Neden nasipsizim?

Sansli Marti

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2022
68
27
Merhabalar, başlıktan da anlayacağınız gibi birçok konuda nasipsiz biriyim. Çocukken sakın yapıda olmama rağmen kimse benimle oynamazdı ( kendi cinsim bilhassa) erkek çocukları aralarına kabul ederdi genelde. Bu ergenlikte de ( erkekler de olmadi normal olarak) devam etti hala da aynı. Ergenken çıkma teklifi bile almadım yaşıtlarım,kuzenlerim alırken bol bol. Yaş ilerledikçe aynı şekilde devam etti. Yaklaşan erkekler de hep cinsellik amaçlı oldu tabi fırsat vermedim. Birkaç yıldır hayatımda biri var ve işi yok 31 yaşında tarih bölümü mezunu malum atama yok. Evlenmek istiyoruz ama iş güç olmayınca olmuyor. Ben de geçici işlerde çalışıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum 32 olmak üzereyim evde kaldın diyorlar çocuğun olmayacak diyorlar kahroluyorum belli edemiyorum. Hep ağlıyorum dua ediyorum ama sonuç aynı.

Merhabalar, başlıktan da anlayacağınız gibi birçok konuda nasipsiz biriyim. Çocukken sakın yapıda olmama rağmen kimse benimle oynamazdı ( kendi cinsim bilhassa) erkek çocukları aralarına kabul ederdi genelde. Bu ergenlikte de ( erkekler de olmadi normal olarak) devam etti hala da aynı. Ergenken çıkma teklifi bile almadım yaşıtlarım,kuzenlerim alırken bol bol. Yaş ilerledikçe aynı şekilde devam etti. Yaklaşan erkekler de hep cinsellik amaçlı oldu tabi fırsat vermedim. Birkaç yıldır hayatımda biri var ve işi yok 31 yaşında tarih bölümü mezunu malum atama yok. Evlenmek istiyoruz ama iş güç olmayınca olmuyor. Ben de geçici işlerde çalışıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum 32 olmak üzereyim evde kaldın diyorlar çocuğun olmayacak diyorlar kahroluyorum belli edemiyorum. Hep ağlıyorum dua ediyorum ama sonuç aynı.
25 yaşındayım hiç sevgilim olmadı görünüşümde sorun yok çok şükür arkadaş ortamımda iyi ama nasip olmayınca olmuyor teklif edeni de ben sevmiyorum karakter olarak. Ama her zaman şu duayı ederim mutsuz bir evliliğim olacaksa saygının sevginin olmadığı bir evlilik olmasındansa ömür boyu bekar kalmayı yeğlerim Allah'ım diye. Zira çevremde kuzenlerim dahil sırf aile baskısından ya da evlenemeyeceğim korkusundan evlendikleri için hazırlıksız ve yanlış kişilerle stresten şuan hastalanma seviyesine geldiler. Bu beni daha çok korkutuyor.

25 yaşındayım hiç sevgilim olmadı görünüşümde sorun yok çok şükür arkadaş ortamımda iyi ama nasip olmayınca olmuyor teklif edeni de ben sevmiyorum karakter olarak. Ama her zaman şu duayı ederim mutsuz bir evliliğim olacaksa saygının sevginin olmadığı bir evlilik olmasındansa ömür boyu bekar kalmayı yeğlerim Allah'ım diye. Zira çevremde kuzenlerim dahil sırf aile baskısından ya da evlenemeyeceğim korkusundan evlendikleri için hazırlıksız ve yanlış kişilerle stresten şuan hastalanma seviyesine geldiler. Bu beni daha

Çevre baskıyla evlenmek olmaz farkındayım da istesem de evlenemiyorum ki zaten. Hayatımda biri var ve işlerimiz ters gidiyor :/

Sevgiliniz atamamı bekliyor , yani onun dışında başka bir işle uğraşmıyor mu ?
Evde kaldın kısmına çok takılma , derler de derler .
Hatta evde kalmak yerine gez, eğlen , hobi edin .
Oy içim şişti çok negatifsin
Atama bekliyor da zor gibi. Özel sektörde çalışayım diyor aksilikler çıkıyor olmuyor yani.

Kendi resminin üzerine tıklayıp ordan değişebilirsin pozitif hissedeceğin bi isim seç

Bide sevgilimiz bana biraz tembel geldi atama boş boş beklenir mi belki de sizin negatif bulduğunuz bu durum size bişiler anlatmaya çalışıyor
Teşekkür ederim öncelikle. Sevgilim köyde yaşıyor maaşı yerinde bir iş olmalı ki şehire gecebilsin de zor. Diyor İstanbul'a gidip inşaatlarda çalışacam bu yaz.

Aglamaniza gerek yok. Agladığınızda bi mucize olmayacak. Ayrica herkes kendi vaktini yaşar. Zaten cocugunuz yoksa nasibinizde 18 yaşında da evlenseniz sonuç aynı olacak. Elbet insan olarak cabalayacagiz. Ama olmuyorsa bi hayır da vardır. Bazı evlilikler cehennem, bazı çocuklar acı, bazı birseylerden nasibini alanlar cehennemlik hayat yaşar. Esi iyi çıkmaz, evladı hayırsız olur...Çevre neler konuşmuyor ki konuşsunlar valla meyve veren ağaç taşlanır. Biraz dik durun, pozitif olun. Kader gayrete aşıktır gayret edin onuruna bırakın. Olmuyorsa başka yollar deneyin ama oturupta ağlamak pek akillica gelmiyor. Güçlü olun ve savaşın. Değişin, gelişin.

Dobarlan biragma gendini.
Öyle zor ki
Aglamaniza gerek yok. Agladığınızda bi mucize olmayacak. Ayrica herkes kendi vaktini yaşar. Zaten cocugunuz yoksa nasibinizde 18 yaşında da evlenseniz sonuç aynı olacak. Elbet insan olarak cabalayacagiz. Ama olmuyorsa bi hayır da vardır. Bazı evlilikler cehennem, bazı çocuklar acı, bazı birseylerden nasibini alanlar cehennemlik hayat yaşar. Esi iyi çıkmaz, evladı hayırsız olur...Çevre neler konuşmuyor ki konuşsunlar valla meyve veren ağaç taşlanır. Biraz dik durun, pozitif olun. Kader gayrete aşıktır gayret edin onuruna bırakın. Olmuyorsa başka yollar deneyin ama oturupta ağlamak pek akillica gelmiyor. Güçlü olun ve savaşın. Değişin, gelişin.
Haklısınız söylediklerinizin gayet farkındayım ama çok yoruldum,dayanamıyorum artık

Öyle zor ki

Haklısınız söylediklerinizin gayet farkındayım ama çok yoruldum,dayanamıyorum artık
Daha ne yaşadınız ki. Bu hayata tek geliyoruz, tekte gidebiliriz. Aradaki yıllarda elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz zaten ama yine de olmuyorsa olmuyordur... Simdi ben size teptigim fırsatı desem gercekten nasil bunu birakabildiniz derdiniz o kadar üç noktalarda birsey ve hayata yeniden sıfırdan basliyorum. Dilim ülkem okuduğum okullar herseyim değişti. Ne yapayım yeniden başladım. Cok yorgunum desem yorgun olurum, ağlasam ağlarım bunlar basittir. Ablam 35 yaşında dünyayı geziyor 5 sene sonra evlenecekler. Çevrenin, annemlerin yaptığı baskılar ohooo ama umrunda mi değil neden çünkü kafasını kullanıyor. İsteklerinin farkında ve mutlu bir hayat sürüyor. Çalışın, paranizi kazanın ve kendinize iyi davranin

X