Neden olabilir?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.776
Puanlar
173
Kizlar bu yaşıma kadar netten konustuklarim oldu ama gerçek hayattan hiç olmadı neden olmadi bende eksiklik mi var. Normal mi?

Netten tanışmak şu zamanda normal ama sadece sanal olarak mı yürüyor iletişim? Ne bileyim sonrasında kararlaştırıp bir kahve falan içmeye evrilmiyor mu?

Netten tanışmak şu zamanda normal ama sadece sanal olarak mı yürüyor iletişim? Ne bileyim sonrasında kararlaştırıp bir kahve falan içmeye evrilmiyor mu?
Hayir olmuyor. zaten netten kimseye ilgi duyamıyorum artik

Hayir olmuyor. zaten netten kimseye ilgi duyamıyorum artik
Sizi arkadaş/akraba çevresinden biri yaşınıza, hayat görüşünüze uygun biriyle tanıştıramaz mı? Samimi olduğunuz kişilere söyleseniz üslubunca?

Kizlar bu yaşıma kadar netten konustuklarim oldu ama gerçek hayattan hiç olmadı neden olmadi bende eksiklik mi var. Normal mi?
Netten konuştukların ciddi değil tek amacları yatağa girmek 😉 sosyal olman gerek seni kimse görmese nasıl biriyle tanışcan? İşe gidiyomusun mesela yani dışarda tanıştıkların ciddi olur demek istemiyorum ama nettekiler de çok abaza be keyfine bak hiç kimseyi hayatınq alma daha iyi walla insanlar süpriz yumurta sanki ne cıkacak bilemiyosun bekarlık sultanlık boşuna demiyolar

Back