neden hep engel cikiyor 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi 20 yaşında bir genç kadın. Daha çok genç, hata da yapmış olabilir. Kitap satıp kaç para kazanabilir ki. Vurgun yapmış gibi bahsetmeyin lütfen. Overlok yapacak bir makine almak istiyor belli ki. Her yazdığını amenna demiyorum. Genç bir kadına hepimiz saldırmayalım diyorum
durdurulmazsa alışkanlık yapar daha büyük dolandırıcılıklara da tenezzül edebilir

@Kazen konu sahibinin ismi deşifre edildi
saka mi yapiyorsunuz siz? merak etmeyin zaten soyadini yalan soylemis ya bana ya o sitede.

ben paranin pesine dusmuyorum, direkt para istese de bir sey demeyecegim benim icin onemi olan bir sey degil. gondermezdim sadece. sadece hem kitap hem dikis makinesi hem bebek arabasi herkes her ihtiyacini burada dilensin mi? ben yalniz ben yardim ettim kitap konusunda zannedip gonderdim, ha bu arada kitap teklifini ben yaptim ama o para istedi. ben zorla kitap gonderdim. o yuzden satmistir yoksa ben sunlardan kitap isteyip satayim demez herhalde biz de biliyoruz.

anlamiyorsunuz galiba benim icin sorun gonderdigim kitap degil, o kitaplari okusa da aklina iki kelime girse bile benim icin yeterli. herkesten kitap istese yine okeyim, ondan onu bundan bunu ala ala herkes hayatini dondursun mu? adini yaydigim icin o da benden sikayetci olsun madem.

yapmayın Allah aşkına, S sassyassyy 'ye kitap listesi atmış tek tek bunlar olacak diye,listenin toplam tutarı 2-3 bin tl civarındaymış. çalışacağım diye talep etmiş,ama gelir gelmez kitaplar teşekkür bile etmeden kapağı yırtık diye sızlanmış.

sınava hazırlanacağım dediği kitapları satışa çıkarmış.. sizce burada iyi niyet var mı gerçekten de?
kitapları kullanıp işi bitince satmalıydı iyi niyetli olan.burda düpedüz ne koparırsam kar durumu olmuş.çok paraya eşyaya ulaşamayınca kitaplara razı olmuş satışa da koymuş hemen zaten

Evet ama adı paylaşılmasa keşke

Ortada iyi niyeti sömürülen biri, hakkı yenilen ve o kitaplara gerçekten ihtiyacı olan öğrenciler var. Yardım eden kişi belirtmiş zaten o gönderdiği kitapların parasına ihtiyacı olmadığını. Bu gerçekten ihtiyacı olan insanlar olduğunu ve onların hakkını yediği gerçeğini değiştirmiyor. İsmini deşifre etmekten çekinmedim bu yüzden banlanabilirim, açıkçası pişmanlık da duymam yani.

hırsız bile evine kadar kovalanmaz, yeterince mahçup oldu, bırakın gitsin.

Ya kimse kusura bakmasın ama sizin paranız gitse gayet de kovalarsınız. O kitaplar 400tl tutmuş. Ben de öğrenciyim ve benim istediğim her kitabı alma imkanım var ama herkesin yok. Sırf bu yüzden bir kuruş ucuza o kitapların fotokopisini çektirmek için dolaşan kaç kişi var biliyor musunuz? Yolladığı kitapları beğenmemiş bir de. Teşekkür bile etmemiş. Kaynak bilmesem diyeceğim ki işine yaramayan yayınlardan. Hepsi de en iyisi. O el kitaplarının tanesi 40 tl.

20 yaş öyle bir küçük bir yaş değil. 2-3 yaşında doğruyu yanlışı ayırt edemeyen birinden bahsetmiyoruz. Gayette yaptığının yanlış ve daha da öte ayıp olduğunun farkındadır. İsminin açık edilmesi etik olmasa da uygun yerlerden yaptırım uygulanmalı diye düşünüyorum. İnsanların duygularıyla oynayıp sonra farklı işler çevirmenin bedeli var , olmalı.

aynen bu. once para istedi gondermeyince kolum kadar liste yapmis. sonra gelen kitaplari begenmedi herhalde. millet babamin gonderdigi kitaplarla calisip turkiye derecesi yapiyor bu begenmedi beni fircaladi bi de.

ay valla sinirlerim asiri bozuldu ya baska bir sey olsa tamam da insan kitap gonderip de boyle olunca cidden uzuluyor. ondan sonra da gercekten ihtiyaci olan insana inanamiyorum benim icime dert oluyor okudukca.
Nutkum tutuldu arsızlığa gel

saka mi yapiyorsunuz siz? merak etmeyin zaten soyadini yalan soylemis ya bana ya o sitede.

ben paranin pesine dusmuyorum, direkt para istese de bir sey demeyecegim benim icin onemi olan bir sey degil. gondermezdim sadece. sadece hem kitap hem dikis makinesi hem bebek arabasi herkes her ihtiyacini burada dilensin mi? ben yalniz ben yardim ettim kitap konusunda zannedip gonderdim, ha bu arada kitap teklifini ben yaptim ama o para istedi. ben zorla kitap gonderdim. o yuzden satmistir yoksa ben sunlardan kitap isteyip satayim demez herhalde biz de biliyoruz.

anlamiyorsunuz galiba benim icin sorun gonderdigim kitap degil, o kitaplari okusa da aklina iki kelime girse bile benim icin yeterli. herkesten kitap istese yine okeyim, ondan onu bundan bunu ala ala herkes hayatini dondursun mu? adini yaydigim icin o da benden sikayetci olsun madem.
Evet buradaki eski soyadı olabilir. Şimdiki soyadı farklı. Kitapları satışta görünce sinirlenmenizi anlayabiliyorum. Ben de hiç nakit yardımı yapmam. O para içkiye mi gider, uyuşturucuya mı gider bilemem. Hep erzak, eşya yardımı yaparım. Benim niyetim belli ve yardımı yapınca işim biter.

Öğrencilere kışlık bot dağıtıyoruz, gidip ışıklarda satıyorlar. Marketten erzak alsın diye kart veriyoruz, gidip sigara alıyorlar. Ne yapalım şimdi kimseye yardım etmeyelim mi?
Kendinizi kandırılmış hissediyorsunuz ama bana böyle saldırgan Mesajlar yazmayın.

Konu sahibi 20 yaşında bir genç kadın. Daha çok genç, hata da yapmış olabilir. Kitap satıp kaç para kazanabilir ki. Vurgun yapmış gibi bahsetmeyin lütfen. Overlok yapacak bir makine almak istiyor belli ki. Her yazdığını amenna demiyorum. Genç bir kadına hepimiz saldırmayalım diyorum

Yaş ile ne alakası var yahu? Ben de 19 yaşındayım. O zaman her yaptığım hata için ben daha gencim deyip çekileyim mi kenara? Ayrıca üstte de yazmıştım, kitapları sattığı sitede yaşı 34 yazıyor. Orası ne kadar doğru bilemem.

ben burada bu tür üyelerin konuları okuyup maddi durumu iyi olan ya da yumuşak yüzlü üyeleri tespit edip özellerden onlara ulaşıp duygularıyla oynayıp yardım aldıklarını çok duydum.o yüzden sitede yasaklanmıştı bu tür şeyler.gayet akıllılar tek tekkk üyeleri buluyorlarrr.

ben burada bu tür üyelerin konuları okuyup maddi durumu iyi olan ya da yumuşak yüzlü üyeleri tespit edip özellerden onlara ulaşıp duygularıyla oynayıp yardım aldıklarını çok duydum.o yüzden sitede yasaklanmıştı bu tür şeyler.gayet akıllılar tek tekkk üyeleri buluyorlarrr.
O kadar akıllı ki kime yanaşacağını iyi bulmuş.

Ben bebek için araba gönderdim. Eline ulaştı, resmini gönderdi. Onunla sağlık ocağına gittiğini yazdı. Sattıysa üzülürüm tabii. Çok ihtiyacım var diyordu
Size hiç kızım ya da oğlum var gibi cinsiyet söyledi mi baya baktım konularına bulamadım

ben sana istedigin kitaplarin sadece 4te 1 ini anca gondermistim, hemen hepsini satisa cikarmissin. dikis makinesini de buradan kapmissin zaten. bari kitaplari ihtiyaci olan birine ver veya takas ettiysen dikis makinesini gonderen kisiye iade et.

adin ve yasadigin yer uyuyor, bu kitaplar da benim gonderdigim kitaplar.

muhtesemgatsby muhtesemgatsby yardimin icin tesekkurler. Eki Görüntüle 2842442 Eki Görüntüle 2842442 Eki Görüntüle 2842443
Ya birde benim hocam falan yollamışsın bunlar o kadar pahalı ki aynı yayından bende kpss kitaplarına 4 bin lira dökmüştüm. Birde sana çemkirmiş ya pesss arsızlılığın bile seviyesi vardır. Dolandırıcı çıktı kadın resmen ya gel sonra insanlara güven işte boşa dememişler acıma yetime döner koyar ….. bu laftan nefret edıyorum ama resmen yaşadıklarımız bu lafın özeti oldu

Evet buradaki eski soyadı olabilir. Şimdiki soyadı farklı. Kitapları satışta görünce sinirlenmenizi anlayabiliyorum. Ben de hiç nakit yardımı yapmam. O para içkiye mi gider, uyuşturucuya mı gider bilemem. Hep erzak, eşya yardımı yaparım. Benim niyetim belli ve yardımı yapınca işim biter.

Öğrencilere kışlık bot dağıtıyoruz, gidip ışıklarda satıyorlar. Marketten erzak alsın diye kart veriyoruz, gidip sigara alıyorlar. Ne yapalım şimdi kimseye yardım etmeyelim mi?
Kendinizi kandırılmış hissediyorsunuz ama bana böyle saldırgan Mesajlar yazmayın.
benim yazdiklarimi anlayamadiginiz icin sizinle daha fazla konusmayi dusunmuyorum zaten. forum kurallarini cok biliyorsaniz kibleyin.

bu arkadaş yardıma muhtaç biri sonuçta. kim 2. el kitap satarak iyi bir para kazanabilir ki o kazansın. belki mecbur kalmıştır da satmıştır. dikiş makinası, bebek arabası veya para yollayan arkadaşlar bence öyle ya da böyle ihtiyaç sahibi birine yardımcı olmuş oldu. kendisini olduğundan farklı biri gibi tanıtmış olabilir, daha etkili olsun diye hikayesi bir iki ekstra dram da katmış olabilir ama sonuçta istediği şeyler atla deve değil ki. yufka yürekli arkadaşlar, yardımlarınız hedefe isabet etmiştir. birinin bir yarasına merhem olmuştur illaki. hırsız bile evine kadar kovalanmaz, yeterince mahçup oldu, bırakın gitsin.

Yapılanı küçümsemeyin.
İnsanlar, kolay kazanmıyor bu paraları, bir asgari ücretli 93-95 lira için gününü veriyor; bu kadın ne yaptı? Taş attı da kolu mu yoruldu? 3 paragraflık bir yazı ile kaç yüz lirayı kaldırdı. Kaç kişi yardım etti, kaç farklı üyeliği var vb. o da belli değil.
Bu basbayağı suistimaldir.

Siz arkadaşlar da yemeyin lütfen, ne haberler görüp okuyoruz, dilendikleri mamaları anlaştıkları markete yarı fiyatına satanlar mı, kıyafet yardımı isteyip ikinci el satış uygulamalarında satıp kendine beşi bir yerde düzüp üzerine altınlı storyler atanları mı? Yerinde yurdunda görmediğiniz, arkasında sağlam insanların adının olmadığı sözde derneklere - insanlara yardım etmeyin; internet gibi dipsiz bir alemde insanlar ne hikayeler, ne fotoğraflarla neler yapıyor biliyorsunuz; vicdanlı davranayım diyorsunuz ancak onların istedikleri de bu zaten, vicdandan yakalamak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X