Neden konuşuyorum ki

Tr’de arkadaş çevresi edindiniz mi en son öyle bir konunuz vardı? Eğer istediğiniz gibi bir ortam oluşmadıysa o yüzden konuşuyor olabilirsiniz.

Oluşmadı çünkü denemedim de pek
Birkaç kişiyle konuşmayı denedim ama onlar da tırt çıktı tavırlarından hoşlanmadım ben de yalnızlığa çekildim

Bana da böyle geliyor artık 15 yaşında değiliz ki öylesine gereksiz muhabbetlerle zaman harcayalım gerçi kendisi benden 8 yaş büyük.
Yaşının büyük ya da küçük olması bence sorun değil. Asıl sorun çok ayrı frekanslarda olmanız ve karşı tarafın bunu bilmiyor ya da kabullenmiyor oluşu. Belli ki aralık kapıları kullanıyor kendince. Bence net olun ve ne istediğinizi -ya da onunla görüşmeyi istemediğinizi- lafı dolandırmadan direkt söyleyin. Çünkü her kelimenizden işine geldiği şekilde anlamlar çıkarmaya çok teşne bir karaktere benziyor.

Kondomu kurutup saklıyor mu acaba ?
Tövbe bismillah . İlk kez duydum bunu da.
Bak kariyeri olan ,özgür ruhlu bir kadınsın sen.
Böyle bir tip için kendi yorumun ne olacaksa onu yap diyorum ben .
Yaniiiiii > escape

Benim yorumum sanırım "çok aradın mı canım bunu ya" olurdu

Tamam her insanın bazı abuk subuk yönleri olabilir de bana cimrilik özellikle çok batıyor

Benim yorumum sanırım "çok aradın mı canım bunu ya" olurdu

Tamam her insanın bazı abuk subuk yönleri olabilir de bana cimrilik özellikle çok batıyor
Bunun cimrilik olduğuna emin miyiz canım ?
Bu başka bir şeye evrilmiş hani literatürde daha bunun karşılığı yok. Kondoma bir insan yarım saat neden bakar. Acaba boşa giden spermlere mi üzülüyor ?

O zaman ortam gerilmez mi
Yani ya çok korumacı davranıyorsun kendinle ilgili der ya da ben arkadaşlık ediyorum falan der triplenir gibi geldi
Galiba sorun çıkmasından çekiniyorum

Oluşmadı çünkü denemedim de pek
Birkaç kişiyle konuşmayı denedim ama onlar da tırt çıktı tavırlarından hoşlanmadım ben de yalnızlığa çekildim

Muhtemelen o yüzden hala konuşuyorsunuz. Bana sorarsanız olmayacak birşey için kafanızı karıştırmayın. Kondom çıkarmamak ne allasen

Muhtemelen o yüzden hala konuşuyorsunuz. Bana sorarsanız olmayacak birşey için kafanızı karıştırmayın. Kondom çıkarmamak ne allasen

Kendime bir ortam edinmeye başlamalıyım değil mi
Yarın eski bir arkadaşımla görüşeceğim zaten yavaş yavaş başladım

Bi güzel dayak lazım sana
İnsan o anda seksten soğur yeminle.

O da vasattı zaten yani seks nasıl olur az çok biliyoruz
Bu hatta ben sana yetişemem diyordu öyle pek tutkulu bir adam değil, ben sadece cinsellik değil birçok konuda heyecanlı, tutkulu bir insanım
Etrafımda cıvır cıvır yakışıklı adamlar görüyorum ben salak mıyım
Bu üstüme yapışır kalırsa diğer fırsatları kaçıracağım

Beyonce de Jay-Z böyle söylemiş. Beni yoruyor diye aklıma nedense o geldi.
Yahu başına bela falan olmaz. Cevapta verme ,sohbette etme bu tarz bir ruh hastasıyla.
Sana hep diyorum bak bu kadar ilişki yaşamak , gerçekten ruhunu yaralayacak .

O zaman ortam gerilmez mi
Yani ya çok korumacı davranıyorsun kendinle ilgili der ya da ben arkadaşlık ediyorum falan der triplenir gibi geldi
Galiba sorun çıkmasından çekiniyorum

Gerilse ne olur ki? Ayrı ülkelerdeymişsiniz. En fazla gergin birkaç mesaj alırsınız. Ben olsam sorun etmezdim. Triplensin, ne olacak? Siz duygusal ilişki modunda değilsiniz zaten. Adamın arkadaşlığı da kıymetli değil belli ki. E o zaman?

O sadece arkadaşlık ediyorum derse siz de arkadaşlığından sıkıldığınızı belirtirsiniz. Olmuyor mu hayatımızda böyle şeyler? Bazen birinin arkadaşlığı çok boğucu olunca çekiyoruz kendimizi ve görüşmüyoruz. Bu da öyle birşey
Başkasını kırmamak için kendinizi yıpratmayın. Siz, kendiniz için geri kalan herkesten daha değerlisiniz.

Kendimi övmek için falan demedim ya valla, burada şaka gırgır yapıyoruz cinsellik mevzularında ama o kadar abartı değil bence isteklerim veya sayısı falan ama bunda o tutku yok işte.
Yani eximle yan yana duramazdık öyle bir şey olsa keşke yine ama yok.
Doğru diyorsun bir de insanlar neden bakmıyorsun erkek diyorlar yahu yoruldum

Yok ben orada ilişki sayını söylemek için yazmadım.
Fazlaca hızlısın. Ben yerinde olsam bir müddet erkeklerden uzak dururdum.
Biraz dinlenmeye ihtiyacın var bence.

Çok teşekkür ederim cesaretlendirdiğiniz
Gerçekten iyi geldi, nedense gece gece üzerime bir anksiyete, eziklik geldi.
O bana kabalık, hoyratlık yapabiliyorken benim azcık ittirmem kibarca sıkıntı olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…