Bence tümüyle güven meselesi,güvenmiyorsan herkesten şüphelenirsin,kıskanmak her insanın doğasında var ama bunu hastalık haline getirmek,kanser gibi içinizi kemirmesine izin vermek,işte bu tedavilik bir durum çünkü kadınlar eşlerini kıskansalarda,kıskançlıklarından kudurup sinir krizi de geçirseler erkek yapmak istediğini yapar,kadında kendini yiyip bitirdiğiyle kalır,valla eşimin karşısındaki kadının kaşı gözü farklı oynuyor diye kıskançlık yapamam,tutki hatun eşime yeşilleniyor,eşim kabul etmediği sürece kadın değil kaşını her yerini oynatsın ne yazar ama herif kuduruksa kaş göz oynamasına bile gerek yok samimi iki çift söz bile adamın taarruza geçmesine yeter,eh madem herif aldı başını gidiyor,güle güleee,kıskançlık kavgası yapamam onla. Valla kusura bakmayın bende eşimi kıskanırım ama asla aşırı değil çünkü erkekler bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar sonra kendilerini,hiç havalara sokamam adamı,kendimi de böyle şeylerle üzemem,ne hali varsa görsün,sırf ben kıskançlık krizine girdim diye o anlık yapmak istediği şeylerden vazgeçiyorsa ve ben arkamı dönünce yine azıp kuduruyorsa verir pılısını pırtısını yollarım,dünyaya bir kere geliyoruz bir erkek için değer mi pehhhh:mymeka: