neden hep engel cikiyor 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet canım,babanın dediklerini benimle de paylaş olur mu.

gerçekten duygularımız,vicdanımız sömürüldü, gerçekten ihtiyacı olana bile inanmaz olduk artık. vebali böyle insanların boynuna.

babam da az cok seninle ayni soyledi. simdi ben yarin da bunun sivasta ben doktora gittim dedigi doktorlara ulasacagim, bakalim cocuk hasta mi. eger hastaysa gercekten herkesi temin ederim ben masraflarini bile karsilarim cocugun. annesinden de sikayetci olmam gerekirse. ama yok oyle bir cocuk yoksa ve bu filmi de internetten bulup hastaliklari uydurduysa gercekten daha cirkinlestirecegim hepsini. terbiyesiz.

Çok üzüldüm, belki başka birşeye çok ihtiyacı vardı tedavi için falan bu şekilde halletmeye çalıştı diye yumuşatarak düşünmeye çalışıyorum ama yok
Lütfen iyi insanları sömürmeyin ya

bahsettiği gibi akciğerin bir tarafı komple sönmüş mü , hayır,iki akciğer de havalanıyor yeterince. kalp büyük gelmedi bana.
birebir aynı şeyleri söylemişiz neredeyse, bu da mı gol değil...

gerçekten iyice sinirlendim,çocuğun hastalığı da mı yalandı yahu!! yumuşak karnımızdan vurmaya çalıştığını düşünmeye başladım!!!

Hayır yani hem bir yardımı boşa götürerek bir hakka girdin. Hem de artık burada gerçekten yardıma ihtiyacı olan bir insan olursa en az 10 kez " acaba gerçek mi ?" diye düşünülmesine sebep olmuş oldun.
Zaten burada yardım talep edilmesi yasak.

Sivas da mı

Ben bebek için araba gönderdim. Eline ulaştı, resmini gönderdi. Onunla sağlık ocağına gittiğini yazdı. Sattıysa üzülürüm tabii. Çok ihtiyacım var diyordu

Mune konu sahibinin ismi deşifre oldu

alla alla okudukça şaştıkça şaşıyorumm.demek ki sadece yüzyüze tanıdığımız gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım etmeliyiz..dolap uygulamasına üyeyim oradada duygu sömürüsüyle çocuklarına kıyafet isteyip başka platformda satanlar belirlenmişti

bu arkadaş yardıma muhtaç biri sonuçta. kim 2. el kitap satarak iyi bir para kazanabilir ki o kazansın. belki mecbur kalmıştır da satmıştır. dikiş makinası, bebek arabası veya para yollayan arkadaşlar bence öyle ya da böyle ihtiyaç sahibi birine yardımcı olmuş oldu. kendisini olduğundan farklı biri gibi tanıtmış olabilir, daha etkili olsun diye hikayesi bir iki ekstra dram da katmış olabilir ama sonuçta istediği şeyler atla deve değil ki. yufka yürekli arkadaşlar, yardımlarınız hedefe isabet etmiştir. birinin bir yarasına merhem olmuştur illaki. hırsız bile evine kadar kovalanmaz, yeterince mahçup oldu, bırakın gitsin.

yapmayın Allah aşkına, S sassyassyy 'ye kitap listesi atmış tek tek bunlar olacak diye,listenin toplam tutarı 2-3 bin tl civarındaymış. çalışacağım diye talep etmiş,ama gelir gelmez kitaplar teşekkür bile etmeden kapağı yırtık diye sızlanmış.

sınava hazırlanacağım dediği kitapları satışa çıkarmış.. sizce burada iyi niyet var mı gerçekten de?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…