- 5 Haziran 2018
- 827
- 1.055
Onu da dedim . Dost var düşman var ağlayan varsa gulen de var dio ben de " çok hoşuna gidene rabbim nasip etsin ne diyeyim dedim . Konuyu kapattım .Herkesin karısı kızı var kimin ne olacağı belli olmaz deyin
Kimse boyle konularda yorum yapmasın yarın kimin basina ne geleceği belli olmaz bunu kimseye dilemiyorum kimse yaşamasın ama yaşayanlarada yorum yapmasın deyin
Teşekkür ederim . O kadar düştüm ki ,destek istiyor insan kendine ailem var sağolsun ama onlarda bıktı bu durumdanBosanmak utanılacak birsey degil....Hayata bir kere geliniyor, neden mutsuzluğa mahkum edecek kadinlar kendini ki... Baskalari icin basari olan (evlilik basari midir???) mutsuzluğa devam etmek icin mi? Bence Boşanan kadin güçlü kadin. Yok çocuğum, yok yuvam diye mutluluk rolu oynamak saçmalık. Boşanan hiçbir kadını da şahsım adina tehlike görmem, azıcık hayat tecrübesi olan insanlar kimse hakkında yorum yapmaz. Size yeni hayatınızda mutluluklar dilerim...
İyi de ortada ezilecek bir konu durum yok. Ailene laf gelecek bir durum da yok. İnsanların sacmalamasi hepsi. Yıllardır gelen cahil bir zihniyetin sonucu. Boşanan kimse utanacak bir şey yapmış değildir. Bunun bilincine varmak lazım artık. Sizin için değil genel olarak laf eden insanlar için diyorum.Mutluluk tercih meselesi olmuyor ki bazen . Önceden olsa saatlerce günlerce takılı kalırdım ,artık ben de umursamiyorum ,ama aileme laf gelince de eziliyorum işte
Bu kararı almak duyacağım ve duyduğum dedikodulardan çok daha zordu ... Aileme yansiyinca üzülüyorumBu korkunun üzerine giderek aşabilirsin. Boşanmış bir kadın olarak en az bosanmamis kadınlar gibi toplumda kendine yer edinerek aşabilirsin. Sen bekar bı kadınsın, boşanmış diye kategorileme kendini. Millette laf anlatmak zor olur ama onlara umarsız yanıtlar ver. Onlar sana kolayı seçtiğini soyluyosa sen de "he evet totoma rahat battı ondan boşandım" diye konus. Ozguvensizlik karşı tarafa güç verir her zaman. Boşanmış olman benim için çok takdir edilesi. Çünkü en zor seçim bosanmaktir
İnşallah .tteşekkut ederimİyi de ortada ezilecek bir konu durum yok. Ailene laf gelecek bir durum da yok. İnsanların sacmalamasi hepsi. Yıllardır gelen cahil bir zihniyetin sonucu. Boşanan kimse utanacak bir şey yapmış değildir. Bunun bilincine varmak lazım artık. Sizin için değil genel olarak laf eden insanlar için diyorum.
Size de mutluluklar dilerim. Ailenize karşı ezilecek bir şey de yapmadiniz. Sadece evlenip mutlu olmak istediniz olmadı. Hiç bir adamı sizi mutlu etmiyorsa çekmek zorunda degilsinjz. Bu hayat sizin hayatiniz. O evde siz eşinizle mutsuzken kimsenin ruhu bile duymuyordu. Kimseyi sallamayin daha güzel günlerimiz olur insallah hayatta mutluluklar
Zaten ahlakımla ilgili laf olmayınca ,böyle yok az çekmis ,ufak tefek şeylermis demeye başladılar . Çok şükür senin suçun ,hatan da bu evliliginiz bu sebeple yurumedi diyemezler ki.Siz hiç takmayin. Ahlakınızdan eminseniz onlara ne? Ayrica farkli düşünenler fesattir siz değil.
siz guclu durun ki aileniz de üzülecek birşeyin olmadigini zamanla anlayacaklar. Bosanmak demek yeni bir hayat kurma hakkiniz var demek..Teşekkür ederim . O kadar düştüm ki ,destek istiyor insan kendine ailem var sağolsun ama onlarda bıktı bu durumdan
O zaman diliminde yipraniyoruz işte . Kendimi sürekli mutsuz hissediyorum halbuki daha mutsuz olmusligum ağlayarak yorulup uyumuslugum var .!
İnşallah . Onu umut ediyorumhepsi geçecek ama daha huzurlu günlerin olacak onun için bile savaşmaya değer
ee tamam işte ne güzel onla ilgili kısmı atlatmışsınız, gerisini hiç düşünmeyin.Kendimi hiç evlenmemiş gibi hissediyorum kızım sanki hep vardı gibi ...onunla ilgili şeyler hatırlamıyorum artık ara ara uğrasa da ,idare edebiliyorum bu durumla ....
Hayatım altüst oldu . Bunu bile isteye ısrarla yapan ve bunun bı hata değil kendinde hak olduğunu düşünen bir adamdi
Niyetleri merhamet olsa amenna .. niyetleri beceremedi ,bak bizimki ne mutlu , kesin bundadir hata gibi basit ama sinir bozucu mahalle dedikodulariBoşanınca annesinin ailesinin evine tek dönen siz değilsiniz ama herkes kadına kötü gözle bakıyor valla bana da acıyan merhamet etmeye çalışan insanlar oluyor arada özgüvenimle eziyorum bir kere yüzümü solgun görmemiştir kimse iki insanın anlaşamayıp yollarını ayırmasına fazla anlam yüklüyorlar