Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prolaktinime baktırdım normal şükür
Benim akrabamda çok korkuyordu üniversite hastanesinde çektirmeden kaçmıştı ama özel bir yere gittik sadece rahim filmi çeken bir görüntüleme merkezine ve hiç korktuğu gibi olmadı hatta neredeyse birsey hissetmedim dedi.oncelikle stres yapmayın ve bir rahim filmi cektirin. Umarım gönlünüze göre olur herşey.bi arada rahim tersliği falan gebeliğe engel değil annemin ters 6 doğum yaptı kadın benim ters 3 kere hamile kaldım hem de istediğim zaman.siz elinizden geleni yapın stres yapmayın olur inşallah hayırlısıyla.Evet çok şükür her ay günü gününe adet oluyorum onlarda bir sıkıntı yok.Rahim filmi için ürkütücü şeyler yazmışlar da cesaret edemedim doktor da istemeyince aklımdan çıkarmıştım açıkçası.
Yavrım burda 2 yıla girmek üzereyim sabrını geniş tutMerhaba hanımlar eşim sperm testi yaptırdı çok yoğun ve sağlıklı dediler.Ben de simir testine girdim yumurtalıklarıma bakıldı.Doktor hanım bana çok sağlıklı yumurtalıkların dedi bekleyin olur dedi.9 aydır deniyoruz hala nasip olmadı.Dualarınızı esirgemeyin![]()
merhaba 6. aydan itibaren tedaviye başladım demişsiniz bizimde 9 ay oldu yalnız doktor 1 seneden önce tedavi önermedi senin ısrarınla mı 6. ayda başladı acaba doktorunAmin canım kimseye aratmasın Allah, bizim 1 buçuk yıl oldu 6. Aydan itibaren doktora gitmeye başladık çikolata kistim dışında sorun yok o da küçük olduğu için sorun gözüyle de bakılmadı hiç, bu süre içinde bir çok tedavi denedik aşılama dahil, hiçbiri olmadı olup düşse evet çok kötü ama en azından kalabiliyorum dicem ama yok insan tedirgin oluyo böyle yaşlarımız 28, inşallah tüp son olur da daha uğraşmayız
o sorun bende varmis, 6 aydir deniyoruz ve olmuyor. Yapabilecegim birsey var mi acaba? biliyor musunuz?Ters rahim falan olmasın? O biraz zorlar herşey normal olsada
Doktor ismi ne izmirdeki doktor arayisindayimdaIzmiede iyi bir kadin dogum doktorunun yaninda calisiyordum doktorumuzla vie sohbet gecmisti aramizda. Onu anlatmak istyrm gecmis zamanlarda bile kocalar cocuklari olmayinca kadinin ustune kuma getirir ve Kuma Ile kadin ayni anda hamile.kalid bunun nedeni diger kadin artik. Kafasina takmaz cocugun niye olmuyor diye bu bile etki eder kafa rahat olmasi lazim.deedi Yani her ay acaba hamileniym demek bike etkilio dusunun. Bir digeri ise Bes kilo bile olsun. Vermek gerek Yani kadinlarin Bel cevresi yah baglad Buda hamileligin geciktirio ... Kilolu olmak degil mesele ve bir. Sonraki adim. Gun asiri iliskiye girilmesi lazim iliski oldu Hemen ayaga kalkmalara wc ye gtmemek Dus Hemen almamak ayaklari yukari kaldirmak bunlar da etkili oluo adet oldugunuz gunden itibarwn on Bes gun ekleyin o tarih en etkili tarih mesela ayin birinde adet oldunuz 15inde iliskiye girin sonra 17-19 bu sekilde ... Iliski ocesi Dua var I okuyn insallah rabbim nasip eder ama lutfen. Her ay dusunmeyin
ters rahim sorundegil bneimarkadasim ters rahim hamile kaldio sorun bende varmis, 6 aydir deniyoruz ve olmuyor. Yapabilecegim birsey var mi acaba? biliyor musunuz?![]()
Ben bu dediklerinizi 6 ay yaptim olmadi olmasin die hemen kalkip yikandigim yumurtlama gunum bile olmayan gunde hamile kaldim. Dediklerinizden sadece yag orani farkliydi o ay. 5 kilo vermistim diyet yapip saglikli besleniyordum bir de ovulasyon testi taktik maktik yoktuIzmiede iyi bir kadin dogum doktorunun yaninda calisiyordum doktorumuzla vie sohbet gecmisti aramizda. Onu anlatmak istyrm gecmis zamanlarda bile kocalar cocuklari olmayinca kadinin ustune kuma getirir ve Kuma Ile kadin ayni anda hamile.kalid bunun nedeni diger kadin artik. Kafasina takmaz cocugun niye olmuyor diye bu bile etki eder kafa rahat olmasi lazim.deedi Yani her ay acaba hamileniym demek bike etkilio dusunun. Bir digeri ise Bes kilo bile olsun. Vermek gerek Yani kadinlarin Bel cevresi yah baglad Buda hamileligin geciktirio ... Kilolu olmak degil mesele ve bir. Sonraki adim. Gun asiri iliskiye girilmesi lazim iliski oldu Hemen ayaga kalkmalara wc ye gtmemek Dus Hemen almamak ayaklari yukari kaldirmak bunlar da etkili oluo adet oldugunuz gunden itibarwn on Bes gun ekleyin o tarih en etkili tarih mesela ayin birinde adet oldunuz 15inde iliskiye girin sonra 17-19 bu sekilde ... Iliski ocesi Dua var I okuyn insallah rabbim nasip eder ama lutfen. Her ay dusunmeyin
Ben 4 yıldır deniyorum ve yaşım 38 eğer yaşınız küçükse sabredinMerhaba hanımlar eşim sperm testi yaptırdı çok yoğun ve sağlıklı dediler.Ben de simir testine girdim yumurtalıklarıma bakıldı.Doktor hanım bana çok sağlıklı yumurtalıkların dedi bekleyin olur dedi.9 aydır deniyoruz hala nasip olmadı.Dualarınızı esirgemeyin![]()
tupbebek vs denemedinizmiBen 4 yıldır deniyorum ve yaşım 38 eğer yaşınız küçükse sabredin
Deneyecekken hamile kaldım dış gebelik oldu sağ tüpler ve yumurtalık alındı.tupbebek vs denemedinizmi
geçmiş olsun inşallah enkisa zamanda hamile kalırsınızDeneyecekken hamile kaldım dış gebelik oldu sağ tüpler ve yumurtalık alındı.
İnşallah çok teşekkürler rabbim kimsenin kucagını boşbırakmasıngeçmiş olsun inşallah enkisa zamanda hamile kalırsınız
amin ınşallahİnşallah çok teşekkürler rabbim kimsenin kucagını boşbırakmasın![]()
Selamlarters rahim sorundegil bneimarkadasim ters rahim hamile kaldi
Ters rahim varsa kesinlikle iliski sonrası yüz üstü uzan'ın çoğu kişi böyle hamile kaldı ve ters rahim olması da şart değil herkes yapabiliro sorun bende varmis, 6 aydir deniyoruz ve olmuyor. Yapabilecegim birsey var mi acaba? biliyor musunuz?![]()