• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Neden Şişmanız?

Neden Şişmanız?

• Ankete Katılan
    97
bende dogumda aldim dogumdan sonra da sinirden stresden hayat stresinden sekerli seyleri yedim ondan aldim :))))))))) bi de verebilsem azcik verdim kaldi gene epey ama gene de mutluyum :))))))))

dogum sonrası kılo aldım..cok sısman degılım...ama dogumdan oncekı gıbı 36 beden olmaya caba sarfedıyorum...cok sukur 38 e ınebıldım...bakalım...ınsallah 1 ay ıcınde basarıcam..

Şişman değilim , yemek yemesine bayılıyorum , özellikle çiğ köfte ve biraya , açgözlüyüm yani:1closedeyes:

anti depresan aldığım için kilo almıştım ama şimdi yeterince kilo verdim bu kadarı bana yeter :icecream:

Ben sisman degilim ama balik etli oldum sanirim yani zayif sayilmam artik kilo aldim ilaclardan dolayi ben yemek icin yasamam yasamak icin yerim.Yoksa cok sisko olurdum galiba!! :))))

Yemeklerin ağzımda bıraktığı o tadı seviyorum.... Doymak için değil tad almak için yiyorum... Sonra da gelsin kilolar....

Bende sisman degilim yaziyim (herkes gibi) da kendimde guleyim buna...:Roflol::Roflol::Roflol:
Kalan kilolarim hamileikten 1 yil oldu hala veremedim cok cok fazla almistim 2. hamileligimde....Bende basladim ufaktan rejime ama sok bir rejim yapmiyorum cunki hala oglum emiyor...

Yukarda hamilelikten diye bir $ik olmadigi için bisi isaretleyemedim $iklari dusunuyorum hala.. :))))

Bu arada bu kilo ile ilgili cizelgeleri nerden buluyorsunuz yaa?????

şişman değilim ama cevap verebilirmiyim.çünkü türk toplumu olarak düzenli beslenme alışkanlığımız yok.akşam 9 da akşam yemeği yeriz sonra oturur sadece parmaklarımıza spor yaptırırız tv kumandası ile.birde mutfağımız çok zengin hanımlar gün yapsa en az 6 çeşit tatlısı,tuzlusu, salatası,böreği ye Allah ye.ıvır zıvır yeme alışkanlığımızda var.kola, kuruyemiş,cips oldumu bizden iyisi yok.böyle olunca göbek ne yapsın.sevgiler

valla bn şişman degili işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sadece bir kaç kilo fazlam va ro kadarrrrrrrrrrrrrrrr

valla sadece boğaz şu ağzımızı bir fermuarlasak herşey tıkır tıkır işleyecek ama torba diğilki büzsek dimi ama yaaaa
bazen diyorum yemicem şu fazlalıkları atmam lazım biraz daha sabret zeliş az kaldı diyorum, şeytan ye ya boşver diyo hani şu reklam varya kız arkadaşının rondosunu yemekle yememek arasında kalıyo çocuk sağ duyusu yeme sakın kız arkadaşın son rondosu yenmez diyo sol taraftaki şeytani gücte ye ye ye ey diyo falan işte öyle bişey bu bi ye bi yeme dünya ölümlü diyorum bazen yiyorum bazende olmuyo zeliş olmuyo yememelisin az kaldı bak 9 kilo verdin biraz daha diyorum ama işte dikkat ediyorum yemeklere eeeeeeeeeeee aradabi kaçıyo amaaaaaaaa

Back