• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Neden kadınlar eşlerinin bayan arkadaşlarını kıskanır?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Neden kadınlar eşlerinin bayan arkadaşlarını kıskanır?

• Ankete Katılan
    134

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Neden kadınlar eşlerinin bayan arkadaşlarını kıskanır?
* Her kadını tehlike olarak gördükleri için
*Kendilerine güvenmedikleri için
* Eşlerine güvenmedikleri için

bende tanıyosam o bayan arkadaşı kıskanmam sanırım.sonuçta benimde karşı cinsten çok yakın dostlarım var ve eski sevgilim kıskanmıyodu bende kıskanmıyodum onun arkadaşlarını.ama genelleme yapacak olursak 2. şık dışındaki nedenlerden dolayı olabilir.

3 şıkkı da doğru olarak gösterebilirim..Güzel bir kadın her zaman için kıskanılır , bu kendinize güvensizliğinizle birlikte partnerinize olan güvensizliğinizden de kaynaklanır..

İlişkimizin başında bu nedenden dolayı hayli yıpratıcı tartışmaların içinde bulduk kendimizi ve tabiki çoğu benim kıskançlık krizlerimin uzantısıydı..Fakat zamanla insan karşısındaki insana güvenince kendisine olan güveni de yerine geliyor..

Şimdi kıskançlık dozunu kontrol etmeyi öğrendim ve daha mutluyuz.

Sevgiler..

bana göre ben tanımadığım için kıskanırım şıkkı olsa o derdim gerçi böyle şeyler tanıdık tanımadık farketmiyo ama işte....

bence eşime yaklaşan her kadın tehlikedir. heleki kadının sınırlı davranışları yoksa. bi nevi kıskançlık aslında.. bazende varlığımı hissettirmek adına :) normalden farklı davranabiliyorum.

Bir bayan helede güzel bir bayan benim eşimle arkadaşlık ediyorsa kimse kusura bakmasın bunun altından er geç birşey çıkar ben izin vermem verenede saygı duyarım.

Hangi birini kıskanacağım ki, hemşireler, ilaç firmaları, hasta yakınları, saldım çayıra Mevlam kayıra:Roflol:

O Yakinlaşmalar Varsa Kiskançlik Sandiğimiz Duygular Kiskançlik Değil Bence .paylaşmak Istememek,kizmak,hirslanmak,anlaşilamamak.
Hemen Kendimizde Eksiklik Aramiyalim....
Bu Böyle Geldi Böyle Gidecek .kimse Ama Kimse Nedenlerini çözemiyecek.
O Kadar çok Neden Varki...

:mymeka: :mymeka: Kiskançliğimin Ortaya çikip çikmamasini, Eşimin Davranişlari Ve Bayan Arkadaşinin Davranişlari Belirler . Kiskanmaya Başladim Mi Ikisine De Dünyayi Dar Ederim

çok şükür şimdilik öyle Bir Durum Yok

bir kadının en büyük düşmanı yine bir kadındır. napayım arkadaşlar kıskanırım dişi sinekten bile kıskanırım ama her seferinde kıskandığımı belli etmem

Bence tümüyle güven meselesi,güvenmiyorsan herkesten şüphelenirsin,kıskanmak her insanın doğasında var ama bunu hastalık haline getirmek,kanser gibi içinizi kemirmesine izin vermek,işte bu tedavilik bir durum çünkü kadınlar eşlerini kıskansalarda,kıskançlıklarından kudurup sinir krizi de geçirseler erkek yapmak istediğini yapar,kadında kendini yiyip bitirdiğiyle kalır,valla eşimin karşısındaki kadının kaşı gözü farklı oynuyor diye kıskançlık yapamam,tutki hatun eşime yeşilleniyor,eşim kabul etmediği sürece kadın değil kaşını her yerini oynatsın ne yazar ama herif kuduruksa kaş göz oynamasına bile gerek yok samimi iki çift söz bile adamın taarruza geçmesine yeter,eh madem herif aldı başını gidiyor,güle güleee,kıskançlık kavgası yapamam onla. Valla kusura bakmayın bende eşimi kıskanırım ama asla aşırı değil çünkü erkekler bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar sonra kendilerini,hiç havalara sokamam adamı,kendimi de böyle şeylerle üzemem,ne hali varsa görsün,sırf ben kıskançlık krizine girdim diye o anlık yapmak istediği şeylerden vazgeçiyorsa ve ben arkamı dönünce yine azıp kuduruyorsa verir pılısını pırtısını yollarım,dünyaya bir kere geliyoruz bir erkek için değer mi pehhhh:mymeka:

ya bu hiç bi kadına güvenmem lafı çok ilginç.bu durum bizim içnde geçerli o zaman.

benim eşimin maşşallahı var gözünü çevirmez

Kendime çok güvenmeme,ve eşimin benden başkasını gözünün görmeyeceğini bilmeme rağmen onu kıskanıyorum..Elimde değil...hem malum ekek milletine güven olmaz..Kaldı ki maalesef kadının en büyük düşmanı yine kadın...O yüzden yularları iyi tutmak lazım :))

kadınların tehlike arz ettiğini düşünüyorum. bugüne kadar bir şey yaşamadım. bende dahil hiç kimse yaşamasın.

nekadar hem cınslerımız olsada her kadın aynı degıldır kı her ınsanı kendımız gıbı gormemek lazım yoksa yanılırız husran olur bence ben arkadaslarımın erkek arkadaslarıyla hep sevıyelı olurum yanı sadece tokalasırım cunku nekadar arkadasınız olasa bıle ne hıssedecegını bılemezsınız kı ben bana yapılmaması ıstemedım seylerı asla yapmam oyuzden ben hatta yanlarına bıle gıtmem hep ole karsılasınca falan bı yere gıdılcekse bıle kendı erkek arkadasımla gıderım ama ne yazıkkı ben ole yaptıgım halde karsılıgını almamıstım ben onun sevgılısıyle tokalasırken o benım sevgılımın (bı kafeye gıtmıstık) gıttı yanına oturdu ve kafasını omzuna koydu kı erkek arkadasımda cok sevıyelı davranıyordu ona garson geldı yengemı sıze ozel bısıy yaptırııgm dedı kız arkadasımla sevgılımı gostererek onları sevgılı sandı bende karsıda oturuyorum ama acayıp bozuldum erek arkadasım hemen yok yengen bu dıe benı gosterdı bu arkadası dedı ama sevgılımde acayıp kotu oldu ben bozuldum oda durumu kurtaymaya calısıyor garsonda bana kusura bakmayın dedı ve ondan sonra gercekten o kıs arkadasıma soguk davrandım aramadım tabı o sebebını bılmıyo bu soguklugun,ölede arkadaslıgımı bıtırdım. ne olursa olsun benım konumuma helekı benım yanımda gecemez ondan sonrada kız arkadaslarımı cooooooook ıyı tanımadan asla erkek arkadasımla yanyana getırmedım tanıdıktan sonra eger erkek arkadasımla tanıstırıyorsam zaten kıskanılcak bı pozısyon ortaya cıkmayacagına ınandım ıcın gonul rahatlıyıyla tanıstırırım kıskanmamda gezerımde tozarımda ama yınede sonradan bısey cıkarsa (buzamana kadar cıkmadı) onceden yaptım gıbı dusunurum acaba sevgılım tavızmı verdıde o sevıyelı olmadıdamı bole oldu ,yoksa nekadar sevıyelı olsada kız arkadasım bole yaptı dıe karar verım kım sucluysa onla ılıskımı keserım

Bizde de kıskanmayı gerektiren hiçbir şey olmadı şimdiye kadar. 16 Yılı devirdik iki çocuk sağibiyiz birbirimizi hiç bir zaman kıskanmadık. Bence kıskançlık güvensizlikten kaynaklanır. Biz eşimle birbirimize her zaman güvendik.İnşallah böyle devam eder.

ben şahsım olarak eşimin bayan arkadaşlarının bir çoğuyla görüşüyorum zaten,ve de en önemlisi eşime bu konuda güvenim tamdır,karşılıklı güvene dayandığını düşününüyorum....eşime güvenmiyorsam tabiki kıskanırım

ben çok kıskancımdır bi defa bütün kız arkadaşlarını tanımam lazım kıskanmamam için tabi o da yeterli değil çok samimiyeti sevmem hani vardırya böyle sarmaş dolaş kanki olanlar hayatta gelemem mesafe olacak mesafe

Back