Neden Diyetimizi Bozariz Hep ???

Neden Diyetimizi Bozariz Hep

• Ankete Katılan
    60
E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
kizlar diyete baslariz bir gun gecmeden yada bir kac gun gectikten sonra bozariz neden sizce bozuyoruz diyetimizi naniknaniknaniknanik
ben bozmuyorum diyorsaniz varsa fikirleriniz buyrun paylasin ..

paylasinki bizde bozmiyalim dimi ama yani :içelim:

• Konu Sahibi EU1
gülsemincim merhabaaaa
yasaklar herzaman istek yaratır o yüzden :))
bence eniyisi sağlıklı beslenme planı kimse

• Konu Sahibi EU1
yasaklar benimde aklımı çok çeliyor.o yüzden kendimi serbest bıraktım.acıktıkça hafif kalorili şeyler yiyorum.ana öğüne aç oturmadığım içinde normalde yediğimden daha az yiyorum.saat 20.00 den sonra birşey yememe kuralımı asla ihlal etmiyorum ve gidiyor kilocuklar :dance:

• Konu Sahibi EU1
ayy ben hep çikolatadan bozdum zatn diyetim çikolata yememeyi yedim sonra popom ve göğüslerim büyüdü nasıl küçültcem şimdi onları minnacık da göbek var off off

• Konu Sahibi EU1
ahhhh su tatlilar herkesin sorunu bu....ama aslinda buda bizim sucumuz !!kan sekerimizi dengede tutacak seyler yesek canimiz o kadar cok tatli istemez ve diyetimiz bozulmaz!!

• Konu Sahibi EU1
ben annem yüzündn bozarım ne zaman dıyette olsam gider börek yapar şimdide kokuları gelıyor zatenkafamçokkarıştı

• Konu Sahibi EU1
Ben de hep bozarım diyetleri..şu zamana kadar denemediim hiçbişe kalmadı akupunktr,ilaçç herşeyi denedim..fakat arkamdan konuşulanları duyunca gerçekten çok üzüldüm ve beynimde bitirmeye karar verdim derler ya onu yptım..hayatımda ilk kez bir diyeti bu kadar uzun süredir dewam ettiriyorum bugn 1 ay oldu...kendinize gerçekten sorun ben istiyor muyum bunu diye..ve neden istediğinizi...eğer içinizden bişeler tam kesin cvp veremiyorsa onu kırmaya çalışın,nedenler arayın...o zaman bırakmazsınız..he tabi eer canınız çok tatlı istiyosa akşamları küçük bir parça çikolata ya da 15 gnde bir kez akşam yemeinde makarna yiyin...hep birlkte vericez bu kiloları

• Konu Sahibi EU1
ben annem yüzündn bozarım ne zaman dıyette olsam gider börek yapar şimdide kokuları gelıyor zatenkafamçokkarıştı

inanmıyorum çiçek yaa :)) aynenn...
sanki hep benim diyete girmemi bekliyor...
bi de alışverişe gittiğinde kardeşlerime diye alır aburcuburları (çikolata,gazoz vs)

ama bu sefer iyice tembihledim...bak en azından diyetimin ilk 3 günü bişey yapma ve bişey alma,ben alışayım biraz,sonra alırsın dedim...:) iyi demişim değil mi ?

• Konu Sahibi EU1
Bana pazartesiler pek uğurlu gelmedi o yüzden bugün başlıyorum hi hi işin şakası bende şöyle oluyor bir kaç hafta yapıyorum hatta bir kaç ay yaptığımda oldu , istediğim kiloya iniyorum , kendimde dahil olmak üzere aaa ne güzel kilo vermişsin diyolar bende gaza gelip eee verdim madem tekrar yiyeybilirim diyorum sonra rotayı şaşırıyorum ve eski kilolar hooop yerine geliyor .
Şimdi ki hedefim önce 10 gün sıkı bir diyet arkasından düzenli ve daimi beslenme programı umarım bu sefer başarılı olurum :))

Canim Sen çok Güzel Kilo Vermişsin Nasil Verdin Bu Kilolari.

ben diyetisyene gidiyorum cnm o listeye uyuyorum ve günde en az 45 dk her gün yürüyorum,su içiyorum bol bol ama öncelikle zayıflamayı çok istiyorum..inşallah eylüle kadar 65-70 olucam :)

selam herkese ben de hep 2 hafta düzenli yediklerime dikkat edip 3-4 kilo veriyorum sonra kilo verdim die kendimi kaybedip verdiklerimi geri alıyordum.
şimdi sanki kendimi pek bi kararlı görüyorum henüz 3 kilo verdim ama bu sfer motivasyonum düşmeyecek inanıyorum çünkü sonunda rahat rahat bikinimi giyip çıpıdak çıpıdak yüzücem :dance: :dance:

Ben aslında diyeti bozmak değilde bir anda saldırmak problemini yaşıyorum çoğu kez. Aslında istediğim canımın çektiği herşeyi yiyorum AZ miktarda. Ama beyin öyle alışmışki arada bir saldırmak midem çatlayıncaya kadar yemek istiyorum. Benim yanlışlarımda hep bu yüzden oluyor zaten. Bununda başlıca nedeni bence motivasyon eksikliği... :sm_confused:

Ben hiç bir zaman bir diyete başlayamadım
menüyü hazırlayamadığım için
biri bana hazırlasa paşa paşa yaparım diyetimi..
ama maalesef öğlen ne geliyorsa yemek şirketinden onu diyorum
ama yinede dikkat ediyorum tatalı hamur işi vs...

merhaba arkadaşlar bende diyete başlayıp ikinci gün bırakıyorum.benimki tam bir kısır döngü.moralim düzgün olduğunda çok güzel yapıyorum diyetimi canım yemek istemiyor.ama en ufak bir moral bozukluğunda bütün diyet çabalarım gidiyor.benimki maalesef duygusal açlık.benim bu hale gelmeme v tek sebep yaşadığım sorunlar..benim diyetimi bozan tek şey moralimin bozuk olması...

canım ben de aynen öyleydim sinirlendikçe üzüldükçe yiyordum paket paket çikolataları.onu yeneceksin çok kolay bir şey bu.kendine soracaksın ben aç mıyım diye,baktın ki olmuyor içinden 10a kadar say ama yeme git ağla bağır çağır ama yemee yasakkelime

ben bu sefer bozmamaya kararlıyım. şu an sıcak suyumu içiyorum yanında bir bardak da soğuk suyum var.
kalktığımdan beri de spor yapıyorum.ohh ne eğlenceli bir hayatım var :)
iki günde kilo vermem lazım.

istahım coook acık annem hep yaglı ve guzel yemekler yapıo anlayısları yok ki hem sisko diolar hem de ölucen yesene diolar bazen agladıgım oluyo nolur mantı borek patates kızartması yapma diye bi de krom hapı aldım tatlı istegimi bastırsın diye cok sevdigim yemekler oluunca nası saldırıyorum bi gorseniz zayıflayınca da nası olsa yine zayıflarım diyip hemen geri alıyorum kilolarımı gobegim catladı yemekten doyma sınırım yok benim sevdigim yemekler olunca:1no2:

başlıyorum 1 ay çok güzel gidiyor 5 kilo veriyorum sonra hooop sıkılıyorum ve kilo verdiğim için tekrar yiyebilirim düşüncesiyle bir daha sarılıyorum yemeye of offffklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…