- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.092
evet canım,babanın dediklerini benimle de paylaş olur mu.
gerçekten duygularımız,vicdanımız sömürüldü, gerçekten ihtiyacı olana bile inanmaz olduk artık. vebali böyle insanların boynuna.
barsak,o kadar yukarıda olmaması gerekiyor,o kısım doğru. okla gösterdiklerim diyafram,yuvarlak içine aldığım kısımda karaciğer olması lazım ama barsak gazından gözükmüyor. yani cansu hanımın barsakla ilgili söylediği şey doğru olabilir.
bahsettiği gibi akciğerin bir tarafı komple sönmüş mü , hayır,iki akciğer de havalanıyor yeterince. kalp büyük gelmedi bana.
bu grafiye baktığımda şiddetli solunum sıkıntısına sokacak bir sıkıştırma,sönme olduğunu söyleyemem,bence yok. yanılıyor da olabilirim çocuğu muayene etmedim diğer patolojileri bilmiyorum ama,göründüğü kadarıyla,cık,hayır.
birebir aynı şeyleri söylemişiz neredeyse, bu da mı gol değil...Eki Görüntüle 2842481
babam da az cok seninle ayni soyledi. simdi ben yarin da bunun sivasta ben doktora gittim dedigi doktorlara ulasacagim, bakalim cocuk hasta mi. eger hastaysa gercekten herkesi temin ederim ben masraflarini bile karsilarim cocugun. annesinden de sikayetci olmam gerekirse. ama yok oyle bir cocuk yoksa ve bu filmi de internetten bulup hastaliklari uydurduysa gercekten daha cirkinlestirecegim hepsini. terbiyesiz.
Zaten burada yardım talep edilmesi yasak.Hayır yani hem bir yardımı boşa götürerek bir hakka girdin. Hem de artık burada gerçekten yardıma ihtiyacı olan bir insan olursa en az 10 kez " acaba gerçek mi ?" diye düşünülmesine sebep olmuş oldun.
Sivas da mıEki Görüntüle 2842481
babam da az cok seninle ayni soyledi. simdi ben yarin da bunun sivasta ben doktora gittim dedigi doktorlara ulasacagim, bakalim cocuk hasta mi. eger hastaysa gercekten herkesi temin ederim ben masraflarini bile karsilarim cocugun. annesinden de sikayetci olmam gerekirse. ama yok oyle bir cocuk yoksa ve bu filmi de internetten bulup hastaliklari uydurduysa gercekten daha cirkinlestirecegim hepsini. terbiyesiz.
Kişi kendisi talep etmez de yorum sahipleri edebilir işte. Burada gördüğümüz gibi. Ki burada talepten de öteye gidilmiş...Zaten burada yardım talep edilmesi yasak.
Kişi kendisi talep etmez de yorum sahipleri edebilir işte. Burada gördüğümüz gibi. Ki burada talepten de öteye gidilmiş...
Ben bebek için araba gönderdim. Eline ulaştı, resmini gönderdi. Onunla sağlık ocağına gittiğini yazdı. Sattıysa üzülürüm tabii. Çok ihtiyacım var diyorduEvet ben şimdi onun tc nosuna kadar çıkarırdım da kimsenin işine burnumu sokmak istemiyorum. Bir üye bence o kitapları kullanıyor deyince araştırdım. B baby girlL sizin yardımınız da boşa gitti muhtelemen yani.
ben sana istedigin kitaplarin sadece 4te 1 ini anca gondermistim, hemen hepsini satisa cikarmissin. dikis makinesini de buradan kapmissin zaten. bari kitaplari ihtiyaci olan birine ver veya takas ettiysen dikis makinesini gonderen kisiye iade et.
adin ve yasadigin yer uyuyor, bu kitaplar da benim gonderdigim kitaplar.
@muhtesemgatsby yardimin icin tesekkurler. Eki Görüntüle 2842442 Eki Görüntüle 2842442 Eki Görüntüle 2842443
Evet ama adı paylaşılmasa keşkeAdı orda yazan mı gerçekten?
alla alla okudukça şaştıkça şaşıyorumm.demek ki sadece yüzyüze tanıdığımız gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım etmeliyiz..dolap uygulamasına üyeyim oradada duygu sömürüsüyle çocuklarına kıyafet isteyip başka platformda satanlar belirlenmiştio film ve tahlil sonuclarini bana da gonderebilir misin?
bana daha once de biri boyle sonucunu atti, baya hastaliktan bahsetti. babama gonderdim beni bir guzel fircaladi sen salak misin burada bahsettigin hicbir hastalik yok kimseye para gonderme diye. o zaman erken ayiktim. bende de salaklik var galiba ama cidden cok ihtiyac sahibiymis gibi yaziyorlar.
ay şoklardayımm.daha neler göreceğiz şu bdv deMune konu sahibinin ismi deşifre oldu
yapmayın Allah aşkına, S sassyassyy 'ye kitap listesi atmış tek tek bunlar olacak diye,listenin toplam tutarı 2-3 bin tl civarındaymış. çalışacağım diye talep etmiş,ama gelir gelmez kitaplar teşekkür bile etmeden kapağı yırtık diye sızlanmış.bu arkadaş yardıma muhtaç biri sonuçta. kim 2. el kitap satarak iyi bir para kazanabilir ki o kazansın. belki mecbur kalmıştır da satmıştır. dikiş makinası, bebek arabası veya para yollayan arkadaşlar bence öyle ya da böyle ihtiyaç sahibi birine yardımcı olmuş oldu. kendisini olduğundan farklı biri gibi tanıtmış olabilir, daha etkili olsun diye hikayesi bir iki ekstra dram da katmış olabilir ama sonuçta istediği şeyler atla deve değil ki. yufka yürekli arkadaşlar, yardımlarınız hedefe isabet etmiştir. birinin bir yarasına merhem olmuştur illaki. hırsız bile evine kadar kovalanmaz, yeterince mahçup oldu, bırakın gitsin.