- 18 Haziran 2015
- 979
- 1.134
- 113
- 38
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Açılmıyor mueski konunu açamıyorum ben.
annenin seninle derdi tam olarak ne?
Derdi bizi kavgalı iken falan yakalamak.neden böyle bir saçmalık yapıyorki, sonuçta kızısın görmek istediği zaman kızım müsaitsen geleyim diyebilir,
Derdi bizi kavgalı iken falan yakalamak.
Boşanmamizi istiyor içten içe. .
Benimde onların istediği biri ile evlenmemi..
Kendisi severek evlenmemis. Ben o şekilde evlendim sindiremiyor bunu. Kendisi nasıl bir hayat yaşamış ise benimd aynı öyle yasamami istiyor
Yok bende Hayır dedim anneme zaten.anne-baban evlat olsa sevilmeyecek denilen tiplerden.bildiğin oğluşum modunda yaşayan düşüncesiz insanlar.
senin kardeşin değil de görümcen gelip evine yerleşseydi ne olurdu acaba..kocaman adam 26 yaşında ne rahat insanlar ya.hadi öğrenci olur,okumak için gelir,maddi durumu olmaz elbette kardeştir bakılır.ama bu durum farklı.
çok ilginç ve fırsatçı bir ailen var,üzgünüm.
Mesafe den anlamıyor ki.vaybe herkes anne olamıyor malesef, sen genede saygısızlık yapma en nihayetinde annen ama mesafeli davranmakta haklısın gerçekten ve mesafeli davran zaten zarar vericek yapıdaysa
Evet annemi sevmiyorum. Ne insan olarak ne karakter olarak asla tasvip etmiyorum.bence sizde annenizden nefret ediyorsunuz ve onun sizi kepaze etmekle mutlu oldugunu dusunuyorsunuz.
Kardesinize olan ilgisinden dolayi icten ice bileniyorsunuz bu acik..
cat kapi yapinca ne kadar sure kaliyor sizde? nedir guveni mi yok anlayamadim ki ben durumu
Yani . Galiba. Bende bilemiyorumBiz bir anneden mi bahsediyoruz ?
Evet annemi sevmiyorum. Ne insan olarak ne karakter olarak asla tasvip etmiyorum.
Ama bana annelik yapmadı. Tacize uğradım küçükken ona da söyledim . Hiç orali bile olmadı.
Sevmiyorum . Hep azarladi eleştirdi o da sevmedi beni.
2 hafta bazen kalıyor bazen 1 ay kalıyor ta ki eşimle bizi birbirimize düşürünceye kadar. . O zaman çekip gidiyor. .
Söyledim söyledim . Anlamıyor.eger sizi bu kadar uzuyorsa gorusmek ve yasadiklarinizi hakli olarak unutamiyorsaniz acik acik soyleyin gorusmek istemediginiz,onlar sag siz selamet.
hayirsiz evlatla ugrasanlar gibi annenizle ugrasmak zorunda kalmazsiniz.
Aaa o ne demek mis evli barkli kadin ayrilacak anne baba onayladigi biriyle evlenecek yuh...esiniz hakli herkes evinde rahat etmek ister anne babaniz gereksiz bir tavir trip icindeler sizin birnhayatiniz oldugunu ve bir es oldugunuzu unutmuslar bence kurcalamayin kafaniz takmayin 40 derce atesle yatarken siz oglunun tisortunu istemis verin o tisortu rahat etsin yavrucak...gercekten zor bir aile ilgi beklemeyin bekllenti ne kadar az is o kadar az hayal kirikligi olur idare edin anne baba hakki var gonullerini kirmayin ama karsilarindada merhamet ve sevgi bekleyen bir kiz cocugu degilde evli barkli onlari idare eden bir kadin olarak durun ki zaten oyle yapmaya calisiyorsunuz degismezler bu sizin sucunuz degil ve yoldan gecerkeb esinize ve size Selam verilmemesi ese el opturmemeler gercekten kirici ama yapacak birsey yok esiniz anlayisli geldi bana yanlis anlamadiysam sanirim sizin uzuldugunuzun farkindaDerdi bizi kavgalı iken falan yakalamak.
Boşanmamizi istiyor içten içe. .
Benimde onların istediği biri ile evlenmemi..
Kendisi severek evlenmemis. Ben o şekilde evlendim sindiremiyor bunu. Kendisi nasıl bir hayat yaşamış ise benimd aynı öyle yasamami istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?