- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
- Konu Sahibi EylemHemsire
erkek uyelik oldugunu nasil anladin :44:
profilinde erkek yazıyor dedim bu kim buraya yazmamış kimse benmle ilgilenmemiş şu kıza bi msj atayım dedim bi baktım erkek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkek uyelik oldugunu nasil anladin :44:
benimde çok anlayışsız bir sevgilim var ve evlenmeyi düşünüyoruz
Sevgilinizle ne tür bir sorununuz var bilemiyorum ama evlenmeyi düşündüğünüze göre çözemeyeceğiniz problemler değildir inşallah
benim sevgilim bile yok ona bakarsak yani bir tık öndesiniz bir de burdan bakalım olaya
hem işsiz hem yanlız olmak daha bi zor
Ne güzel. Mutsuzum mutsuzum diyip ağlaşın.
Bir yatalak olsanız görürsünüz mutsuzluk ne demekmiş.
profilinde erkek yazıyor dedim bu kim buraya yazmamış kimse benmle ilgilenmemiş şu kıza bi msj atayım dedim bi baktım erkek
Daha simdiden anlayissizsa, inan ki evlendikten sonra daha beter oluyorlar.
Sakin evlenme!!!
Ne güzel. Mutsuzum mutsuzum diyip ağlaşın.
Bir yatalak olsanız görürsünüz mutsuzluk ne demekmiş.
e ama mor o mesaj atamazki daha nerde yaziyor erkek diye :26:
tamam buldum hakkimda kismindaymis acik acik yazmis bide erkek diye
olunca da ayrı bir zor canım sorumluluklar var, evlilik tarihini belirleyemiyoruz, bana sert sert konuşuyor milletin içinde böyle daha mı iyi olmasın boşver
mutsuzum çünkü ASKERLERİMİZİN ölüm haberini okumak istemiyorum,haberlerde tecavüz cinayet kötülük şu bu görmek istemiyorumm!iyi ve tertemiz bir dünya istiyorummm evlendiğimde çoçuğumu güzel kalpli insanların bulunduğu yere gözlerini açmasını istiyorum!!!gideceğimiz yer aynı yerse neden bu kötülükkkkkk
Kaç senelik ilişkiniz? Sonradan mı böyle oldu?
Düğün tarihi derken acaba ondan mı gergin?
İnşallah evlenince de öyle olmaz
Mutlu olmak için evleniyorsunuz sonucta sizi kimsenin kırmaya hakkı yok
aşık olduğunuz insan bile olsa
bu durumu yüzyüze konuşun bence rahatsız olduğunuzu dile getirin
Ben mutsuz değilim. Mutlu da değilim . İşte bence bu en kötüsü.
Mutsuzsanız, hala bir şeylere inancınız var demektir. Ya da mutluysanız da.
Ama ikisi de değilse, ne düşündüğünü bilmez insan. Çok yakında yaşadığım güzel duygular bile çok yabancı.
Zevksizlik abidesi oldum çıktım. Şu son 6 ayda 6 yıl attım kafadan.
Belki de aslında mutsuzumdur, ama öyle ağlamıyorum. Öyle derin hissetmiyorum.
Benim tek sorunum hissizlik. Ha çok istiyorsanız, mutsuzum çünkü hissedemiyorum hiçbir şey !
3 yıl bitecek canım. şu an evlenmiyoruz okul da son senemiz ama plan yapıyorduk askerlik falan var. sonra sıkmaya başladı plan yapmıyoruz artık bende buna üzülüyorum bi heveslendm hevesimle kaldım. önceden melekti hep ben huysuzkluk yaptım. şimdi o huylarımı terketmem için soğuk davranıyor ama ben terkettim bu seferde çalıştığı için baya gergin aylık izin kullanamıyor vs. bana kötü davranışları onda kalıcı hasar bıraktı sanırım alışkanlığa dönüştü artık her gün ağlıyorum milletin içinde rencide olduğum için. herkes dalga geçiyor benimle ama ben seviyorum defalarca konuştum tamam diyor sonra aynı. söyleyncede sende bir çok kez tutamadığın sözler verdin bana diyor
mrvevaaaaaaa kıyamam ben sana canımmm hayırlısı neyse o olsun hakkında çok mutlu ol
Depresyon olmasın :26: