How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Neden hep suçlu benim ya ?

Söyledim söyledim . Anlamıyor.
Tv ye çıkacağım seni herkese anlatacağım diyör. Araya ninemi dedemi koyup onlara aarattiriyo. Bunaldım artık bunaltti. Onlara da söyledim görüşmek istemiyorum dedim . Herkese gidip agliyor yalandan. Sırf hayatıma tekrar dahil olmak için.
Adım gibi eminim ok desem 2 gün sonra yine canima okuyacak. Dayanamiyor. Bana yapıp yapıp sonra vicdan azabı çekiyor.
Bıktım ben bundan artık.
Bana yaşama şansı tanimiyor
O öyle istiyorsa öyle olacak
Siz durusunuzu bozmayin sac bas yoldurur bu tipler saglikli degiller ne istiyorlarsa konussunlar yapsinlar Allaha(azzevecelle)siginin seni dogurandan Yaradana siginmak farkli bir psikoloji buyuk imtihan sabredin biraz bir kolaylik nasip olur

Şunlara bak yahu varsa yoksa oğullarıı
Mecburmu eşin kaynına bakmaya bir dursun bakalım orada,
Gitsin kirada ev tutsun sakatmı ?yada körmü veya yardıma muhtaçmı ?
Yukarıda belirttiğim özelliklerdeki insanlar bile sizin bu ailenizden daha iradeli yapıya sahip yük olmayacak kadar asildirler
Nekadar pintilik nasıl düşüncesizlik,
İyi sen ve eşin bakınca mükemmelsin bakmayınca sizden kötüsü yok !
Sadece sizi, bu anlattıklarınız ile ara aracı olarak görüyorlarsa istemem olmasın anne ve babalıkları kardeşlikleri.
Sonra babanın derdi ne eşinle terlik verip yüz ekşitmeler hayırdır neyin büyüklenmesi bu ?
Yani ben her 2 tarafta uzak ve mesafeli olsun isterim ne o herkes üstüste vıcık vıcık herkes evini ve yerini bilsin
Zor ve kötü hastalık gibi durumlar olmadığı sürece .

Genel hava olur ya o
Valla özel bi çabam yok ne ise onu yazdım
Neden hava atayım ya bende sizin yorumuzu çok saçma buldum. Bi bakın anneme babama kardeşime. Nasıl hava atılır ki. Ben bu halde iken..
Olsa olsa ezilirim yani benim annem babam beni bu kadar söyle seviyor yazmadım ki..

Valla yuvama kasteden kim olursa olsun ben de istemem eve. Siz o kadar haklısınız ki. Oğulları masraf yapmasın, para biriktirsin, araba modeli yükseltsin, evi kafasına göre kullansın ama siz birşey demeyin. İyi valla.

Benim de erkek kardeşim gelir, eşimle de çok iyi anlaşır, abi kardeş gibiler. İki gün zor tutuyoruz çocuğu. Her gelişinde de ellerinde poşetler, aman size yük olmıyım çabaları. Sabah bir kalkmışız dışarı çıkıp ekmek almış, kahvaltı hazırlamış. Buna rağmen annem ikidebir arar ablanları rahatsız etme dön hemen diye. Yani normali bu. Emrivakiyle oğullarını üzerinize atmışlar resmen.

Şunlara bak yahu varsa yoksa oğullarıı
Mecburmu eşin kaynına bakmaya bir dursun bakalım orada,
Gitsin kirada ev tutsun sakatmı ?yada körmü veya yardıma muhtaçmı ?
Yukarıda belirttiğim özelliklerdeki insanlar bile sizin bu ailenizden daha iradeli yapıya sahip yük olmayacak kadar asildirler
Nekadar pintilik nasıl düşüncesizlik,
İyi sen ve eşin bakınca mükemmelsin bakmayınca sizden kötüsü yok !
Sadece sizi, bu anlattıklarınız ile ara aracı olarak görüyorlarsa istemem olmasın anne ve babalıkları kardeşlikleri.
Sonra babanın derdi ne eşinle terlik verip yüz ekşitmeler hayırdır neyin büyüklenmesi bu ?
Yani ben her 2 tarafta uzak ve mesafeli olsun isterim ne o herkes üstüste vıcık vıcık herkes evini ve yerini bilsin
Zor ve kötü hastalık gibi durumlar olmadığı sürece .
Yani haklısınız bende aynı dusuncedeyim ama benim kızdıgim nokta şu
Sürekli eşim soruluyor neden annem mi soruyor deyince ben tersleniyorum

Valla yuvama kasteden kim olursa olsun ben de istemem eve. Siz o kadar haklısınız ki. Oğulları masraf yapmasın, para biriktirsin, araba modeli yükseltsin, evi kafasına göre kullansın ama siz birşey demeyin. İyi valla.

Benim de erkek kardeşim gelir, eşimle de çok iyi anlaşır, abi kardeş gibiler. İki gün zor tutuyoruz çocuğu. Her gelişinde de ellerinde poşetler, aman size yük olmıyım çabaları. Sabah bir kalkmışız dışarı çıkıp ekmek almış, kahvaltı hazırlamış. Buna rağmen annem ikidebir arar ablanları rahatsız etme dön hemen diye. Yani normali bu. Emrivakiyle oğullarını üzerinize atmışlar resmen.
Ya sormayın bide babamın lafı ne biliyor musunuz bizler gururlu insanlariz kira 3 e bölünsun.. Hayır 2 ye de bolmuyolar 3 e bölünüyor ya Hayret bişey sanki ev arkadası yiz

Ya sormayın bide babamın lafı ne biliyor musunuz bizler gururlu insanlariz kira 3 e bölünsun.. Hayır 2 ye de bolmuyolar 3 e bölünüyor ya Hayret bişey sanki ev arkadası yiz

Yuh yaa... Bunu da duydum ya. Yok 4'e bölünsün. Bir de oğullarının şişkin egosu var. Utanmazlar.

Valla özel bi çabam yok ne ise onu yazdım
Neden hava atayım ya bende sizin yorumuzu çok saçma buldum. Bi bakın anneme babama kardeşime. Nasıl hava atılır ki. Ben bu halde iken..
Olsa olsa ezilirim yani benim annem babam beni bu kadar söyle seviyor yazmadım ki..

Siz hava atiyorsunuz demedim ben zaten. Hayır genel havadan bahsettim. Konularinizi okudum ama acaba sizinde bi yerde onlara karşı bi tutumunuz oldu mu ki bu kadar ailen neden sana yüklendi mesela

Siz hava atiyorsunuz demedim ben zaten. Hayır genel havadan bahsettim. Konularinizi okudum ama acaba sizinde bi yerde onlara karşı bi tutumunuz oldu mu ki bu kadar ailen neden sana yüklendi mesela
Hep böyleydiler zaten cocuklugumdan beri.... ne yapsa yaranamiyor işte bazı evlatlar

Ne antika aile ya..konu basligina istinaden söylüyorum sucunuz onlar gibi olmamak..ücü valla cete gibiler..cok benciller..
tek caren mesafeli olmak..küserlerse küssünler..esinizi de takdir ettim..

benim anneme çok benziyor, bende kardeş yok ama, derdi zoru benim. boşanayım da yanlarına döneyim istiyor benimki de.
ben bir çözüm bulamadım, ne kadar mesafeli olabilir ki insan sonuçta anne yani, ona birşey olursa vicdanım sızlar diye kırmaya da çekiniyorum ben.
valla çekeceğiz sanırım bu şekilde

bence bu durum artık bu noktaya geldikten sonra vicdanlık kısmını kenara koyup hayatına evine evliliğine sahip çıkmalısın derim.
beddualarını almamaya calışarak uzak durp seni görmezden geldiklerinde sende aynısını yapmalısın kaynanadan beter bi anne ! Allah kolaylık versin biran önce kendini toparlayıp tüm enerjini evine ve eşine ver böylece daha az düşünürsün
olanları.
kimseyede hesap vermek zorunda değilsin. bence :KK66:

açma telefonlarını hatta değiştir ev telefonun dahi bütün numaralarını çok ciddiyim hiç gerek yok öyle aile mi olur!
bilmiyorum özel sektör mü çalıştığınız kurum ama uzaklaşın ordanda gittiğiniz yerinde adresini vermeyin bitsin gitsin, hiç sıkmayın canınızı sorunlu olan onlar sizde bişey yok.

Söyledim söyledim . Anlamıyor.
Tv ye çıkacağım seni herkese anlatacağım diyör. Araya ninemi dedemi koyup onlara aarattiriyo. Bunaldım artık bunaltti. Onlara da söyledim görüşmek istemiyorum dedim . Herkese gidip agliyor yalandan. Sırf hayatıma tekrar dahil olmak için.
Adım gibi eminim ok desem 2 gün sonra yine canima okuyacak. Dayanamiyor. Bana yapıp yapıp sonra vicdan azabı çekiyor.
Bıktım ben bundan artık.
Bana yaşama şansı tanimiyor
O öyle istiyorsa öyle olacak
ruh hastası net!

Back