kankişşkooo tarzı saçma sapan bi konuşma içerisinde olan bi kız böyle bi tip yani.ve erkek arkadaşlarından bile sürekli güzel olduğunu fotoğrafının ne kadar güzel olduğunu falan söylemesini bekleyen bi karakter.. trip atar yoksa.kıskanacağım biri de değil sadece hoşlanmıyorum işte. neyse işte hiç görüşmüyorlar artık desem bile olur ama kız doğum günlerinde hiççç unutmaz hep yazar sevgilime. sevgilim de ona yazar doğum gününde ne gerek varsa.kızındoğum günü geçti gitti çok oldu ama sormadım hiç konuştunuz mu diye o da söylemedi. bugün kız gibi konuşup kankiletoşkkko falan dalga geçtim onu anarak.sonra doğum gününü kutladın mı diye sordum hayır dedi ama tabiki anladım kutlamış😇 bi kez daha sordum kutladıysan kızmam ki niye söylemiyosun diye tamam kutladım dedi kabul etti. anlamadığım şey bana niye yalan söylediği. zaten söylerdim yine falan dedi ama önemi yok benim için. neden doğru söylemiyor anlayamıyorum gerçekten öyle çok kızan her şeye trip atan çok kıskanç biri değilim. yine de suçu kendimde aradım naptım da bu kadar korkuttum çocuğu diye. işte yine de güzellikle nolursa olsun benden bir şey saklama diyerek konuyu kapattım.uzun süredir birlikteyiz güven sorunum falan yok ama bu ufak tefek yalanların sebebi nedir sizve
Bence o anlık herhangi bi tatsızlık çıkma ihtimaline karşı refleks olarak söyledi sen biraz dalga geçerek kızı hatırlatmışsın ya o durumdan çekinmiş olabilir

X