Gebeliğe Hazırlık Neden hamile kalamıyorum anlamadım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbimin bir hikmeti vardır. Boşalt kafanı akıt bu düşüncelerini sulara. Elbet olacaktır yeri ve zamanı var...

Rahim filmi cektirin
Yumurta takibi yaptirin
Saglikli beslenin
Bunlarin sonucunda yine olmuyorsa doktorunuz destekleyici tedaviler yapacaktir

Benim akrabamda çok korkuyordu üniversite hastanesinde çektirmeden kaçmıştı ama özel bir yere gittik sadece rahim filmi çeken bir görüntüleme merkezine ve hiç korktuğu gibi olmadı hatta neredeyse birsey hissetmedim dedi.oncelikle stres yapmayın ve bir rahim filmi cektirin. Umarım gönlünüze göre olur herşey.bi arada rahim tersliği falan gebeliğe engel değil annemin ters 6 doğum yaptı kadın benim ters 3 kere hamile kaldım hem de istediğim zaman.siz elinizden geleni yapın stres yapmayın olur inşallah hayırlısıyla.

Yavrım burda 2 yıla girmek üzereyim sabrını geniş tut Ovulasyon testi al ve sabahları birliktelik deneyin vücut dinlenince daha verimli olur bende oyle işe yaramıştı

merhaba 6. aydan itibaren tedaviye başladım demişsiniz bizimde 9 ay oldu yalnız doktor 1 seneden önce tedavi önermedi senin ısrarınla mı 6. ayda başladı acaba doktorun

Doktor ismi ne izmirdeki doktor arayisindayimda

Canim bence kafani rahat tut birdr oyle dene ovulasyonu takip et . Benim adet takvikim diye bi uygulamam var onu indirdim herseyi cok iyi biliyor adet gunune kadar herseyi ovulssyonu yumurtlama yuksek olan gunude gosteriyor bir de onu indir ve arkadaslarin dedigi gibi ovulasyon testi yapabilirsin. Ins hayirli sağlıklı evlatlar nasip eder Allah

Ben bu dediklerinizi 6 ay yaptim olmadi olmasin die hemen kalkip yikandigim yumurtlama gunum bile olmayan gunde hamile kaldim. Dediklerinizden sadece yag orani farkliydi o ay. 5 kilo vermistim diyet yapip saglikli besleniyordum bir de ovulasyon testi taktik maktik yoktu

Ben 4 yıldır deniyorum ve yaşım 38 eğer yaşınız küçükse sabredin

ters rahim sorundegil bneimarkadasim ters rahim hamile kaldi
Selamlar Ters rahim kesinlikle gebeliğe engel bir durum değil hatta gebelik oluştuktan sonra doğum aşamasına gelmeden rahim dönüyormuş lütfen ilişkiden sonra yüzüstü yatma pozisyonunu da deneyin

o sorun bende varmis, 6 aydir deniyoruz ve olmuyor. Yapabilecegim birsey var mi acaba? biliyor musunuz?
Ters rahim varsa kesinlikle iliski sonrası yüz üstü uzan'ın çoğu kişi böyle hamile kaldı ve ters rahim olması da şart değil herkes yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…