Neden MUTSUZSUNUZ?

Ben mutsuz değilim. Mutlu da değilim . İşte bence bu en kötüsü.
Mutsuzsanız, hala bir şeylere inancınız var demektir. Ya da mutluysanız da.
Ama ikisi de değilse, ne düşündüğünü bilmez insan. Çok yakında yaşadığım güzel duygular bile çok yabancı.
Zevksizlik abidesi oldum çıktım. Şu son 6 ayda 6 yıl attım kafadan.
Belki de aslında mutsuzumdur, ama öyle ağlamıyorum. Öyle derin hissetmiyorum.
Benim tek sorunum hissizlik. Ha çok istiyorsanız, mutsuzum çünkü hissedemiyorum hiçbir şey !

Tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz :KK50:

Tek hissedebildiğim duygu, sinir.
Sinirlendim mi, bacaklarımdan yukarı doğru titremeye başlıyorum. En küçük bir şeyde hemde.
Bunlar depresyon belirtisi mi ? Bilemedim.

Ben de bilmiyorum açıkçası sadece hayata karşı tepkisizlik depresyon belirtisi diye okumuştum. Bende de vardı da ondan; elimi köpek ısırdı mesela hiç umrumda bile olmadı o kadar umursamaz ve vurdumduymaz takıldım bir ara. :KK53:

kzlar konuya saygımız var ama
böyle sürekli mutsuzluk haberleri insanı daha cok mutsuz yapmaz mı yaa:26:

sağol canım benim ne yapsam olmuyor bu aralar bir çözüm bulamadım ilgisiz davranmak kalıyor geriye ama onuda 1 gün yapıyorum 2. gün yapamıyorum

anlıyorum öle oluyo biz bayanlar duygusal olduğumuzdan kıyamıyoruz bende kızarım eşime esip gürlerim sonrada dayanamam yanına gider özürdilerim gitmemek lazım aslında gitmeyenler kıymetli oluyoo :KK25::KK25:

Ben de bilmiyorum açıkçası sadece hayata karşı tepkisizlik depresyon belirtisi diye okumuştum. Bende de vardı da ondan; elimi köpek ısırdı mesela hiç umrumda bile olmadı o kadar umursamaz ve vurdumduymaz takıldım bir ara. :KK53:

Ben umursamaz değilim aslında ama, o an umursuyorum 1 dakika sonra geçiyor :)

anlıyorum öle oluyo biz bayanlar duygusal olduğumuzdan kıyamıyoruz bende kızarım eşime esip gürlerim sonrada dayanamam yanına gider özürdilerim gitmemek lazım aslında gitmeyenler kıymetli oluyoo :KK25::KK25:

evet yaa diyorum ona da sana eskisi gibi kötü davranmak lazım diye.
bende sabrediyorum bakalım tam anlamıyla ben düzeldiğimde o da düzelecek mi. gerçekten onun için mi sinirli anlayacağız o zaman

Ben mutsuz değilim. Mutlu da değilim . İşte bence bu en kötüsü.
Mutsuzsanız, hala bir şeylere inancınız var demektir. Ya da mutluysanız da.
Ama ikisi de değilse, ne düşündüğünü bilmez insan. Çok yakında yaşadığım güzel duygular bile çok yabancı.
Zevksizlik abidesi oldum çıktım. Şu son 6 ayda 6 yıl attım kafadan.
Belki de aslında mutsuzumdur, ama öyle ağlamıyorum. Öyle derin hissetmiyorum.
Benim tek sorunum hissizlik. Ha çok istiyorsanız, mutsuzum çünkü hissedemiyorum hiçbir şey !

Özür dileyerek söylüyorum ama depresyonda olmayasınız?
Yani normal duygulardan biraz karmaşık haldesiniz

3 yıl bitecek canım. şu an evlenmiyoruz okul da son senemiz ama plan yapıyorduk askerlik falan var. sonra sıkmaya başladı plan yapmıyoruz artık bende buna üzülüyorum bi heveslendm hevesimle kaldım. önceden melekti hep ben huysuzkluk yaptım. şimdi o huylarımı terketmem için soğuk davranıyor ama ben terkettim bu seferde çalıştığı için baya gergin aylık izin kullanamıyor vs. bana kötü davranışları onda kalıcı hasar bıraktı sanırım alışkanlığa dönüştü artık her gün ağlıyorum milletin içinde rencide olduğum için. herkes dalga geçiyor benimle ama ben seviyorum defalarca konuştum tamam diyor sonra aynı. söyleyncede sende bir çok kez tutamadığın sözler verdin bana diyor:KK14::KK14::KK14:

Bence kafasında tam olarak kuramıyor bazı şeyleri
Son senenin getirdiği duygular, askerlik stresi, hemde bu evlilik planları
Bence bir süre kendinize iyilik yapın ve sadece aşkınızı yaşamaya çalışın
Elbette hayallerin en güzelini kuracağınız zamanlarda gelecek
Şuan tam yolu bulamamış gibi sevdiğiniz
Ve bunun neden olduğu siniri sizden çıkarıyor
Ama bunu konuşun dediğim gibi sevgilinizde olsa siz bir bireysiniz kimse sizi insan içinde rencide edemez
Canı gönülden mutlu olmanızı diliyorum:KK16:

Son düzenleme:
Özür dileyerek söylüyorum ama depresyonda olmayasınız?
Yani normal duygulardan biraz karmaşık haldesiniz

Bence kafasında tam olarak kuramıyor bazı şeyleri
Sen son senenin getirdiği duygular, hemde bu evlilik planları
Bence bir süre kendinize iyilik yapın ve sadece aşkınızı yaşamaya çalışın
Elbette hayallerin en güzelini kuracağınız zamanlarda gelecek
Şuan tam yolu bulamamış gibi sevdiğiniz
Ve bunun neden olduğu siniri sizden çıkarıyor
Ama bunu konuşun dediğim gibi sevgilinizde olsa siz bir bireysiniz kimse sizi insan içinde rencide edemez
Canı gönülden mutlu olmanızı diliyorum:KK16:

tabiki edemez ama konuştum canım anlamıyor sinirliyim izin kullanamıyorum flan diyor. inşallah canım amin çok teşekkürler

mutlu olmamı gerektirecek bi sebebim yok.....

Bence mutlu olmak elimizdekilerle yetinmeyi bilmektir, gerçekten mutlu olmak için bir sebep arıyorsanız bir gün boyunca gözlerinizi bir bandajla kapatın ve tüm gününüzü bu halde geçirin ve akşam olduğunda-tabi akşama kadar dayanabilirseniz- gözlerinizdeki bandajı çözün işte o anda hissettikleriniz mutluluk olacaktır. Bu sadece bir örnekti denemenize falan gerek yok:) Demem o ki mutluluk sadece hayatınızdaki güzl şeyleri fark edbilmektir BENCE :)

X