Neden konuşuyorum ki

bişey aradığından değil, inciğine cıncığına bakmış senin, takıntılı işte.. fotonu kimlerin beğendiğine, hangi fotoyu ne zaman çekindiğine, eskiden neler paylaştığına , acı çekp çekmediğine herşeye bakmış adam.. sana kafayı fena takmış söyleyeyim..

Deme öyle ya galiba yeni düştü ben öylesine diyordum çözülür kendiliğinden ama o_O

bak aslında uzaklaştırmazsan bu cimrilikle baya zengin olursunuz bi daha düşün :KK70:

Ya adam suyla corn flakes yapıyor süt bozuluyor diye 60 p lik süt 60 kuruşluk gibi düşün yani :KK70:
Süt de içemeyeceksem hayatın anlamı ne ya :KK70:

Deme öyle ya galiba yeni düştü ben öylesine diyordum çözülür kendiliğinden ama o_O

Ya adam suyla corn flakes yapıyor süt bozuluyor diye 60 p lik süt 60 kuruşluk gibi düşün yani :KK70:
Süt de içemeyeceksem hayatın anlamı ne ya :KK70:
aman Allahım daha neler duyucam kimbilir :KK70: ne iş yapıyo bu yahu, acaba maaşımı az tutumlu olmaya mı calışıyo :KK70:

Ay galiba çözdün nooption :skandal:
Kendi kendime düşünüyorum ben buna bakar mıydım şöyle yürek hoplatan birini tanısam diye yooh bakmazdım ki diyorum :KK70:

bununla arkadaş bile olunmaz.
senin nicki gördükçe kondomu hatırlarım ben artık.. kuruyup yapışsaymış keşke pipisine😖

kariyer alanında kendini geliştirmiş ayakları yere sağlam basan kadınların karşısına neden hep dangoz dangoz adamlar çıkıyo anlamıyorum. Bence sizin ki tamamen boşluktan. Biriyle konusma mesajlaşma isteği ilgi hosunuza gidiyor olabilir

valla ben travmadan çok gülmekten yerlere yatıyorum burda, muhabbet baya güzel geldi :KK70:

Valla anlattığım herkes gülüyor bu adama :KK70:
Ben de gülüyorum açıkçası o yüzden saçma geliyor konuşmam şimdi arkasından adamın salla salla yüzüne normal konuşmak
Şimdi bunu tutup ben nasıl arkadaşlarıma tanıştırırım ki

kariyer alanında kendini geliştirmiş ayakları yere sağlam basan kadınların karşısına neden hep dangoz dangoz adamlar çıkıyo anlamıyorum. Bence sizin ki tamamen boşluktan. Biriyle konusma mesajlaşma isteği ilgi hosunuza gidiyor olabilir

Konuştuğum insanlar var aslında, belki daha uzun süredir tanıdığım için öyle boş geçmedim veya geçirdiğimiz zamanın hatrına ama yorumlardan da anladığım kadarıyla bi' an önce bu içi boş saçma sapan muhabbeti kesmem lazım.

Bence bir süre friend buddy bulup, takılmalısınız. Karşı tarafta, sizi hayatının herhangi bir yerine koyamamış gibi geldi. Yani sizin hissizliğinizin farkında olacak ki iğrençliğini sergilemekten geri kalmıyor.

Valla anlattığım herkes gülüyor bu adama :KK70:
Ben de gülüyorum açıkçası o yüzden saçma geliyor konuşmam şimdi arkasından adamın salla salla yüzüne normal konuşmak
Şimdi bunu tutup ben nasıl arkadaşlarıma tanıştırırım ki
tabi ki tanıştırmıcaksın en kısa zamanda bırakacaksın, gitsin kendi gibi birini bulsun cimri cimri çocuklar yapsınlar birlikte :KK70:

Bence bir süre friend buddy bulup, takılmalısınız. Karşı tarafta, sizi hayatının herhangi bir yerine koyamamış gibi geldi. Yani sizin hissizliğinizin farkında olacak ki iğrençliğini sergilemekten geri kalmıyor.

Kendimden tiksindim şimdi de bunla hala muhattap olduğum için, gelip buraya sorduğum için o_O

X