bravo her şeyin en iyisini sen biiyorsun, erkeği merkeze koyma kısmından sonrasını okumayacağımı bildiğin için son cümlene iliştirmiş olmanı da ayrı alkışlıyorum ama :)KudrAlobar orada seni yargilamadi. Kimse yetişkin bir insanin, sevdiği birinin evine gitmesini yargilamiyor. Orda anlatilmak istenen şey, hasta biri tabiki flört ettiği kişiyi yaninda istemez. Flört edende zaten haldur huldur gitmek istememesi lazim. Resmen niye kardeşini istedi de beni istemedi düşüncedesin. Ve işin dahasi, adam bu düşünceni, ona gitmek istediğini biliyor. Ve eğer kardeşi geldi diye yalan atiyorsa, sirf senin gelmeni engellemek için yapiyor. Adam kafasi rahat olsun istiyor, sweat ile gezip, kendi halinde olmak. Galiba adam senin bunu anlayiş ile karşilaşacağini düşünmedi
Ve haklida çikti. Ilginç ki o kadar şüpheci olmana rağmen, kendine gelince çok kolay yalan atiyorsun.
Burda hiçkimse gidip yeni flört ettiği adamin kardeşinin gizlenmiş instasina bakmaz. Istediğin kadar banada, tüm kk'de atip tutabilirsin ancak bu ağir bir takınti olduğu gerçeğini değistirmiyor. Bu şekilde hep erkeklerdede sadece suç bularak asla sağlikli bir ilişkin olmaz.
Bu takıntilarin, erkeği merkeze koymak ve şüphe ile yaklaşmak nereden geliyor? Onun üzerine git ve iyi bir psikolog ile durumu çöz.
ne bileyim öyle şeylerle karşılaşınca kendimi kötü hissediyorum.Tam şimdi bu hareketten işkillendiysen koy cebine, zaman içinde tekrarlarsa ya da açıkça yalan söylerse düşünür değerlendirirsin, emin olmadan adamı yargılama yazacaktım ki şu mesajında son paragrafı gördüm. İlişkilerde esnek ol. Adam kocan değil ki hemen biletini kesiyorsun.
İnternetten mi tanışmıştınız? Erkeği merkeze koyanlar hemen söküp atmayı düşünmüyor gördüğüm kadarıyla. Tam tersine fazla iyimser olup üstünü kapatıyorlar her şeyin. Seninki daha çok kin duymakla, hırs duymakla, öfkeyle ilgiline bileyim öyle şeylerle karşılaşınca kendimi kötü hissediyorum.
tuhaftır ki başka biri beni erkeği merkezine koymakla itham etti, hala ona gülüyorum.
evet daha esnek olmak lazım. fazla düşünmek iyi değil.
Hayatım konu sahibini bilmem de sen baya hayatında tutmuşsun güvenmediğin adamı. Sonra neden aldattı? Aldatır tabi, ben kendimi adamların yerine koyuyorum da, böyle güvenmediği halde, nelerimi yakaladığı halde yanımda duran kadına karşı kasmam yani. Relax olurum.Bizi bu yollara itenler utansın wrustia . Bu erkeklerin türlü türlü çakallıkları yüzünden napalımSanki ortalıkta iffetli hz yusuflar fln dolaşıyor da biz de güvensizlik yaşıyoruz tövbe yarabbim
beni ne yapsınlar tarzı değil o kendime hakaret olur, kimse de öyle düşünmemeli ve söylememeli zaten beni ne yapsınlar demek ben çok alt seviyede bir canlıyım benimle kimin işi olur anlamına geliyor. onu kabul etmiyorum ama iyiler kapıldı, karşıma iyisi çıkmaz düşüncesi doğru. bu konuda şanssız ve umutsuzum. belki de çekim yasasıdır yani iyi olanı kendime çekemiyorumdur.Çocukluğuna inmek lazımBenim senden aldığım elektrik kendini iyi şeylere layık görmüyor olman mesela. Erkeklere mok atıyorsun genelde mesajlarında ama alt metinde benim karşıma iyi erkek çıkmaz, iyi erkeklerin hepsi kapıldı, beni ne yapsınlar zaten enerjisi alıyorum ben. Doğru mudur bilemem, bana geçen bu.
Bir de diyorsun ya yeni tanıdığım insana neden güveneyim diye, benim bakış açıma göre güven kazanılmaz kaybedilir. Yeni tanıdığım, hoşlandığım, bir ilişkiye başlamayı planladığım adama güvenirim ben en baştan. O güveni aynı seviyede tutarsa ne ala, tutamazsa yollar ayrılır. Bu duygusal ilişkiler için değil hayattaki her ilişki için böyledir, böyle olmalıdır bence. Sana güvenmiyorum hadi güvenimi kazan mantığı doğru gelmiyor bana.
O değil ki sadece . Ben bir evlilik yaptım o kişi asla fire vermedi mesela güvenmediğim bir hareketi de olmamıştı güvenmiştim. Aaa sonra bir baktım ki liseli kız sapığı çıktıHayatım konu sahibini bilmem de sen baya hayatında tutmuşsun güvenmediğin adamı. Sonra neden aldattı? Aldatır tabi, ben kendimi adamların yerine koyuyorum da, böyle güvenmediği halde, nelerimi yakaladığı halde yanımda duran kadına karşı kasmam yani. Relax olurum.
tam olarak neyle ilgili bilmiyorum ama asla hayatımın merkezine koymuyorum. o üye beni sinir etmek için söyledi, belli. büyüyünce kudra olacak sanırım :) e burada yorumlara beğeni toplamak, tuhaf yorumlar yapmak da kimileri için bir kazanım. var öyle sivri birkaç üye, bu da sivrilmeye çalışıyor anlıyorum hep denk geliyorum yorumlarına. amaç belli yani.İnternetten mi tanışmıştınız? Erkeği merkeze koyanlar hemen söküp atmayı düşünmüyor gördüğüm kadarıyla. Tam tersine fazla iyimser olup üstünü kapatıyorlar her şeyin. Seninki daha çok kin duymakla, hırs duymakla, öfkeyle ilgili
Bak işte bu düşünce yapısı da bence tuhaf. Erkekleri toptan aynı kefeye koyup kadınları yüceltme durumu. Bilinçaltının dışa vurumu erkekleri kötülemek şeklinde. Burda birkaç üye daha var böyle. Bakarsan hiç birinin yolunda giden ilişkisi yok. Sağlıksız çünkü.beni ne yapsınlar tarzı değil o kendime hakaret olur, kimse de öyle düşünmemeli ve söylememeli zaten beni ne yapsınlar demek ben çok alt seviyede bir canlıyım benimle kimin işi olur anlamına geliyor. onu kabul etmiyorum ama iyiler kapıldı, karşıma iyisi çıkmaz düşüncesi doğru. bu konuda şanssız ve umutsuzum. belki de çekim yasasıdır yani iyi olanı kendime çekemiyorumdur.
yoksa beni ne yapsınlar diye değil bence o erkekler bizim bütün kadınlarımıza, ben dahil hepimize kurban olsunlar. kendine baksın onlar önce.
sevgiliyken de başkalarıyla bakmadım kuzum.ne telefonlarını takip ettim ne de gittikleri yerleri.zaten bir iki aya hepsi gerçek yüzlerini gösteriyorlar .Netten de tanışınca kadınlar sadece evli mi değil mi bu adam ona baksınlar.gerisi ilişki içinde anlaşılıyor zaten.ha bana yalan söyleyeni de defettim gitti.sanki çocuğumun babası mı çok ta tınn dedimm.öyle profesyonel yalancılar var ki zaten ne kadar araştırsın da hemen anlayamazsın.bizim işyerinde bir çocuk memleketinde nişanlıydı ama saklayıp başka kızlarla çıkardı.sosyal medyasında da yoktu bilgi hadi kanma bu şerefsize.ha arkadaşımızdı okuldan biz biliyordukama o senin eşin sonuçta sen o adama zaten güvenmişsin ki evlenmişsin. benim yeni tanıdığım birine güven seviyem ile senin eşine güven seviyen aynı olamaz ki. insanları evlilik aşamasına getiren şeylerin başında güven gelmez mi zaten?
ben de bununla alakalı öyle programları zırt pırt kullanan biri değilim. ama artık şüphe ile yaklaşacağım da kesin...
aynı düşünüyorum bu konuda yazdıklarına.tüh tartışamayacak mıyız şimdi?Bak işte bu düşünce yapısı da bence tuhaf. Erkekleri toptan aynı kefeye koyup kadınları yüceltme durumu. Bilinçaltının dışa vurumu erkekleri kötülemek şeklinde. Burda birkaç üye daha var böyle. Bakarsan hiç birinin yolunda giden ilişkisi yok. Sağlıksız çünkü.
Kadınlar ya da erkekler olarak birbirimizden üstün değiliz, birbirimize muhtacız. Kimse kimseye kurban olmasın. Kadınlar iyi erkekler kötü diye bir şey yok, iyi insanlar ve kötü insanlar var.
Bakış açını tersine çevirirsek o zaman iyi kadınların da hepsi kapılmış, sen kapılmadığına göre iyi değil misin? Bu düşünce biçimi çok yanlış.
Ahahaha buluruz birazdan tartışacak bişey merak etme senaynı düşünüyorum bu konuda yazdıklarına.tüh tartışamayacak mıyız şimdi?
Kadınlara yöneleceğim. Vallahi bak yapıcam bunu. Ya onlara ya da kendime, işine gücüme yönelip kimseden bişey beklemeyecek, istemeyeceğim. Birinden tiksinince hepsinden tiksiniyorum paket geliyor. Günün birinde sahiden birine aşık olursam o zaman bakarız. Vallahi baydım bu işlerden. İhtiyaç duyarsam kendime ya da kedime sarılırım napayım.Bak işte bu düşünce yapısı da bence tuhaf. Erkekleri toptan aynı kefeye koyup kadınları yüceltme durumu. Bilinçaltının dışa vurumu erkekleri kötülemek şeklinde. Burda birkaç üye daha var böyle. Bakarsan hiç birinin yolunda giden ilişkisi yok. Sağlıksız çünkü.
Kadınlar ya da erkekler olarak birbirimizden üstün değiliz, birbirimize muhtacız. Kimse kimseye kurban olmasın. Kadınlar iyi erkekler kötü diye bir şey yok, iyi insanlar ve kötü insanlar var.
Bakış açını tersine çevirirsek o zaman iyi kadınların da hepsi kapılmış, sen kapılmadığına göre iyi değil misin? Bu düşünce biçimi çok yanlış.
Kardeşi bugün diğer iki kardeşiyle hikaye atmış.Kız kardeşi eski bir fotografı hikayeye atmış olamaz mı? Yalnız bu tarz şeyler şüphelerle olmaz.
Hayırlısı ne diyim.Kadınlara yöneleceğim. Vallahi bak yapıcam bunu. Ya onlara ya da kendime, işine gücüme yönelip kimseden bişey beklemeyecek, istemeyeceğim. Birinden tiksinince hepsinden tiksiniyorum paket geliyor. Günün birinde sahiden birine aşık olursam o zaman bakarız. Vallahi baydım bu işlerden. İhtiyaç duyarsam kendime ya da kedime sarılırım napayım.
Kardeşi bu defa bambaşka bir yerden diğer iki kardeşiyle hikaye atmış. Ne diyim ki. Hakikaten bu kadar kolay demek birini salak yerine koymak.
Tabiki silip engelleme. Mesafe koyabilirsin ama.Kardeşi bugün diğer iki kardeşiyle hikaye atmış.
Kardeş konusunda kesin yalan söyledi.
Ne yapsam şimdi her yerden silip engellesem mi, mesafe mi koysam yoksa bu yalanı cebe atıp önümüzdeki yalanlara mı baksam?