- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 33
- Konu Sahibi kaldi2sene
allah allah bu anneler çıldırdımı ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulurlar canim. Ben açmayınca Teyzeme dayıma amcama arattiriyor onlara sorduruyor. Ben cevap vermeyince kırılıyor onlarda .açma telefonlarını hatta değiştir ev telefonun dahi bütün numaralarını çok ciddiyim hiç gerek yok öyle aile mi olur!
bilmiyorum özel sektör mü çalıştığınız kurum ama uzaklaşın ordanda gittiğiniz yerinde adresini vermeyin bitsin gitsin, hiç sıkmayın canınızı sorunlu olan onlar sizde bişey yok.
Bana da çok ayıp ettiler..Canim ya eski konunu da okudum da ne kadar zor bir durum boyle üzülme sen Cünkü haklı olan sensin bu durumda. Esin o senin Nasıl düşünemiyorlar, yarın kardeşin evlendiğinde gelin eve sokacak mı bakalım, cok ayıp ettikleri. Esine ayıp etmişler
Ya sorma sorma. Hala aynilar. Annemin aratmadigi kimse kalmadı her arayan annen çok ağlıyor yapma etme bla bla.. e ben biliyorum 2 gün sonra hersey unutulacak belki daha kötü olacak.. e ben orada eşime karşı dursaydim kalacak kardeşim dese idim biz ayrilsaydik ne diyeceklerdi acaba aman yavrum yapma eşinle aranızi bozma derler miydi hı sanmıyorum. Fırsat bu fırsat boşa diye beynimi yemeye baslarlardi ..Eski konunu biliyorum bunlar hala mı sana bela çalışıyorlar. Çok değerli oğluşunun yanında niye kalmıyor annen acaba. Bence o erkek kaardesinin taşınması olayında yaptıklarından sonra eve adım attırmazdım ne gerek var. Boşver uzak dur. Belli gene seni üzecekler huzursuz edecekler. Eşin ne güzel sana destek insan ailesini seçemiyor. Sende isterdin destekleyen koruyan kollayan bir aile ama yok olmayınca en azından eşin var onun huzuru için aileni uzak tut evinden.
Nasıl ileri taşıdım onu anlamadım ama benim ailem anlamıyor. Annem anlamak istemiyor. İstersen sabaha kadar konuş . Yok. BosunaTüm yazını okudum. Öncelikle ailenizde sizde her tartışmayı bir adım ileri götürüyorsunuz. Buna son verin.
Çok üstlerine düşmeyin. İstemiyorsanız gelmemize gerek yok. Deyin. Biz eşimizle mutluyuz deyin. Siz bize somurtursanız çokta umurumuzda deyin. Onlarda popolarının üstüne oturup düzelirler
Evet annemi sevmiyorum. Ne insan olarak ne karakter olarak asla tasvip etmiyorum.
Ama bana annelik yapmadı. Tacize uğradım küçükken ona da söyledim . Hiç orali bile olmadı.
Sevmiyorum . Hep azarladi eleştirdi o da sevmedi beni.
2 hafta bazen kalıyor bazen 1 ay kalıyor ta ki eşimle bizi birbirimize düşürünceye kadar. . O zaman çekip gidiyor. .
Canim inan bende aylar oldu gorusmuyorum.O zaman suç sizde evet.
Annen normal değil ruh hastası ve kötü bir anne, ailenin hiçbir üyesi seni sevmiyor sana değer vermiyor sadece seni kullanmak peşindeler. Sen de beni sevsinler diye kendini kullandırıyorsun.
Durum bu. Senin yerinde olsam hiçbiriyle görüşmezdim. Görüşürsen de buraya daha çooook benzer konu açarsın.
Herkes aileden yana şanslı olmuyor. Senin ailenden sana hayır gelmez kardeşim. Bunu ne kadar kısa zamanda kabullenirsen senin için o kadar iyi.
koca 26 yasinda adamin sizin evinizde isi yok ben olsam kabul etmem madem calisiyor tutsun eviniAçılmıyor mu
Kopyalayayim buraya o zaman.
Derdini bende anlamadim umarım sen anlarsın
Çok canım sıkkın. ..
Daha önce de bahsetmiştim size aslında. .benden 1 yaş küçük olan erkek kardeşimin bizim su an bulunduğumuz doğu iline tayini çıktı. . Ve bi süredir bizimle kalıyor .bende çalışıyorum.
Ben 27 kardeşim 26 eşim 30 yaşında. .
Neyse şimdi kardeşim annem babam bizde kalıyorlar şu an için. . Annemle babam kardeşim yerleşince memlekete geri donecekler.. sorun şu ki kardeşim maddiyata cok onem verir para icin yasar desem yeridir hicbisey hickimse umuru olmaz . bu yuzden masraf az olur diye bizim eve yerleşmek istiyor biraz gözü açıktir.. yok diyemeyecegimi bildigi icin bu durumu kullanmak istiyor anneme babama istenmeyeni oynuyor . annem babam zaten hep onu düşünürler beni asla dusunmezler.. erkek kardeşim bizim evde yaşamak istiyor annem babam da kalsın doye baskı yapıyor . . Kardesim para biriktirmek arabasinin modelini yukseltmek dusuncesinde.
2 gundur evi savas alanina cevirdi salonda yatip kalkiyor orada tv var diye.. biz sigara icmeyiz ama su an evim dumanalti. . Annem babam habersiz sekilde 1000 km oteden catkapi geldiler. Yazik esim babamin ayagina terlik veriyor babam istemez deyip surat ceviriyor. Eşime elini vermiyor opmesine izin vermiyor. baski yapiyirlar zorla kalsin para vermesin diye.. Eşim e bahsettim ben zaten yorgun Argin geliyorum ve evimde rahat oturmak istiyorum diyor kardeşimi istemiyor.. arada gelip gitsin ama kocaman eşşek kadar herif olmaz doyor .. ayrıca 3 yıllık evliyiz 1 yıldır bebeğimiz olmuyor ve belli günler var iliski için önemli e kardeşim evde olursa biz nasıl rahat olucaz ki......
Annemgil de öte yandan kocanı ikna et diye baskı yapıyor .. annem babam karşıma geçmiş ciddi ler
Kaldım arada.....
Bi fikir verin nasıl soyleyeyim annemebabama öf ya beni hiç dusunen yok
Son durum :
Olmaz dedim su an 3 u de benimle konuşmuyolar
EN SON DURUM :
Bi hısımla evden çıkıp gittiler yüzüme dahi bakmiyolar kardesime ev tutmuslar şu an benimle muhatap olmuyorlar
Eşya filan almışlardi onceden ona hani burada kalmasina yetecek kadar gardirop filan..annem sabah bana bitanem canim kizim vs diyordu şu aj kesinlikle yüzüme dahi bakmıyor senin gibi evlat olmaz olsun dedi sustu
Hatta şu an kardeşimin valizini esyasini filab alıyorlar galiba amaclari onun yeni tuttuğu evine gidip beni yalnız bırakıp cezalandırmak . Kardesim de benimle muhatap olmuyor eşim geceye gitti yani tek kalacağım evde beni tek bırakıp kardeşimin evinde kalmayagidiyorlar..
Annem yaklaşık on saniye önce çik ta yardım et şu oglanin esyalarinin taşınmasına . Esya tasi yazıklar olsun sana dedi
Bende lazım değil sizin gibi anne baba kardes dedim .........
Cok kötüyüm kilitledim kendimi yatak odasına agliyorum.. neden bana yaziklar oluyoranlamiyorum onu ben okuttum herseyine yardim ettim.. hala bana yukleniyorlar .. biktik artik... eşim evde değil iste.. ben tekbasıMayim ...... tek buldular kapıya vurup laf söyleyip gidiyorlar ......
Ben mi istedim böyle ailem olsun. ..
Eşime de rezil ettiler beni...
ARADAN 2 GÜN GEÇTİ SON DURUM :
40 derece ateşle yatiyordum annem sana yazıklar olsun deyip gittiklerinde. .
Eşim babamı görmüş yolda ama babam eşimle muhatap olmamış kafasini çevirmiş gormezden gelmiş .
Annem bugün aradı . Hasta idin ne oldu dedi bende çok mu umrunda ki dedim.
Oğlumun tişörtu kalmış sende. Getir onu seviyor oğlan o tisortu dedi.
Bende bunun için aradin zaten ben zerre kadar umrunda değilim beni rezil kepaze ettiniz eşime çıkartın beni hayatınızdan dedim.
Kimliğinden sildir bizim adımızı dedi.
Bende kapattım ....
Nefret ediyorum şu an hepsinden
Bugün araba ile ise gidip gelirken 3 defagördüm onları bizi görmemezlikten geldiler hepsinde de..
Şimdi diyecegim, al anneni karşına, sakince konuşun. Derdinizi anlatın. Sizde diyeceksiniz ki. yaptık olmadı dinlemiyor.U
Bulurlar canim. Ben açmayınca Teyzeme dayıma amcama arattiriyor onlara sorduruyor. Ben cevap vermeyince kırılıyor onlarda .
Bana da çok ayıp ettiler..
Ya sorma sorma. Hala aynilar. Annemin aratmadigi kimse kalmadı her arayan annen çok ağlıyor yapma etme bla bla.. e ben biliyorum 2 gün sonra hersey unutulacak belki daha kötü olacak.. e ben orada eşime karşı dursaydim kalacak kardeşim dese idim biz ayrilsaydik ne diyeceklerdi acaba aman yavrum yapma eşinle aranızi bozma derler miydi hı sanmıyorum. Fırsat bu fırsat boşa diye beynimi yemeye baslarlardi ..
Zaten içten içe onu istediklerini biliyorum. En baştan beri..
Nasıl ileri taşıdım onu anlamadım ama benim ailem anlamıyor. Annem anlamak istemiyor. İstersen sabaha kadar konuş . Yok. Bosuna
Nafile. O öyle kurdu ise kafasında senin söz söyleme hakkın yok. Ben böyle istiyorum deme lüksün yok. Şimdi bile küsmeme izin vermemeye çalışıyor herkese arattiriyor belki 20 kısı aradı annen ağlıyor. E ağlıyor ama 2 gün sonra gelip yine ağzıma tükürüp hiçbişey olmamış gibi sahte sahte kızım canım aman doyor. Anne yapma deyince de olur aile arasında. Bıktım bıktım . Annemi değiştirme şansım olsa hiç düşünmez degistirirdim
Evet doğru tahmin .Şaşırdım öz annenin sana bunu yaşatmasına. Üstelik evli olup başka bir şehre gitmişsin, eşinin mesleğini de tahmin ediyorum ki buna rağmen sana destek olacakları yerde hem sana hem eşine haksızlık ve saygısızlık etmekten geri kalmayıp üstüne üstlük suçlululuk psikolojisine sokmuşlar seni KENDİ SUÇLARI ADINA.
Bunun başka bir mazisi var mı? Evliliğinize karşılar mıydı evlenirken? Bildiğin boşanmanız için çabalıyorlar gibi geldi, öte yandan öz anne baba bu kadar da sevgisiz olamaz diye düşünüyorum. Yani evlenip gitmişsin neticede sevmeseler bulaşmazlar aramazlar zaten... Çok ilginç, tam belgesellik bunlar...
Çok güzel yazmışsın . Teşekkür ederim.Şimdi diyecegim, al anneni karşına, sakince konuşun. Derdinizi anlatın. Sizde diyeceksiniz ki. yaptık olmadı dinlemiyor.
O zaman diyecegim ki. Sizi arayan o 20 kişiyi normal zamanda arayın. Önce hal hatır sorun. Sakınce konuşun. Sonrada konuya girin. 'Sizide rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama annemle görüşmeyi kesiyorum. Oda sürekli başkalarıyla ulaşmaya calışıyor. Sizden ricam gelir ağlar, görüşmek isterse, şütfen aracı olmayın' diye. Tabi ki size o annedir fln diyen olacaktır. Sizde çok uzatmadan ' biliyorum fakat gerekli. Huzurumu bozuyor kasıtlı olarak' deyin
Siz akraba ve arkadaslarla görüşmeyi azalttıkça, anneniz onlara gidip ağladıkca haklı gözüküyor. Müsait zamalarda çevrenize annenizden rahatsız olduğunuzu, net biçimde anlatın. En azından yarısı artık bu işe bulaşmak istemez.
Çok güzel yazmışsın . Teşekkür ederim.
Aynen dediğini de yaptım. Çoğu vazgeçti.
Ama en son teyzem "o benim ablam, ne söyleyip ne soylemeyecegumi ben bilirim" gibi değişik bir tavir aldı bana.
Ya cherry inan biliyorum benimle konuşup ona aynen anlatıyorlar. O da güya kızını merak eden iyi anne oluyor . Bende annesini istemeyen kötü çocuk gibi görünüyorum ' ki amacı da bu zaten , başarıyor. . Kendini temize çekiyo.
Önemli olan bu değil de. Oteki insanlar la da akrabalarimla da aram baya bi bozuldu.
Arayip istedikleri soruya anında cevap istiyorlar çünkü annem tel başında bekliyor ağladı acindirdi kendini..
BozulurSa bozulsun ya değilmi.
Benim ağzımdan laf alıp anneme vermeleri sinir ediyor . Yok yok diyorlar ama sorulardan belli yani.. Onlara ne cevap vereyim. Ninemi çok severim 85 yaşında . Utanmiyo o kadını araya sokmaya ya.