Neden bu şekilde düşünülüyor ?

Herkesin karısı kızı var kimin ne olacağı belli olmaz deyin
Kimse boyle konularda yorum yapmasın yarın kimin basina ne geleceği belli olmaz bunu kimseye dilemiyorum kimse yaşamasın ama yaşayanlarada yorum yapmasın deyin

Konuyla çok alakalı değil ama bir akrabamız sürekli babama kızardı.. Kızlarını açık giydiriyorsun serbest yetiştiriyorsun diye.Kendisinin kızı yok ama kız torunları var. Torunlarına çok karışır kapalı giydirir.. Bize de çok iyi gözle bakmazdı. Seneler sonra büyük kız torunu evli iken evli bir erkekle kaçtı.
Çok şükür babam hiç umursamadı ne dediğini, bize de hiç yansıtmadı... Demem o ki siz de kimseyi takmayın, kimin başına ne geleceğini kim bilir. Sizi kınayabilecekerini sanan bu zihniyetlerin hayatınıza karışmasına, sizi üzmesine izin vermeyin. Yapabiliyorsanız şehir değiştirin. Kendinize yeni bir hayat kurun.

Bosanmak utanılacak birsey degil....Hayata bir kere geliniyor, neden mutsuzluğa mahkum edecek kadinlar kendini ki... Baskalari icin basari olan (evlilik basari midir???) mutsuzluğa devam etmek icin mi? Bence Boşanan kadin güçlü kadin. Yok çocuğum, yok yuvam diye mutluluk rolu oynamak saçmalık. Boşanan hiçbir kadını da şahsım adina tehlike görmem, azıcık hayat tecrübesi olan insanlar kimse hakkında yorum yapmaz. Size yeni hayatınızda mutluluklar dilerim...

Evet ufak tefek şeyden hemen öyle yuva mı yıkılırmis öyle diyorlar . Ufak tefek şey dediğiniz ne ki ne biliyorsunuz . Cehennemdem çıktım ben . Bı yalancının avucundan

Umarım ben de bunu başarabilirim kulak tıkamaya çalıştıkça sanki daha da bagiriyorlar

Bunu düşünüyorum . Sırf o yüzden kalmak istemiyorum hem kendim hem de kızım için

Bende bosandım ve aynı seyler yasadım 2 kural var bosandıgına asla pisman olmayacaksın acaba düzelir miydi demiceksin 2 kulağını kapatıp kimseyi dinlemeyeceksin ayrılan ne ilk kişi ne de son kişisin Allah yardımcınız olsun

O millet hep konuşacak kıskanacak konuşacak ona uymayacak konuşacak bak mesela benim çevrem şöyleydi eşimle 5 yıldır sevgililik dönemi yaşadık hep dediler ay ne zaman isteyecek bu seni baksana hiç kıpırtı yok bence ciddi değil vs. Nişanlandık ne zaman evleneceksin bak gördün mü düğünü uzatıyorlar ki arada bir yıl var neyse evlendik ne zaman çocuk ay bunların çocuğu olmuyor herhalde bir ton laf sonra bebeğim emmedi başta sonra aman ona bir ton laf yani o millet çok güzel konuşur bu dönemde ben kendime baktım hiç takılmadım ben me istiyorum ben ne düşünüyorum ayrıca yapabilir misiniz bilmiyprum ama beni bu şekilde anlamadan üzen kim varsa hayatımdan çıkardım çünkü bu şekilde hayatımda olmayı haketmiyorlar

Her evli insan her an bekâr kalabilir, evliyseniz buna adaysınızdır. Yani boşanabilir, terk edilebilir, eşi vefat edebilir vb. Ne yani, bu tarz insanları potansiyel tehlike olarak mı göreceğiz hep? Toplumda o kadar çok ki boşanmalar... Boşanan kadınları potansiyel tehlike olarak görenler, kendi başına birey olamayan, kocası olmazsa bir hiç olacağını bilen özgüvensiz tiplerdir. İnanın bana böyleleri eşleri onları aldattığında boşanacak cesareti bulamazlar. Sizi de cesaretinizden, özgüveninizden ötürü it gibi kıskanırlar. Takmayın o asalakları! Kendi hayatınıza bakın.Hayat zaten başlı başına zor, bir de bu düşüncelerle kendinizi hırpalamayın!

Kimseyi takmayarak,uc maymunu oynayarak, insanlarin agzi cuval degilki buzesin( Herkes dogruda olsa,yanlista olsa illa birsey soyleyecek. Sizde aldirmayin soylenenlere,kimse sizin ekmeginizi,suyunuzu vermiyor sonucta. O kadarda sey etmemek gercek kanimca:))

Siz hiç takmayin. Ahlakınızdan eminseniz onlara ne? Ayrica farkli düşünenler fesattir siz değil.

min ol cogu kadin bu laflari duymamak ivin lanet adamlari cekmek zorunda kaliyor

Amin . Bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun rabbim .... O kadar arsizlarki başkaları hakkında düşüncelerinde söylemlerinde katlanamiyorum

O zaman diliminde yipraniyoruz işte . Kendimi sürekli mutsuz hissediyorum halbuki daha mutsuz olmusligum ağlayarak yorulup uyumuslugum var .!

O bilip bilmeden konuşan elalemi,elalem içinde gereken cevabı verin bir daha konuşamazlar.
Ben sıkıntı çekerken hanginiz benimle yaşadı ne gördü ne biliyor ki boş boş konuşuyorsunuz deyin
Cevapları hazır ! Onlar daha beterini yaşamışlar !

Babama telefon Edip arsız düşüncelerini soylemekten çekinmeyen elalem bunlar .
Babam çok sinirlendi ,biz çektik yeterince madem o kadar kolay ,madem basit biraz da sana gelsin sen çek dedi . Titredi konuşurken sinirden . Konuşulanların bir noktası ,virgulu ,kuralı yok .

Kendimi hiç evlenmemiş gibi hissediyorum kızım sanki hep vardı gibi ...onunla ilgili şeyler hatırlamıyorum artık ara ara uğrasa da ,idare edebiliyorum bu durumla ....
Hayatım altüst oldu . Bunu bile isteye ısrarla yapan ve bunun bı hata değil kendinde hak olduğunu düşünen bir adamdi

Mutluluk tercih meselesi olmuyor ki bazen . Önceden olsa saatlerce günlerce takılı kalırdım ,artık ben de umursamiyorum ,ama aileme laf gelince de eziliyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…