Neden Jartiyer giymiyoruz?

nerden biliyosunuz istatislik mi yaptınız?
valla rahat olmaması ve sex objesi olarak algılanması olabilir..
ayrıca türk kadınının bacak boyu ortalamasını düşünürsek jartiyer bazen çok uzun kalıyor komik bir görüntü oluyor. bacağımız uzunsa vücudumuz müsaitse ve canımız isterse neden giymeyelim..sengözlerimebaksanab

Kizlar lütfen dikkatli olalim,he konuya mesaj yazmayin,hanim efendinin actigi iki konuda corap üzerine,kimin ne giyip giymedigini ögreniyor,bence fantezisini gerceklestiriyor,erkek olma ihtimali var dikkat edin

:))) süpersin yaa sealmystique...kim napsın bizi dediğin gibi arkalarını dönüp yattıktan sonraaa

Şahsen ben giyiyorum. Rahat da ediyorum. Ben çorabın her türünü severim, çorapların çok dikkat çektiğini düşünürüm. Jartiyer çorabı için özel zaman kollamıyorum açıkçası, bazen kıyafetime ve o günkü ruh halime daha çok yakıştırdığım için bile giyebiliyorum.

bence jartiyerin çevreyle alakası yok, insanın kendisiyle alakası var. herkes sevecek diye bir kaide de yok, sevmeyebilir insanlar, hak veririm. kimi basit bulur, kiminin tarzı değildir. ama aslında giyecek potansiyeli olup denemeden, çok rahatsız, çok basit diyenlere kızıyorum ben. bir dene, onun içinde kendini nasıl hissettiğini gör, sonra fikrini söyle :)

Özellikle Antalya gibi sıcak bir yerde iş kıyafeti ile çorap giymek zorunda olduğum için silikonlu olanlar bana şahsen külotlu çoraptan daha rahat geliyor. Tabi silikonsuz ve aksesuarlı olanlar biraz fanteziye kaçıyor ve onları hayatta giymem.:sm_confused:

bi evleneyim giyicem bol bol, ayrıca bazı arkadaşlar bunu düşünecek boş zamanım yok demiş ama bu konuya msj yazacak boş zamanı var......

yok cnm o kadarda kötü olma coraplara ilgi duyuyodur mesela bnde bikinilere ilgiliyimdir gerci okul geregi hepsini ciziyorukk amaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…