Neden bu şekilde düşünülüyor ?

Mümkün olduğunca fırsat vermiyorum ama mutlaka bir yerden sızıyor işte

Ben de tehdit olarak gorulmemek adına mesafe koydum arama . Bazıları kendileri kesti irtibatı . Çok uzuldum ilk önce , sonra bu da alisilir geldi biraz daha

Haklısınız . Elalem konuşmak zaman geçirmek belki de kendi hatalarını kendi kusurlarını yada kendi mutsuzluklarini benim kararım üzerinde yoguracaklar. Zemin oldum belki de onlar için . Susacaklar ama o zamana kadar duymak sinir bozucu

İşte tam da şimdi bu zamanlarda iyi gün dostu kötü gün dostu kim, bunları tek tek göreceksin
hepsinin kısa öz cevaplarla ağızlarının payını vereceksin ki herkes haddini yerini bilsin.

Ben de boşandım ve çok mutluyum. iyi ki de boşanmışım. resmen nefes aldığımı yaşadığımı hissediyorum.

inşallah sende daha mutlu olacaksın
unutma kimseden kimseye fayda yok. seni sen düşüneceksin.
başkalarının kafanı karıştırmasına, seni üzmesine asla izin verme.

Neden böyle bir ezikliği yaşadığımı bilmiyorum . Bir kızım var onun için daha da dik durmaya çalışıyorum . Mesela konuşulanlara tahammül edemediğim için iş yerinde kimse bilmiyor . Dilim varıp da söyleyemiyorum . Güçsüzlük mu ?, Yoksa korkaklık mı? Bilmiyorum

Bu huzursuzluğu da aticam üzerimden biliyorum zamanla ... Kızıma çok iyi bir hayat sunabilmek için harcamaya calisicam enerjimi . Mutlu etmek ,düzgün yetiştirmek için .
Bazen böyle düşünüp bazen de kendimi ne karşısında ne için bilmiyorum ama yenilmiş gibi hissediyorum

Bende 6 yilimi verdim . Dediğiniz gibi korktuğum için

Umarım iyi olur ,olmasi için elimden geleni yapıyorum

Vallaha ben hem öyle diyenlerin agzinin payini veriyorum. Kimin hakkinda konussalar konussun. Türk kadini öyle üften püften yuva dagitmaz. Demek ki var birseyler ki ayriliyor. Lafi da ona düsmez. Bazi insanlar cok pis zihniyetli konu bosanmis bekar kadin olunca.

Bende 6 yilimi verdim . Dediğiniz gibi korktuğum için
inanin büyük hata.. ya icindeki gücü kullanacaksin ya da elalem yüzünden potansiyelini hiç edeceksin..başka yolu yok. sen icindeki güce inan. elalem konusur..hatta simdi birilerini umursamamaktan buyuk keyif aliyorum. cunku arkamdan bana laf soyleyen herkesden gucluyum hepsinden kaliteliyim
kiskandiklari icin catlayabilirler ,bir mahsuru yoookk:))

Boşanmanızla alakalı çok fazla ayrıntı vermeyin bence nedenleri niçinleri.Toplum olarak her zaman birilerini taşlamaya hazırız zaten konu komşu hısım akraba ne kdr az detay bilirse bu süreci o kdr kolay atlatırsınız.Allah yardımcınız olsun

Elalemi umursamamayı öğrendiğiniz gün çok mutlu olacaksınız emin olun.

Eklentiler

• 34216336_2011742185745201_2288807249067376640_n.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 138
Ah şu elalem. Sanki laf edenler ak kaşık. Her konuda elalemin edeceği lafları düşünmekten kendi sorunlarımızın çözümüne odaklanamıyoruz. Sen bakma laf söyleyene de cevabını ver bırak sen fena ol gözlerinde boşver

inan ilk zamanlar o durumu ben de yaşadım, boşanacağımızı söyleyemedim. İşyerinde kimse bilmiyordu , dedikoducu müdür bile arkamdan konuşmaya başladı, resmen o da beni eşimi aldatmakla suçladı, çünkü eski eş ona ben anlatmadan birşeyler anlatmış. Ben tam kararlı değildim, o nedenle kimse ile paylaşmamıştım, kendi anne babama bile söylememiştim, amacım göz dağı vermekti çünkü. Ama kendi o görevi üstlenip herkese iftiralarını anlattı. İşyerinde neler yaşadığımı bir ben bilir bir de Allah. Çok zor günler geçirdim, o dedikoducu müdür yüzünden. Şimdi de inkar ediyor asla ben öyle şeyler demedim diyor. Utanıyor tabi, zaman beni haklı çıkardı, kalitemi ortaya çıkardı. Delikanlı gibi evet bunları dedim ama özür dilerim diyemedi.

Allahım o günleri tekrar yaşatmasın, iş hayatım da özel hayatımda zor günler geçirdim. Ama güçlü durarak hepsine cevabını vererek üstesinden geldim. Düşünsenize eski eşin teyzesi bu müdürü arayıp beni şikayet ediyor o da canına minnet dinliyordu, cürrete bak sen. Ortalığı yıktım tabi. O müdüre de birgün öyle ayar verdim ki bir daha özel hayatımla ilgili tek kelime edemedi. İyi de oldu.

Asla güçsüz görünme. Kimseye kendini ezdirme , kimseye de hakkında konuşturma, bir müddet sonra herkes haddini biliyor emin ol.

O bilip bilmeden konuşan elalemi,elalem içinde gereken cevabı verin bir daha konuşamazlar.
Ben sıkıntı çekerken hanginiz benimle yaşadı ne gördü ne biliyor ki boş boş konuşuyorsunuz deyin

Ya hayat sizin sizde boşanmak için evlenmediniz kim huzurlu sürdürülebilir yuvasını yıkıp yeniden düzen kurmak ister olabilitesi olsaydı laf onlara düşmeden önce zaten kendiniz düzeltirdiniz elinizden geleni yapardınız. Hayat sizin bi daha tekrarı da yok eminim elinizden geleni de yapmışsınızdır lüzumsuz boş laflarla kafanızı doldurmayın sizden başkasını ilgilendirmez bu durum ne çektiğinizi kendiniz biliyorsunuz

o elalem bir süre sonra kendilerine başka meşkale bulacak, başkasının karısını, kızını, çocuğunu dolayacak ağızlarına.Siz de yaşadığınız bu travmayla kala kalacaksınız. Yahu bırakın kim ne der, ne söyler diye düşünmeyi, siz boşandıktan sonra üstünüzden yük kalkmış hissediyor musunuz, mutlu musunuz ona bakın.

Dul olmak utanılacak bir şey mi? Hırsızlık yaparlar utanmazlar , taciz tecavüz ederler utanmazlar, gasp ederler utanmazlar insanlar ama bir kadın anlaşıp ayrılınca aaa o dul oldu diye yapistirirlar. Ya şu zihniyetleri takmamayi öğrenin artık.

Kadınlar olarak o bunu dedi şu şunu dedi dert etmeyin artık. Bu ülkede kadınsan ne yazık ki her şeyine kulp takmayı seven genel bir zihniyet var. Her şeyin suçlusu kadın. Oysa bir çok çileyi de kadın çekiyor.

Sen çok mu isterdin yuvam yıkılsın diye. Bir kişi de geçip senin boşandığın adama 'Yaa sen nasıl bir adamsin da gül gibi karını senden boşanacak hale getirdin utan' demiyor. Herkes daha iyisini mi bulacaksin, dul olacaksin diyor. Bizim ülkemiz böyle malesef. Kabul etmesek de bir çok insan da erkek üstünlüğü düşüncesi var.

Bu dusunceyi kabul Edip kafana takmak istersen senin tercihin. Ya da kimse bu hayatta benden üstün değil bu hayatta tek değerli benim diyerek kendi kıymetini bilip milletin lafına bı yerinle guleceksin. Tercih senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…