How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Neden hep suçlu benim ya ?

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
979
1.134
113
38
Evliyim ailelerden uzak yaşıyoruz ve annem sürekli evime baskın yapıyordu . Habersiz bi şekilde 1000 km uzaktan geliyor kapıyı bi açıyoruz aa annem gelmiş. . Defalarca yapma dedim . Eşim de haber versin gidip alalım neden böyle yapıyor baskın yapar gibi dedi.. annemin amacı ne bilmiyorum. Artik gorusmuyorum aylar oldu Ama daha iyi anlamak isteyen olursa eski konum vardi link:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-erkek-kardesimi-evimizde-istemiyor.857226/
Aylardır hiç görüşmedik. Eşim sürekli görev nedeniyle ayda iki ayda bir filan il dışına gider yaklaşık 1 ay filan kalır. Ben tek kalırım o süre içinde. İşe gidip gelirim . Neyse dün arayan halamlarla da kavga ettik.. Aylardır beni arıyorlar daha nasılsın demeden direk eşimi soruyorlar : orada mi ?? İl dışında mi ??? Artık daraldim çünkü tamamen yine çat kapı yapmak için annemin sordurdugunu düşünüyorum. Yerimde siz olsaydınız sizde öyle dusunmezmiydinuz ?? Sizi sürekli arayan akrabalar ve hep sorduklari tek soru şu : esin orada mi ????? Evet burada denince hemen kapatmalar .. gitmiyor mu ne zaman gidecek soruları. . zoraki aramış gibi.. bende halama yine annem mi soruyor deyince bana patladı . İlginç insansın bilmem ne.. ya ne yapayım bende onun çat kapı gelmesini istemiyorum eşim yok desem eminim kapıya dayanacak. Annem sürekli herkese benim ne kadar acımasız Vicdan siz biri olduğumu anlatip agliyormus.. kendisi ailesini hep çekmiş ve aynısını bana yapmaya çalışıyor. Benimde Susup alttan alıp cekmemi bekliyor.. annemin bana karşı bi nefreti var bunu biliyorum hissediyorum. Tek derdi tekrar hayatıma dahil olup , beni rezil kepaze etmek.. ogluna Kıyamaz tabıkı ..
Siz olsaydınız ne Düşünürsünüz ??
Eski konuma bakarsanız sevinirim. .
Ben çıkamadım işin içinden. .

neden böyle bir saçmalık yapıyorki, sonuçta kızısın görmek istediği zaman kızım müsaitsen geleyim diyebilir,

eski konunu açamıyorum ben.

annenin seninle derdi tam olarak ne?
Açılmıyor mu
Kopyalayayim buraya o zaman.
Derdini bende anlamadim umarım sen anlarsın

Çok canım sıkkın. ..
Daha önce de bahsetmiştim size aslında. .benden 1 yaş küçük olan erkek kardeşimin bizim su an bulunduğumuz doğu iline tayini çıktı. . Ve bi süredir bizimle kalıyor .bende çalışıyorum.
Ben 27 kardeşim 26 eşim 30 yaşında. .
Neyse şimdi kardeşim annem babam bizde kalıyorlar şu an için. . Annemle babam kardeşim yerleşince memlekete geri donecekler.. sorun şu ki kardeşim maddiyata cok onem verir para icin yasar desem yeridir hicbisey hickimse umuru olmaz . bu yuzden masraf az olur diye bizim eve yerleşmek istiyor biraz gözü açıktir.. yok diyemeyecegimi bildigi icin bu durumu kullanmak istiyor anneme babama istenmeyeni oynuyor . annem babam zaten hep onu düşünürler beni asla dusunmezler.. erkek kardeşim bizim evde yaşamak istiyor annem babam da kalsın doye baskı yapıyor . . Kardesim para biriktirmek arabasinin modelini yukseltmek dusuncesinde.
2 gundur evi savas alanina cevirdi salonda yatip kalkiyor orada tv var diye.. biz sigara icmeyiz ama su an evim dumanalti. . Annem babam habersiz sekilde 1000 km oteden catkapi geldiler. Yazik esim babamin ayagina terlik veriyor babam istemez deyip surat ceviriyor. Eşime elini vermiyor opmesine izin vermiyor. baski yapiyirlar zorla kalsin para vermesin diye.. Eşim e bahsettim ben zaten yorgun Argin geliyorum ve evimde rahat oturmak istiyorum diyor kardeşimi istemiyor.. arada gelip gitsin ama kocaman eşşek kadar herif olmaz doyor .. ayrıca 3 yıllık evliyiz 1 yıldır bebeğimiz olmuyor ve belli günler var iliski için önemli e kardeşim evde olursa biz nasıl rahat olucaz ki......

Annemgil de öte yandan kocanı ikna et diye baskı yapıyor .. annem babam karşıma geçmiş ciddi ler
Kaldım arada.....
Bi fikir verin nasıl soyleyeyim annemebabama öf ya beni hiç dusunen yok
Son durum :
Olmaz dedim su an 3 u de benimle konuşmuyolar

EN SON DURUM :
Bi hısımla evden çıkıp gittiler yüzüme dahi bakmiyolar kardesime ev tutmuslar şu an benimle muhatap olmuyorlar
Eşya filan almışlardi onceden ona hani burada kalmasina yetecek kadar gardirop filan..annem sabah bana bitanem canim kizim vs diyordu şu aj kesinlikle yüzüme dahi bakmıyor senin gibi evlat olmaz olsun dedi sustu
Hatta şu an kardeşimin valizini esyasini filab alıyorlar galiba amaclari onun yeni tuttuğu evine gidip beni yalnız bırakıp cezalandırmak . Kardesim de benimle muhatap olmuyor eşim geceye gitti yani tek kalacağım evde beni tek bırakıp kardeşimin evinde kalmayagidiyorlar..
Annem yaklaşık on saniye önce çik ta yardım et şu oglanin esyalarinin taşınmasına . Esya tasi yazıklar olsun sana dedi
Bende lazım değil sizin gibi anne baba kardes dedim .........
Cok kötüyüm kilitledim kendimi yatak odasına agliyorum.. neden bana yaziklar oluyoranlamiyorum onu ben okuttum herseyine yardim ettim.. hala bana yukleniyorlar .. biktik artik... eşim evde değil iste.. ben tekbasıMayim ...... tek buldular kapıya vurup laf söyleyip gidiyorlar ......
Ben mi istedim böyle ailem olsun. ..
Eşime de rezil ettiler beni...

ARADAN 2 GÜN GEÇTİ SON DURUM :
40 derece ateşle yatiyordum annem sana yazıklar olsun deyip gittiklerinde. .
Eşim babamı görmüş yolda ama babam eşimle muhatap olmamış kafasini çevirmiş gormezden gelmiş .
Annem bugün aradı . Hasta idin ne oldu dedi bende çok mu umrunda ki dedim.
Oğlumun tişörtu kalmış sende. Getir onu seviyor oğlan o tisortu dedi.

Bende bunun için aradin zaten ben zerre kadar umrunda değilim beni rezil kepaze ettiniz eşime çıkartın beni hayatınızdan dedim.
Kimliğinden sildir bizim adımızı dedi.
Bende kapattım ....
Nefret ediyorum şu an hepsinden
Bugün araba ile ise gidip gelirken 3 defagördüm onları bizi görmemezlikten geldiler hepsinde de..

neden böyle bir saçmalık yapıyorki, sonuçta kızısın görmek istediği zaman kızım müsaitsen geleyim diyebilir,
Derdi bizi kavgalı iken falan yakalamak.
Boşanmamizi istiyor içten içe. .
Benimde onların istediği biri ile evlenmemi..
Kendisi severek evlenmemis. Ben o şekilde evlendim sindiremiyor bunu. Kendisi nasıl bir hayat yaşamış ise benimd aynı öyle yasamami istiyor

anne-baban evlat olsa sevilmeyecek denilen tiplerden.bildiğin oğluşum modunda yaşayan düşüncesiz insanlar.

senin kardeşin değil de görümcen gelip evine yerleşseydi ne olurdu acaba..kocaman adam 26 yaşında ne rahat insanlar ya.hadi öğrenci olur,okumak için gelir,maddi durumu olmaz elbette kardeştir bakılır.ama bu durum farklı.

çok ilginç ve fırsatçı bir ailen var,üzgünüm.

Kendisi severek evlenmemis. Ben o şekilde evlendim sindiremiyor bunu. Kendisi nasıl bir hayat yaşamış ise benimd aynı öyle yasamami istiyor

vaybe herkes anne olamıyor malesef, sen genede saygısızlık yapma en nihayetinde annen ama mesafeli davranmakta haklısın gerçekten ve mesafeli davran zaten zarar vericek yapıdaysa

anne-baban evlat olsa sevilmeyecek denilen tiplerden.bildiğin oğluşum modunda yaşayan düşüncesiz insanlar.

senin kardeşin değil de görümcen gelip evine yerleşseydi ne olurdu acaba..kocaman adam 26 yaşında ne rahat insanlar ya.hadi öğrenci olur,okumak için gelir,maddi durumu olmaz elbette kardeştir bakılır.ama bu durum farklı.

çok ilginç ve fırsatçı bir ailen var,üzgünüm.
Yok bende Hayır dedim anneme zaten.
Anne araya gir babama söyle ikna et dedim. Annem daha beter gazladi babamı.
Beni kötülemek için koz olarak kullandı Hayır dememi. .
Hep böyle yapıyor tabiri caizse Özür diliyorum ama ağzıma tükürüp hiçbişey olmamış gibi sahte sahte kızım canım aman ne olacak olur böyle şeyler aile arasında doyor. Ama ezilen hep ben oluyorum.

vaybe herkes anne olamıyor malesef, sen genede saygısızlık yapma en nihayetinde annen ama mesafeli davranmakta haklısın gerçekten ve mesafeli davran zaten zarar vericek yapıdaysa
Mesafe den anlamıyor ki.
Alo desem şimdi çat diye gelir habersiz.
Çaresiz kaldım. .
Eşime doyor ki babası da beni dövdü babası bana tokat attı aman ne olacak aile arasında olur böyle şeyler doyor.. alttan alta mesaj verdiğini düşünüyorum.

bence sizde annenizden nefret ediyorsunuz ve onun sizi kepaze etmekle mutlu oldugunu dusunuyorsunuz.
Kardesinize olan ilgisinden dolayi icten ice bileniyorsunuz bu acik..
cat kapi yapinca ne kadar sure kaliyor sizde? nedir guveni mi yok anlayamadim ki ben durumu:KK51:

bence sizde annenizden nefret ediyorsunuz ve onun sizi kepaze etmekle mutlu oldugunu dusunuyorsunuz.
Kardesinize olan ilgisinden dolayi icten ice bileniyorsunuz bu acik..
cat kapi yapinca ne kadar sure kaliyor sizde? nedir guveni mi yok anlayamadim ki ben durumu:KK51:
Evet annemi sevmiyorum. Ne insan olarak ne karakter olarak asla tasvip etmiyorum.
Ama bana annelik yapmadı. Tacize uğradım küçükken ona da söyledim . Hiç orali bile olmadı.
Sevmiyorum . Hep azarladi eleştirdi o da sevmedi beni.
2 hafta bazen kalıyor bazen 1 ay kalıyor ta ki eşimle bizi birbirimize düşürünceye kadar. . O zaman çekip gidiyor. .

Ne degisikmis erkek kardeşin de. Ben tatilde falan bi haftalığına ablama gidince çekiniyorum. Ablam gel diye ısrar ettiği halde onları rahatsız ediyorum gibi geliyo. Senin esinle aran iyi olsun da artık annene yapacak bise yok. Şimdiden sonra değiştiremezsin anneni. Ama bence kendi kendini doldurma annene karşı benim kotulugumu istiyor falan diye.

Evet annemi sevmiyorum. Ne insan olarak ne karakter olarak asla tasvip etmiyorum.
Ama bana annelik yapmadı. Tacize uğradım küçükken ona da söyledim . Hiç orali bile olmadı.
Sevmiyorum . Hep azarladi eleştirdi o da sevmedi beni.
2 hafta bazen kalıyor bazen 1 ay kalıyor ta ki eşimle bizi birbirimize düşürünceye kadar. . O zaman çekip gidiyor. .

eger sizi bu kadar uzuyorsa gorusmek ve yasadiklarinizi hakli olarak unutamiyorsaniz acik acik soyleyin gorusmek istemediginiz,onlar sag siz selamet.
hayirsiz evlatla ugrasanlar gibi annenizle ugrasmak zorunda kalmazsiniz.

eger sizi bu kadar uzuyorsa gorusmek ve yasadiklarinizi hakli olarak unutamiyorsaniz acik acik soyleyin gorusmek istemediginiz,onlar sag siz selamet.
hayirsiz evlatla ugrasanlar gibi annenizle ugrasmak zorunda kalmazsiniz.
Söyledim söyledim . Anlamıyor.
Tv ye çıkacağım seni herkese anlatacağım diyör. Araya ninemi dedemi koyup onlara aarattiriyo. Bunaldım artık bunaltti. Onlara da söyledim görüşmek istemiyorum dedim . Herkese gidip agliyor yalandan. Sırf hayatıma tekrar dahil olmak için.
Adım gibi eminim ok desem 2 gün sonra yine canima okuyacak. Dayanamiyor. Bana yapıp yapıp sonra vicdan azabı çekiyor.
Bıktım ben bundan artık.
Bana yaşama şansı tanimiyor
O öyle istiyorsa öyle olacak

Aaa o ne demek mis evli barkli kadin ayrilacak anne baba onayladigi biriyle evlenecek yuh...esiniz hakli herkes evinde rahat etmek ister anne babaniz gereksiz bir tavir trip icindeler sizin birnhayatiniz oldugunu ve bir es oldugunuzu unutmuslar bence kurcalamayin kafaniz takmayin 40 derce atesle yatarken siz oglunun tisortunu istemis verin o tisortu rahat etsin yavrucak...gercekten zor bir aile ilgi beklemeyin bekllenti ne kadar az is o kadar az hayal kirikligi olur idare edin anne baba hakki var gonullerini kirmayin ama karsilarindada merhamet ve sevgi bekleyen bir kiz cocugu degilde evli barkli onlari idare eden bir kadin olarak durun ki zaten oyle yapmaya calisiyorsunuz degismezler bu sizin sucunuz degil ve yoldan gecerkeb esinize ve size Selam verilmemesi ese el opturmemeler gercekten kirici ama yapacak birsey yok esiniz anlayisli geldi bana yanlis anlamadiysam sanirim sizin uzuldugunuzun farkinda

Konu Sahibi konularinizi çok havalı buldum genel anlamda. Sebebini bilmiyorum. Umarım hersey yoluna girer.

Back