- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
bak aslında uzaklaştırmazsan bu cimrilikle baya zengin olursunuz bi daha düşünAhahahahah 2 dkdır gülüyorum bu yoruma
İyi bir şey mi yapıyorum acaba uzaklaştırarak diyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak aslında uzaklaştırmazsan bu cimrilikle baya zengin olursunuz bi daha düşünAhahahahah 2 dkdır gülüyorum bu yoruma
İyi bir şey mi yapıyorum acaba uzaklaştırarak diyordum
bişey aradığından değil, inciğine cıncığına bakmış senin, takıntılı işte.. fotonu kimlerin beğendiğine, hangi fotoyu ne zaman çekindiğine, eskiden neler paylaştığına , acı çekp çekmediğine herşeye bakmış adam.. sana kafayı fena takmış söyleyeyim..
bak aslında uzaklaştırmazsan bu cimrilikle baya zengin olursunuz bi daha düşün
sen burada yalnız kalmışsın adam arada yazınca kendini bak ona kaldım kalacam moduna sokmuşsun bence.
araya reklam al
Valla o programı bulup izleyin, cimrilerin tuvalet kağıdı israfına çözümleri..
Sonra da bu arkadaşı tlt ye ihbar edelim, onla da bi program çeksinler :)
aman Allahım daha neler duyucam kimbilir ne iş yapıyo bu yahu, acaba maaşımı az tutumlu olmaya mı calışıyoDeme öyle ya galiba yeni düştü ben öylesine diyordum çözülür kendiliğinden ama
Ya adam suyla corn flakes yapıyor süt bozuluyor diye 60 p lik süt 60 kuruşluk gibi düşün yani
Süt de içemeyeceksem hayatın anlamı ne ya
Ay galiba çözdün nooption
Kendi kendime düşünüyorum ben buna bakar mıydım şöyle yürek hoplatan birini tanısam diye yooh bakmazdım ki diyorum
offf son cümleye koptumbununla arkadaş bile olunmaz.
senin nicki gördükçe kondomu hatırlarım ben artık.. kuruyup yapışsaymış keşke pipisine
aman Allahım daha neler duyucam kimbilir ne iş yapıyo bu yahu, acaba maaşımı az tutumlu olmaya mı calışıyo
bununla arkadaş bile olunmaz.
senin nicki gördükçe kondomu hatırlarım ben artık.. kuruyup yapışsaymış keşke pipisine
yurtdışında iyi para kazanır onlar ya, Allah Allah ozaman hastalığının etkisi..Yok canım bildiğin normal miğendis
valla ben travmadan çok gülmekten yerlere yatıyorum burda, muhabbet baya güzel geldiAy pardon yarattığım travma için kusura bakmayın kk ahalisi
valla ben travmadan çok gülmekten yerlere yatıyorum burda, muhabbet baya güzel geldi
kariyer alanında kendini geliştirmiş ayakları yere sağlam basan kadınların karşısına neden hep dangoz dangoz adamlar çıkıyo anlamıyorum. Bence sizin ki tamamen boşluktan. Biriyle konusma mesajlaşma isteği ilgi hosunuza gidiyor olabilir
tabi ki tanıştırmıcaksın en kısa zamanda bırakacaksın, gitsin kendi gibi birini bulsun cimri cimri çocuklar yapsınlar birlikteValla anlattığım herkes gülüyor bu adama
Ben de gülüyorum açıkçası o yüzden saçma geliyor konuşmam şimdi arkasından adamın salla salla yüzüne normal konuşmak
Şimdi bunu tutup ben nasıl arkadaşlarıma tanıştırırım ki
Yabancı mı bu adam ?Konuştuğum insanlar var aslında, belki daha uzun süredir tanıdığım için öyle boş geçmedim veya geçirdiğimiz zamanın hatrına ama yorumlardan da anladığım kadarıyla bi' an önce bu içi boş saçma sapan muhabbeti kesmem lazım.
Bence bir süre friend buddy bulup, takılmalısınız. Karşı tarafta, sizi hayatının herhangi bir yerine koyamamış gibi geldi. Yani sizin hissizliğinizin farkında olacak ki iğrençliğini sergilemekten geri kalmıyor.
tabi ki tanıştırmıcaksın en kısa zamanda bırakacaksın, gitsin kendi gibi birini bulsun cimri cimri çocuklar yapsınlar birlikte
Yabancı mı bu adam ?