neden hep engel cikiyor 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız bu şekilde gerçekten istemeye utanan sıkıntıda olanlarada yardım edemiyoruz kandırılmak hoş degil

Birazdan detaylı bir Araştırma yapıp bulacağım canım, atarım sana.

İlk konusunda ikinci el dikiş makinası alıp yollayacaktım kendisine. "300 liraya falan buldum, kocam parayı elimden aldı" minvalinde yazınca ben de o fiyatlamalarda bir şey baktım.

Dikiş vs de anladığım işler değil, bu yüzden de kendisine sordum nasıl bir şey işini görür diye. Bana gayet sıfır, son modellerin fotoları geldi karşıdan. Konuşma tarzından vs de rahatsız olduğum için almaktan vazgeçtim. Sonra tekrar mesaj attı ikinci el 250 liralık bir makina buldum diye. Cevap vermedim.

Gerçekten ihtiyacı olan insanın tavrı, tarzı farklı olur.

Ya sassy bakanla görüşebiliyorsan şu bizim 3600 gösterge işi vardı, bi hatırlatsana sana zahmet şaka bir yana, insan iyi niyetini böyle böyle kaybediyor, en azından hafif hasarla atlatmışsın.

valla parayi hic dert etmiyorum olur yani yolda bile dusurebilirdim cidden sorun degil, sadece boyle yapinca gercekten ihtiyaci olan insana da inanamiyoruz. hassas konularda istiyor yani.

kim dikis makinesi, bebek arabasi falan gonderdi sen biliyor musun? ben dersteyim detayli bakamadim isterlerse onlarla beraber sikayetci oluruz. ben olacagim cunku.

bunu söyledi ilk canım,konuya da bir arkadaş etiketlemişti beni zaten,sonradan dahil oldum. S sassyassyy

film istedim,bana bunu yolladı.

yok soluk borusuyla yemek borusu yapışık,yok tek akciğeri yok,kalbi büyükmüş,durumu acil hemen yatırılması tedavi edilmesi gerekli demişti.

birbiriyle alakasız birçok semptomdan bahsedince acaba sendromik bir şey mi dedim benim bilmediğim, ama madem ciddi solunum sıkıntısı var bakın kaç hafta önce konuşmuşuz,haftalardır naptı bu çocuk?

solunum sıkıntısı olan çocuk taburcu edilmez,yatırılması lazım,cansu hanımın dediğine göre her doktor bir şey söylemiş,anlamadım kafam da karışmadı değil hani.
en son bu grafinin çok nonspesifik olduğunu,mutlaka ileri görüntülemenin gerektiğini söyledim.

doktora gideceğim demişti randevum var demişti en son ama,ne yaptı bilmiyorum.

bir anormallik var grafide ama,kendi çocuğunun mu bilmiyorum açıkçası. (alıntıyı ekledim,anormallikleri yazdım.)

Babygirl miydi bişeydi öyle hatırlıyorum.

E yani? Bilmediğimden çok bişey anlamadım, dedikleri ile tutmuyor mu bu röntgen şimdi?

kadersizdir bazıları

Üniversite sınavına çalıştığını daha önce de söylemişti. Çalışıyordur o kitaplara bence. Ben de bebek arabası gönderdim. Kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum

Üniversite sınavına çalıştığını daha önce de söylemişti. Çalışıyordur o kitaplara bence. Ben de bebek arabası gönderdim. Kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum
peki dogrudur siz sikayet etmezsiniz o halde. yine de herkes her ihtiyaci oldugunda burada insanlari somurmeyi aliskanlik edinmez umarim.

Ana kumas almam lazim onun icin yine 5.... gibi bir sermaye olmasi lazimmis elimde (terzixi arkadasimdan edindigim bilgiye gore..)

Benim gibi saf biri bile bu cumleden sonra kadının niyetini anladi. Konuyu okudugumda yorum yazilmamisti daha, niksiz girdigim icin yorum yazmadim.
Yorumları okuduktan sonra konu sahibini ayakta alkişladim))) Nasil da biliyor işini, nasil da uyelerimizin iyi niyetini kullaniyor.
5 bin tl, overloak makinesi))) Yüzsüzlükten baska bir sey degil.
Kk uyelerine yorumlarda kibirli, egolu, kadin duşmani filan derler ama bu konudaki yorumlardan sonra kk kadinlarinin kalplerini bir daha sorgulamazlar umarim

Son düzenleme:
ben sana istedigin kitaplarin sadece 4te 1 ini anca gondermistim, hemen hepsini satisa cikarmissin. dikis makinesini de buradan kapmissin zaten. bari kitaplari ihtiyaci olan birine ver veya takas ettiysen dikis makinesini gonderen kisiye iade et.

adin ve yasadigin yer uyuyor, bu kitaplar da benim gonderdigim kitaplar.

muhtesemgatsby yardimin icin tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
E yani? Bilmediğimden çok bişey anlamadım, dedikleri ile tutmuyor mu bu röntgen şimdi?

bak bize göre solda, çocuğun sağında, kubbe şeklinde olması gereken diyaframın yerinde böyle boşluklu bir yapı var,o barsak,o kadar yukarıda olmaması gerekiyor,o kısım doğru. okla gösterdiklerim diyafram,yuvarlak içine aldığım kısımda karaciğer olması lazım ama barsak gazından gözükmüyor. yani cansu hanımın barsakla ilgili söylediği şey doğru olabilir.

barsak yukarda ciğerleri sıkıştırıp nefes darlığına neden olabilir,ona da okeyim.

ancak nefes ve yemek borusu birbirine yapışık mı onu anlayamam buradan, bahsettiği gibi akciğerin bir tarafı komple sönmüş mü , hayır,iki akciğer de havalanıyor yeterince. kalp büyük gelmedi bana.

yani bahsettiği gibi nefessizlikle kıvranan bir çocuğun hemen hastaneye yatışı yapılmalıdır,öyle oda havasındaki oksijen yüzdesiyle hayatta kalamaz. bu grafiye baktığımda şiddetli solunum sıkıntısına sokacak bir sıkıştırma,sönme olduğunu söyleyemem,bence yok. yanılıyor da olabilirim çocuğu muayene etmedim diğer patolojileri bilmiyorum ama,göründüğü kadarıyla,cık,hayır.

bana solunum darlığıyla kıvranan bir çocuk gelse ben bırakmam,yatışını yaparım, illa istemiyorsa tedavi ret imzalar aile giderler,ondan da bahsetmedi. sadece ameliyat olmalı demişler ona, öyle söylemişti.

diyafram fıtığı mı var diyorum cevap vermiyor, size ne dediler diyorum bronşit varmış diyor. bronşit olsa hava bronkogramları dediğimiz bir figür var,grafide en azından onu görürdük,o da yok...

işte kendi kendime düşünüyorum ikilemde kalıyorum, acaba doğru mu söylüyor diye.

şöyle bitireyim, evet barsakla ilgili kısım doğru ama bahsettiği kadar ağır bir durumda mı çocuk? bence hayır. en azından şimdilik ....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…