- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.722
- 108
Cook üzüldüm sizin için2.5 sene de bizim olmadı, sebepsiz infertiliteydi .Derlerdi inanmazdim , kafasindan nasıl atar insan derdim ki attığım ay kaldım hamile, ama sadece 5 aymis yaşayacağı bebeğimin benimle , 6 ay oldu hala daha hazir değilim yeni bir bebeğeGerçekten sal gitsin dusunceyi
Bende de o varYumurtalık dışında hormonel bir problem de olabilir. Sadece rahmin ve yumurtalığın fizyolojik durumuna bakmak yetmez böyle durumlarda..
Bir iş arkadaşımın ilk gebeliği gelişmedi kürtaj oldu. Prolaktin hormonu yüksekmiş ilaç tedavisinden sonra sorunsuz hamile kaldı.
Bilen bilir prolaktin hormonu süt üreten hormondur. Eskilerin "süt korur hamile kalmazsın" demesine sebep olan şeydir. Tabi itibar edip gebelikten sonra korunmazlık etmemek gerekir o ayrı..
Bunun dışında başka bir problem de olabilir, stres kaynaklı da..
Tüpler kapaliysa ne olacak rahim filmi çektirin.Merhaba hanımlar eşim sperm testi yaptırdı çok yoğun ve sağlıklı dediler.Ben de simir testine girdim yumurtalıklarıma bakıldı.Doktor hanım bana çok sağlıklı yumurtalıkların dedi bekleyin olur dedi.9 aydır deniyoruz hala nasip olmadı.Dualarınızı esirgemeyin
Amin canım kimseye aratmasın Allah, bizim 1 buçuk yıl oldu 6. Aydan itibaren doktora gitmeye başladık çikolata kistim dışında sorun yok o da küçük olduğu için sorun gözüyle de bakılmadı hiç, bu süre içinde bir çok tedavi denedik aşılama dahil, hiçbiri olmadı olup düşse evet çok kötü ama en azından kalabiliyorum dicem ama yok insan tedirgin oluyo böyle yaşlarımız 28, inşallah tüp son olur da daha uğraşmayızİnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canm sen ne kadar uğraştın ben de ona göre önlem alayım tüp yapayım gerekirse
Amin canmm Allah gönlümüze göre cersn isteyen herkese nasip etsin inşallahAmin canım kimseye aratmasın Allah, bizim 1 buçuk yıl oldu 6. Aydan itibaren doktora gitmeye başladık çikolata kistim dışında sorun yok o da küçük olduğu için sorun gözüyle de bakılmadı hiç, bu süre içinde bir çok tedavi denedik aşılama dahil, hiçbiri olmadı olup düşse evet çok kötü ama en azından kalabiliyorum dicem ama yok insan tedirgin oluyo böyle yaşlarımız 28, inşallah tüp son olur da daha uğraşmayız
Dikkate alacağım teşekkür ederim.Aminnn inşallahDoktorunuz sizi hematolojiye yönlendirsin kanınızda pıhtılaşma var mı yok mu bakılsın?
Bu çoğunlukla gözden kaçan önemli bir detay.
Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin olacaktır zamanı gelince
Sorunun cevabını zaten yazmışsınz "hala nasip olmadı" diyeMerhaba hanımlar eşim sperm testi yaptırdı çok yoğun ve sağlıklı dediler.Ben de simir testine girdim yumurtalıklarıma bakıldı.Doktor hanım bana çok sağlıklı yumurtalıkların dedi bekleyin olur dedi.9 aydır deniyoruz hala nasip olmadı.Dualarınızı esirgemeyin
Prolaktinime baktırdım normal şükürYumurtalık dışında hormonel bir problem de olabilir. Sadece rahmin ve yumurtalığın fizyolojik durumuna bakmak yetmez böyle durumlarda..
Bir iş arkadaşımın ilk gebeliği gelişmedi kürtaj oldu. Prolaktin hormonu yüksekmiş ilaç tedavisinden sonra sorunsuz hamile kaldı.
Bilen bilir prolaktin hormonu süt üreten hormondur. Eskilerin "süt korur hamile kalmazsın" demesine sebep olan şeydir. Tabi itibar edip gebelikten sonra korunmazlık etmemek gerekir o ayrı..
Bunun dışında başka bir problem de olabilir, stres kaynaklı da..
Evet çok şükür her ay günü gününe adet oluyorum onlarda bir sıkıntı yok.Rahim filmi için ürkütücü şeyler yazmışlar da cesaret edemedim doktor da istemeyince aklımdan çıkarmıştım açıkçası.Kanda pıhtılaşma olması hamileliğe engel değil diye biliyorum.Hamile kalırsınız ama düşüğe sebep olur.Onun için rahim filmi çektirin hangi hormonlarınıza bakıldı bilmiyorum ama amh ve e2 hormonlarınıza baktırın yumurtalıklarınız sağlıklı olabilir ama her ay düzenli yumurtluyor musunuz ve yumurta kaliteniz nasıl önemli olan bu.Allah hayırlısını nasip etsin.
Stres yapiyormusunMerhaba hanımlar eşim sperm testi yaptırdı çok yoğun ve sağlıklı dediler.Ben de simir testine girdim yumurtalıklarıma bakıldı.Doktor hanım bana çok sağlıklı yumurtalıkların dedi bekleyin olur dedi.9 aydır deniyoruz hala nasip olmadı.Dualarınızı esirgemeyin
Merhaba hanımlar eşim sperm testi yaptırdı çok yoğun ve sağlıklı dediler.Ben de simir testine girdim yumurtalıklarıma bakıldı.Doktor hanım bana çok sağlıklı yumurtalıkların dedi bekleyin olur dedi.9 aydır deniyoruz hala nasip olmadı.Dualarınızı esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?