- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
Bugünden beri qgzımda acı bir tat Ka nımda sancı midemde bulantı ve sık idrara çıkma var agrıı adet olcam gibi hissettirdi ama böyle agrıda hemen kahverengi akıntı gelirdi bende ve bulantı faln olmazdı gecikmenn 11.gnünde bulantı olabilir mi kiMaalesef bende öyle sanıyordumama İşte bazen beklemek lazımmış İşte
Hamilemisin gecikme diyondaBugünden beri qgzımda acı bir tat Ka nımda sancı midemde bulantı ve sık idrara çıkma var agrıı adet olcam gibi hissettirdi ama böyle agrıda hemen kahverengi akıntı gelirdi bende ve bulantı faln olmazdı gecikmenn 11.gnünde bulantı olabilir mi ki
Gecikmenin 6.gnnde tam test yaptım ama negatf sonrasında yapmadım yüne negatif görürüm diye korktum açıkçasıHamilemisin gecikme diyonda
Eee doktora gtseneGecikmenin 6.gnnde tam test yaptım ama negatf sonrasında yapmadım yüne negatif görürüm diye korktum açıkçası
Yumrtalamadan 1 hafta gecti bulantim var ??Eee doktora gtsene
Canım inşallahh hamilesindir ya geç dollenmisse eğer bence hamilesin test yapsana yaBugünden beri qgzımda acı bir tat Ka nımda sancı midemde bulantı ve sık idrara çıkma var agrıı adet olcam gibi hissettirdi ama böyle agrıda hemen kahverengi akıntı gelirdi bende ve bulantı faln olmazdı gecikmenn 11.gnünde bulantı olabilir mi ki
Adet mi oldunGerekkalmadı
Akıntı başlıyo maalesef
Nasıl akıntı cnmGerekkalmadı
Akıntı başlıyo maalesef
Tamam canım ben 2 ay önce falan kullandım klomen kullandığım ay hiç akıntım olmadı yumurtlama akıntısı tek bende mi olmadı acaba sende oluyo muydu akıntıKlomen kullanabilirsin sadece son kullandığın zaman dan 1 ay ara vermek şartıyla . Çünkü doktor bi kere bana öylesine vermişti yumurta kendi çatlasın diye
Bnde de olmuyordu çoğu kez bazen o yumurta akı gibi dedikleri akıntı adetime 1 gün kala oluyordu anlamadım bndeTamam canım ben 2 ay önce falan kullandım klomen kullandığım ay hiç akıntım olmadı yumurtlama akıntısı tek bende mi olmadı acaba sende oluyo muydu akıntı
Normalde mi olmuyo klomen kullanınca mı canımBnde de olmuyordu çoğu kez bazen o yumurta akı gibi dedikleri akıntı adetime 1 gün kala oluyordu anlamadım bnde
Yani akıntı var ama yumurtlama akıntısı gibi değil bnde ve ovulasyon testin de yakalıyordum yumurtlamayı demek ki akıntı olmasa da oluyorNormalde mi olmuyo klomen kullanınca mı canım
Anladım canım benim normalde hep oluyo yumurta akı şeklinde sadece klomen kullanınca olamamıştıYani akıntı var ama yumurtlama akıntısı gibi değil bnde ve ovulasyon testin de yakalıyordum yumurtlamayı demek ki akıntı olmasa da oluyor
Regli oldum malesef canımNasıl akıntı cnm
Bazen klomen sonra ki aya etki edebiliyormuş öyle de olabilirim o ay çatlamaz sonra ki ay çatlatırAnladım canım benim normalde hep oluyo yumurta akı şeklinde sadece klomen kullanınca olamamıştı
Üzüldüm canım umutlar öbür aya kaldı demek inşallahh olur en kısa zaman daRegli oldum malesef canım
Nasip bakalım kuzum içmeye başladım bugünBazen klomen sonra ki aya etki edebiliyormuş öyle de olabilirim o ay çatlamaz sonra ki ay çatlatır
Aynen canım çok yorucu bir süreç adet gecikince baya umutlanmıştımÜzüldüm canım umutlar öbür aya kaldı demek inşallahh olur en kısa zaman da