Neden MUTSUZSUNUZ?

Sevgilinizle ne tür bir sorununuz var bilemiyorum ama evlenmeyi düşündüğünüze göre çözemeyeceğiniz problemler değildir inşallah
benim sevgilim bile yok ona bakarsak :KK1: yani bir tık öndesiniz bir de burdan bakalım olaya
hem işsiz hem yanlız olmak daha bi zor

olunca da ayrı bir zor canım sorumluluklar var, evlilik tarihini belirleyemiyoruz, bana sert sert konuşuyor milletin içinde böyle daha mı iyi olmasın boşver :KK14:

Ne güzel. Mutsuzum mutsuzum diyip ağlaşın. :KK70:
Bir yatalak olsanız görürsünüz mutsuzluk ne demekmiş.

Bu çok sert oldu bence
Biliyorum olumlama topiğinden sizi
ama öyle gerçeklere gözümüzü kapatıpta yaşayamayız bazen
hayal dünyasında yaşayıp hayal kırıklıklarına uğramaktansa gözlerimizi kapatmıyoruz en azından
elbette her zaman sakat kalma riskimiz vardır
mutlu olanlarında, olmayanlarında

profilinde erkek yazıyor dedim bu kim buraya yazmamış kimse benmle ilgilenmemiş şu kıza bi msj atayım dedim bi baktım erkek:KK1::KK1::KK1:

e ama mor o mesaj atamazki daha nerde yaziyor erkek diye :26:

tamam buldum hakkimda kismindaymis :KK1: acik acik yazmis bide erkek diye :KK70:

Son düzenleme:
olunca da ayrı bir zor canım sorumluluklar var, evlilik tarihini belirleyemiyoruz, bana sert sert konuşuyor milletin içinde böyle daha mı iyi olmasın boşver :KK14:

Kaç senelik ilişkiniz? Sonradan mı böyle oldu?
Düğün tarihi derken acaba ondan mı gergin?
İnşallah evlenince de öyle olmaz
Mutlu olmak için evleniyorsunuz sonucta sizi kimsenin kırmaya hakkı yok
aşık olduğunuz insan bile olsa
bu durumu yüzyüze konuşun bence rahatsız olduğunuzu dile getirin

mutsuzum çünkü ASKERLERİMİZİN ölüm haberini okumak istemiyorum,haberlerde tecavüz cinayet kötülük şu bu görmek istemiyorumm!iyi ve tertemiz bir dünya istiyorummm evlendiğimde çoçuğumu güzel kalpli insanların bulunduğu yere gözlerini açmasını istiyorum!!!gideceğimiz yer aynı yerse neden bu kötülükkkkkk:KK47:

mutsuzum çünkü ASKERLERİMİZİN ölüm haberini okumak istemiyorum,haberlerde tecavüz cinayet kötülük şu bu görmek istemiyorumm!iyi ve tertemiz bir dünya istiyorummm evlendiğimde çoçuğumu güzel kalpli insanların bulunduğu yere gözlerini açmasını istiyorum!!!gideceğimiz yer aynı yerse neden bu kötülükkkkkk:KK47:

Keşke gerçekten öyle bir dünya olabilse ama yok
Ergenlikteki gençlerimizin sırf cool olmak adına islamı ve diğer dinleri küçük düşürdüğü
Sırf o meşhur sitede beğeni almak için haraketler yağdırdığı
ve direnişimizin sadece sanalda kaldığı bir dünyadayız
Gideceğimiz yol aynı olsa da yer aynı değil
Keşke kötülük olmasa keşke rüşvetler, adam kayırmalar, silahlar, savaşlar olmasa
ne güzel bir dünya olurdu

Ben mutsuz değilim. Mutlu da değilim . İşte bence bu en kötüsü.
Mutsuzsanız, hala bir şeylere inancınız var demektir. Ya da mutluysanız da.
Ama ikisi de değilse, ne düşündüğünü bilmez insan. Çok yakında yaşadığım güzel duygular bile çok yabancı.
Zevksizlik abidesi oldum çıktım. Şu son 6 ayda 6 yıl attım kafadan.
Belki de aslında mutsuzumdur, ama öyle ağlamıyorum. Öyle derin hissetmiyorum.
Benim tek sorunum hissizlik. Ha çok istiyorsanız, mutsuzum çünkü hissedemiyorum hiçbir şey !

Kaç senelik ilişkiniz? Sonradan mı böyle oldu?
Düğün tarihi derken acaba ondan mı gergin?
İnşallah evlenince de öyle olmaz
Mutlu olmak için evleniyorsunuz sonucta sizi kimsenin kırmaya hakkı yok
aşık olduğunuz insan bile olsa
bu durumu yüzyüze konuşun bence rahatsız olduğunuzu dile getirin

3 yıl bitecek canım. şu an evlenmiyoruz okul da son senemiz ama plan yapıyorduk askerlik falan var. sonra sıkmaya başladı plan yapmıyoruz artık bende buna üzülüyorum bi heveslendm hevesimle kaldım. önceden melekti hep ben huysuzkluk yaptım. şimdi o huylarımı terketmem için soğuk davranıyor ama ben terkettim bu seferde çalıştığı için baya gergin aylık izin kullanamıyor vs. bana kötü davranışları onda kalıcı hasar bıraktı sanırım alışkanlığa dönüştü artık her gün ağlıyorum milletin içinde rencide olduğum için. herkes dalga geçiyor benimle ama ben seviyorum defalarca konuştum tamam diyor sonra aynı. söyleyncede sende bir çok kez tutamadığın sözler verdin bana diyor:KK14::KK14::KK14:

Ben mutsuz değilim. Mutlu da değilim . İşte bence bu en kötüsü.
Mutsuzsanız, hala bir şeylere inancınız var demektir. Ya da mutluysanız da.
Ama ikisi de değilse, ne düşündüğünü bilmez insan. Çok yakında yaşadığım güzel duygular bile çok yabancı.
Zevksizlik abidesi oldum çıktım. Şu son 6 ayda 6 yıl attım kafadan.
Belki de aslında mutsuzumdur, ama öyle ağlamıyorum. Öyle derin hissetmiyorum.
Benim tek sorunum hissizlik. Ha çok istiyorsanız, mutsuzum çünkü hissedemiyorum hiçbir şey !

Depresyon olmasın :26:

bu arada erkek üyeliği mune ye şikayt ettim başka kime şikayet etmem gerekiyor bilmiyorum lacivertcim sana yazdım bunu 10 dk 1 msj atıldığı için özelden msj atamadm sana

Son düzenleme:
3 yıl bitecek canım. şu an evlenmiyoruz okul da son senemiz ama plan yapıyorduk askerlik falan var. sonra sıkmaya başladı plan yapmıyoruz artık bende buna üzülüyorum bi heveslendm hevesimle kaldım. önceden melekti hep ben huysuzkluk yaptım. şimdi o huylarımı terketmem için soğuk davranıyor ama ben terkettim bu seferde çalıştığı için baya gergin aylık izin kullanamıyor vs. bana kötü davranışları onda kalıcı hasar bıraktı sanırım alışkanlığa dönüştü artık her gün ağlıyorum milletin içinde rencide olduğum için. herkes dalga geçiyor benimle ama ben seviyorum defalarca konuştum tamam diyor sonra aynı. söyleyncede sende bir çok kez tutamadığın sözler verdin bana diyor:KK14::KK14::KK14:

mrvevaaaaaaa kıyamam ben sana canımmm hayırlısı neyse o olsun hakkında çok mutlu ol :KK49::KK49:

Mutsuzum çünkü ; Bir tane bile arkadaşım yok, beni anlayan kimse yok, devamlı yalnış anlaşılıyorum, vaktimi hep evde oturarak geçiriyorum, insanlar kötü, yanımda olan beni güldüren benimle eğlenen kimse yok.. Oysa ben kimsenin kötülüğünü istemem herkesin yanında olmaya çalışırım, insanlar neden bu kadar kötü, kullandığım ilaçlar hiç bi işe yaramıyo :KK43:

Son düzenleme:
mrvevaaaaaaa kıyamam ben sana canımmm hayırlısı neyse o olsun hakkında çok mutlu ol :KK49::KK49:

sağol canım benim ne yapsam olmuyor bu aralar bir çözüm bulamadım ilgisiz davranmak kalıyor geriye ama onuda 1 gün yapıyorum 2. gün yapamıyorum

Son düzenleme:
X