neden hep engel cikiyor 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben sana istedigin kitaplarin sadece 4te 1 ini anca gondermistim, hemen hepsini satisa cikarmissin. dikis makinesini de buradan kapmissin zaten. bari kitaplari ihtiyaci olan birine ver veya takas ettiysen dikis makinesini gonderen kisiye iade et.

adin ve yasadigin yer uyuyor, bu kitaplar da benim gonderdigim kitaplar.

muhtesemgatsby muhtesemgatsby yardimin icin tesekkurler. Eki Görüntüle 2842442 Eki Görüntüle 2842442 Eki Görüntüle 2842443
Adı orda yazan mı gerçekten? :oha::oha::oha:

Eki Görüntüle 2842434
bak bize göre solda, çocuğun sağında, kubbe şeklinde olması gereken diyaframın yerinde böyle boşluklu bir yapı var,o barsak,o kadar yukarıda olmaması gerekiyor,o kısım doğru. okla gösterdiklerim diyafram,yuvarlak içine aldığım kısımda karaciğer olması lazım ama barsak gazından gözükmüyor. yani cansu hanımın barsakla ilgili söylediği şey doğru olabilir.

barsak yukarda ciğerleri sıkıştırıp nefes darlığına neden olabilir,ona da okeyim.

ancak nefes ve yemek borusu birbirine yapışık mı onu anlayamam buradan, bahsettiği gibi akciğerin bir tarafı komple sönmüş mü , hayır,iki akciğer de havalanıyor yeterince. kalp büyük gelmedi bana.

yani bahsettiği gibi nefessizlikle kıvranan bir çocuğun hemen hastaneye yatışı yapılmalıdır,öyle oda havasındaki oksijen yüzdesiyle hayatta kalamaz. bu grafiye baktığımda şiddetli solunum sıkıntısına sokacak bir sıkıştırma,sönme olduğunu söyleyemem,bence yok. yanılıyor da olabilirim çocuğu muayene etmedim diğer patolojileri bilmiyorum ama,göründüğü kadarıyla,cık,hayır.

bana solunum darlığıyla kıvranan bir çocuk gelse ben bırakmam,yatışını yaparım, illa istemiyorsa tedavi ret imzalar aile giderler,ondan da bahsetmedi. sadece ameliyat olmalı demişler ona, öyle söylemişti.

diyafram fıtığı mı var diyorum cevap vermiyor, size ne dediler diyorum bronşit varmış diyor. bronşit olsa hava bronkogramları dediğimiz bir figür var,grafide en azından onu görürdük,o da yok...

işte kendi kendime düşünüyorum ikilemde kalıyorum, acaba doğru mu söylüyor diye.

şöyle bitireyim, evet barsakla ilgili kısım doğru ama bahsettiği kadar ağır bir durumda mı çocuk? bence hayır. en azından şimdilik ....
ben simdi cok musait degilim ama eve gidince bunu da babama gonderecegim. bakalim gercekten dedigi gibi mi cocugu. insallah degildir ama bunu bahane ederek buradan para istedigi biri olduysa o da yazsin lutfen. ben gerekli yerlere sikayette bulundum, buyuk ihtimal ceza falan almayacak ama bu rezillik insallah kendisine yeter. buradan da soyluyorum bir daha asla ama asla bu forumda birine yardim etmeyecegim.

ben simdi cok musait degilim ama eve gidince bunu da babama gonderecegim. bakalim gercekten dedigi gibi mi cocugu. insallah degildir ama bunu bahane ederek buradan para istedigi biri olduysa o da yazsin lutfen. ben gerekli yerlere sikayette bulundum, buyuk ihtimal ceza falan almayacak ama bu rezillik insallah kendisine yeter. buradan da soyluyorum bir daha asla ama asla bu forumda birine yardim etmeyecegim.
evet canım,babanın dediklerini benimle de paylaş olur mu.

gerçekten duygularımız,vicdanımız sömürüldü, gerçekten ihtiyacı olana bile inanmaz olduk artık. vebali böyle insanların boynuna.

Evet ben şimdi onun tc nosuna kadar çıkarırdım da kimsenin işine burnumu sokmak istemiyorum. Bir üye bence o kitapları kullanıyor deyince araştırdım. B baby girlL sizin yardımınız da boşa gitti muhtelemen yani.
ben cikaririm merak etme. cok tesekkur gercekten benim aklima gelmemisti boyle arastirmak. yarin kendisinin kapisina dayandiklarinda ne aciklama yapacak cidden meraktayim.

Evet ben şimdi onun tc nosuna kadar çıkarırdım da kimsenin işine burnumu sokmak istemiyorum. Bir üye bence o kitapları kullanıyor deyince araştırdım. B baby girlL sizin yardımınız da boşa gitti muhtelemen yani.
cansu da yalan he, adı bile doğru değil... Maide hanım ne diyeyim sana ben... Allah ıslah etsin...

Kendi çocuğunun röntgeni mi onu da bilemezsiniz ki.Nette aratmak lazım bu resmi,belki de alıntı

ben sana istedigin kitaplarin sadece 4te 1 ini anca gondermistim, hemen hepsini satisa cikarmissin. dikis makinesini de buradan kapmissin zaten. bari kitaplari ihtiyaci olan birine ver veya takas ettiysen dikis makinesini gonderen kisiye iade et.

adin ve yasadigin yer uyuyor, bu kitaplar da benim gonderdigim kitaplar.

muhtesemgatsby muhtesemgatsby yardimin icin tesekkurler. Eki Görüntüle 2842442 Eki Görüntüle 2842442 Eki Görüntüle 2842443
Çok ayıp yaptığı. İyi niyet ile yaklaşıp şu durumu görmek 🤦

Ben ne diyim ki o kaynaklara ihtiyacı olan bir sürü öğrenci var. Madem okumayacaksiniz kitapları kullanmayacak siniz size gönderen üyeye kitapları tekrar gonderseydiniz ya çocuğunuz için üzüldüm Allah acil şifalar versin doğruysa tabi. Şuan gözümde çocuklarıyla sokakta gezen para isteyen kadınlardan farkınız kalmadı malesef. Gerçekten ihtiyacı olan insan sermayesini yazmaz bu sermayeyi nasıl kazanabilecegini ile ilgili öneriler isterdi.

İnanamıyorum okuduklarıma.
Kitapları satışa çıkarmış Ya Hu!
Allah ıslah etsin.
Sadece şunu anlamadım.
Buradan biri dikiş makinesi vermiş,
kitapları niye dikiş makinesi ile takas edebilirim demiş?
İki tane makineyi napacak?
Satacak mı acaba?
bence de iyi olanı kendine alıp diğerini satacak. çok mantıklı.
Kendi çocuğunun röntgeni mi onu da bilemezsiniz ki.Nette aratmak lazım bu resmi,belki de alıntı
evet haklısınız,araştıracağım onu şimdi.

Valla bence yaşı da doğru değil bu kadının. Sahibinden sitesinde profiline baktım, 34 yazıyordu. Yani orada yakalanacağını tahmin etmediğinden dürüst davranmış olabilir.

Valla bence yaşı da doğru değil bu kadının. Sahibinden sitesinde profiline baktım, 34 yazıyordu. Yani orada yakalanacağını tahmin etmediğinden dürüst davranmış olabilir.
ah evet 20 yazmış buraya da ya! inanılmaz! resmen daha çok üzülelim diye!

röntgene baktım da internette çıkmadı maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X