Bu adam hangi milletten?
Diyete girmen şartBu sene fazla hareketliydi evet.
Mental olarak çok yoruldum
Kanserle veya annesiyle ilgili şaka deyince tahmin ettim açıkçası. İngiliz milleti soğukluğuyla bilinir çünküİngiliz, İngilterede yaşıyordum
Diyete girmen şart
Yoksa sonun Beyonce ehehe
Kanserle veya annesiyle ilgili şaka deyince tahmin ettim açıkçası. İngiliz milleti soğukluğuyla bilinir çünkü
HahahhahahaKilo mu almış?
Diyetteyim zaten kız ondan mı depresifleştim acaba gece gece tabi cipsler hamburgerler yok içimdeki duygusal boşluğu marulla mı dolduracağım
Evet işte öyle hassas ve duygusal değil genel olarak soğukkanlı tipler. Kadınları için de cinsel anlamda soğuk oldukları söylenirBu şahısla ilgili de değil bu, yani genel olarak böyle salak şeylere gülebiliyorlar.
Ben otizmle ilgili şakaya gülemem mesela, hassasım, ne bileyim, otistik tanıdığım da yok ama onlara göre komik.
Ben tiksinç buluyorum bu zihniyeti.
Veya elin oğlu neden benim annemle ilgili şaka yapsın ki, bir erkek de orada nasıl durup böyle bir şakaya gülebilir garip.
Belki kültür farkı işte.
ne hastalığı varmış eskiden?Greenpeace mi bura diyorsun
Ne bileyim olaylar kendiliğinden çözülür, sorunsuz uzaklaşır diye umdum ama adam takıntılı profilinde tam 2 saat gezdim dedi hasta mı dicem ama hastaymış zaten eskiden
Hahahhahahaay kahkaha attım . Çok yaşa canım ya.
Valla yerinde olsam ona Mustafa sandalın Ateş et ve unutu yollardım
Cem yılmaz zamanında Ebru Şallı için demişti ya. Ay ne çirkin bir göndermeydi onunki . Ama senin ki çirkin gönderme olmaz kondomsu beye
Evet işte öyle hassas ve duygusal değil genel olarak soğukkanlı tipler. Kadınları için de cinsel anlamda soğuk oldukları söylenirerkekleri de pek matah değilmiş galiba baksana
ne hastalığı varmış eskiden?
oooo kaç kaç kaççççOKB. Hala bazı kalıntıları vardı işte
oooo kaç kaç kaçççç
niye saçma şekilde taktın ki kafana bunu.
adam sen istemeden nasıl yapışsın sana kaç km öteden.
gerginlik olsa ne olur?
kondomuyla vedalaşamayan adamla bir daha sevişecek değilsin herhalde.
çok şükür bugün de yüce rabbim şaşırmam için karşıma bişey çıkardı.
abi kullanılmış prezervatifi pahalı diye atamamak nedir ? Domestoslayıp kullanmaya devam etsin ne diim..
tlt de cimriler programında tuvalet kağıdını kullanıp atamayanlardan sonra bu arkadaş 2. sırada benim için..
bişey aradığından değil, inciğine cıncığına bakmış senin, takıntılı işte.. fotonu kimlerin beğendiğine, hangi fotoyu ne zaman çekindiğine, eskiden neler paylaştığına , acı çekp çekmediğine herşeye bakmış adam.. sana kafayı fena takmış söyleyeyim..Bence de, profilinde 2 saat geçirdim sadece ne var demesi biraz şey yaptı kırmızı alarm
Ben şöyle bi baktım geçtim hasta mıdır nedir neyi arıyorsa
Ne bileyim yemek yiyip yattım kalktım ondan mı böyle bi anksiyete bi depresiflik bi eziklik çöktü üstüme
Belki de sadece yemek çökmüştür
Belki bu sefer bi' daha yazmaz
İyi bir şey yapıyorum dimi uzaklaştırarak tövbest sorduğum soruya
Valla o programı bulup izleyin, cimrilerin tuvalet kağıdı israfına çözümleri..Ahahahahah 2 dkdır gülüyorum bu yoruma
İyi bir şey mi yapıyorum acaba uzaklaştırarak diyordum