9 aydır deniyorsunuz , sanki 9 yıl olmuş ...Merhaba hanımlar eşim sperm testi yaptırdı çok yoğun ve sağlıklı dediler.Ben de simir testine girdim yumurtalıklarıma bakıldı.Doktor hanım bana çok sağlıklı yumurtalıkların dedi bekleyin olur dedi.9 aydır deniyoruz hala nasip olmadı.Dualarınızı esirgemeyin
Pıhtılaşma sorunu olabilir mi arkadaşım 3 sene uğraştı olmadı en son bu sorun çıktı ,ha bir de vücudu gebeliği tehlike olarak görüyormus... Buna sebep olan hormonları baskılayıcı hap içti şimdi hamile darısı size insallahMerhaba hanımlar eşim sperm testi yaptırdı çok yoğun ve sağlıklı dediler.Ben de simir testine girdim yumurtalıklarıma bakıldı.Doktor hanım bana çok sağlıklı yumurtalıkların dedi bekleyin olur dedi.9 aydır deniyoruz hala nasip olmadı.Dualarınızı esirgemeyin
Acele etmeyin bizimkide 1 buçuk yıl sonra olduMerhaba hanımlar eşim sperm testi yaptırdı çok yoğun ve sağlıklı dediler.Ben de simir testine girdim yumurtalıklarıma bakıldı.Doktor hanım bana çok sağlıklı yumurtalıkların dedi bekleyin olur dedi.9 aydır deniyoruz hala nasip olmadı.Dualarınızı esirgemeyin
Ters rahim falan olmasın? O biraz zorlar herşey normal olsadaMerhaba hanımlar eşim sperm testi yaptırdı çok yoğun ve sağlıklı dediler.Ben de simir testine girdim yumurtalıklarıma bakıldı.Doktor hanım bana çok sağlıklı yumurtalıkların dedi bekleyin olur dedi.9 aydır deniyoruz hala nasip olmadı.Dualarınızı esirgemeyin
Merhaba birde tavsiye üzerine gittiğimiz bülent beyi denemelisiniz işinde son derece uzman.. (bülent berker) Sevgiler...Merhaba hanımlar eşim sperm testi yaptırdı çok yoğun ve sağlıklı dediler.Ben de simir testine girdim yumurtalıklarıma bakıldı.Doktor hanım bana çok sağlıklı yumurtalıkların dedi bekleyin olur dedi.9 aydır deniyoruz hala nasip olmadı.Dualarınızı esirgemeyin
Pıhtılaşma sorunum olduğunu nerden anlayabilirim arkadaşınız nasıl anladıPıhtılaşma sorunu olabilir mi arkadaşım 3 sene uğraştı olmadı en son bu sorun çıktı ,ha bir de vücudu gebeliği tehlike olarak görüyormus... Buna sebep olan hormonları baskılayıcı hap içti şimdi hamile darısı size insallah
İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canm sen ne kadar uğraştın ben de ona göre önlem alayım tüp yapayım gerekirseBizde de aynı durum var tüp tedavisi görüyorum şuan düşün
İnşallah canm aminnBen olsam mutlaka bir Dr a daha giderdim.
Tamam dokuz ay çok değil ama, gidin içiniz rahat etsin, tekrar bakılsın.
Bir sorun varsa çözüme odaklanilsin.
İnşallah hayırlısiysa gelir bebeğiniz ☺
Bir düşük bir de kimyasal gebelikten sobra...iki düşüğü olana bakıyorlar ama ben ısrar etmiştim hiç düşük yaşamadan baktırnistin.iki düşüğüm var deyin gerekirse nereen bileceklerPıhtılaşma sorunum olduğunu nerden anlayabilirim arkadaşınız nasıl anladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?