• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden bu hale geldi?

Ya artık atılırmıyım tamamen silinirmiyim bilmiyoeum ama açıcam ağzımı;

Ya nedir bu evli erkek fantazileriniz haa!!!

Ne bu yaa ilşkini kurtancan diye sevgilini kıskandırcan diye duyguların karıştı diye hemn koş evli adamlara...

Alllahhımm sabır vallah böyle konu açıyorsunuz ya sizi bulsam ben döverim yeminle.

Adamlar hadi avanak sen nasıl bir insansınki , EVLİ adama SEvgili daha doğrusu Metres oluyorsun..

Lafımı ortaya konuşuyorum şahsen kımseye yok ama yeter da.!!!

Bırakın şu evli adam olgun adam fantazilerinizi, de O adamların biricik karılarını kendinize bulaştırmayın!!! Benden söylemesi siz bilirsiniz :34:

sevgilinle devam ediyomusun peki...
onunla ne durumdasınız???

ben o evli erkekle telefonda konuşma olarak ve msjlaşma olarak tek bir gün görüştüm. ve sonra hemen ertesi günü hata ettiğimi bir daha görüşemiyeceğimizi söyledim. burda bana yapılan hakaretlerden o kadar kötü oldum ki söylemeye bile fırsat bulamadım ama ben bunu konuştuğum günün akşamında sevgilime söyledim. tabi anlatınca herşeyi ağladı, bitti dedi. hakaretler etti.. ağza alınmayacak şeyler. ailenede söyleyecem dedi. ve daha birsürü şey. ve o bana bitti deyince işde o an anladım. ondan onca aydır ettiğim şikayetlerin hiçbi önemi olmadığını onu çok sevdiğimi.. dedimki ne olur, bana bu kızgınlığınla ne yaparsan yap, istersen aileme de söyle.. ama ne olur sana sevgim bitti, terkediyorum deme. ben o zmn ölürüm dedim. beni bununlamı tehdit ediyosun dedi. tehdit değil, ölürsem sabaha ölüm haberimi alırsan pişman olmucakmısın dedim. saatlerce konuştuk, o ağladı ben ağladım. yalvardım ve oda beni affetti. ama şimdi bunada laf edenler olacaktır. beni affettiği için sevgilime de midesiz dyenler çıkacaktır. ne diyim insana karşıdan yorum yapmak kolay nasılsa. alt tarafı basacaklar klavyenin iki tuşuna, ne diyim yapsınlar herkesin canı saolsun.

güzel Allah'ım doğru yoldan şaşırtmasın demek istiyorum.
başka da bir şey demiyoruum.
(ve birazcık empati(o adamın karısı için))
:31:

ben o evli erkekle telefonda konuşma olarak ve msjlaşma olarak tek bir gün görüştüm. ve sonra hemen ertesi günü hata ettiğimi bir daha görüşemiyeceğimizi söyledim. burda bana yapılan hakaretlerden o kadar kötü oldum ki söylemeye bile fırsat bulamadım ama ben bunu konuştuğum günün akşamında sevgilime söyledim. tabi anlatınca herşeyi ağladı, bitti dedi. hakaretler etti.. ağza alınmayacak şeyler. ailenede söyleyecem dedi. ve daha birsürü şey. ve o bana bitti deyince işde o an anladım. ondan onca aydır ettiğim şikayetlerin hiçbi önemi olmadığını onu çok sevdiğimi.. dedimki ne olur, bana bu kızgınlığınla ne yaparsan yap, istersen aileme de söyle.. ama ne olur sana sevgim bitti, terkediyorum deme. ben o zmn ölürüm dedim. beni bununlamı tehdit ediyosun dedi. tehdit değil, ölürsem sabaha ölüm haberimi alırsan pişman olmucakmısın dedim. saatlerce konuştuk, o ağladı ben ağladım. yalvardım ve oda beni affetti. ama şimdi bunada laf edenler olacaktır. beni affettiği için sevgilime de midesiz dyenler çıkacaktır. ne diyim insana karşıdan yorum yapmak kolay nasılsa. alt tarafı basacaklar klavyenin iki tuşuna, ne diyim yapsınlar herkesin canı saolsun.

Şahsen anlattığınızı düşünmüyorum peluş...

Kolay değil aldattığını itiraf edebilmek..

Tepkilerden ötürü yazdığını düşünmekteyim.

demogaji yapma!

"gerçekten o evli olan adamdan çok ama çooook hoşlanıyorum" demişsin şimdide sevgiline ölesiye aşık oldun ben anlamıyorum seni, nasıl bi kalbin ve ruhun var çözemedim, sanki ben sana aşk dolu mesaj atsam benimlede takılacak gibi bi havan var

kimin kuyruk acısı olduğu cidden belli. çnk şu var. birisi birşeyi çoook katı bir şekilde eleştiriyorsa, eleştirmekden öteye gidip çılrırmışcasına hararetler küfürler ediyorsa o zmn geçmişde kendinin yada çok sevdiği birinin başına gelmiş o olay ve bu ruh halinde onarılmayacak bi tahribat yapmıştır. bu kesin. çnk herkesin hayatında asla kaldıramıyacağı, darbe aldığı bişeyler vardır ve karşısına çıktığında aşırı tepkiler verir. ama şu var, ben açıkca belirttim ben burda kimsenin yarasından dolayı edeceği hakaretleri dinlemek istemiyorum. o tarz yorum yapacak olan yapmasın dedim baştan. e yapıyosan kusura bakma ama böylede basarlar kanatırlar yaranı.

vah canım sen hala neyin derdindesin..beni yaftalamak senin ruh halini düzeltecekse buyur istediğin gibi yaftala..
herkesin hayatında asla kaldıramayacağı şeyler illa yaşadığı şeyler olmak zorunda değil, bunu bi idrak et önce.

ne yani, zinayı kaldıramayanların hepsi zina mı yapmıştır..bunu anca senin gibi boşlukta olan, ne yaptığını, ne istediğini bilemeyen, ruh halini düzeltmek isteyenler savunur..

yaşadığın zaten çok midesiz bir yaşam.
benden sana tavsiye, önüne geleni yaftalamadan önce kendi yaptıklarına şöyle bir bak, ''ben napıyorum,bana yakışan bu mu'' deme cesaretini kendinde bulabilirsen kalk bi abdest al da bi iki bişey oku.
senin için pislik bağlamış ki, böyle bir şeye sırf ilgi duymak adına ''aşk'ı da kirleterek'' devam ediyosun..
sonra bize gelmiş, senin yaptığın midesizliği hoş görmüyoruz diye ''kesin siz de böyle bişey yaptınız ki kuyruk acınız var'' diyosun..

buna hem suçlu hem güçlü denir..

hayır, yaptığından utanmıyosun, bi de yaşadığın acizliği başkalarına yüklüyosun ya millet buna kıçıyla güler canım..

"gerçekten o evli olan adamdan çok ama çooook hoşlanıyorum" demişsin şimdide sevgiline ölesiye aşık oldun ben anlamıyorum seni, nasıl bi kalbin ve ruhun var çözemedim, sanki ben sana aşk dolu mesaj atsam benimlede takılacak gibi bi havan var

Kız nemesis :))) Öldürdün beni şu işyerinde !

EYYY KONU SAHİBİ sözlerim sana..Önce yaşadığının günah ve yanlış olduğunu bilerek nasıl böyle birşeyin içine girdiğine ve bunu normal bir sıkıntısını anlatan insanlar gibi nasıl gevşekçe -ondan hoşlandım kalbim attı bilmem ne-anlattığına çok şaşırmaktayım...Yazının tamamını okumaya dahi midem almazken yaşadıklarının onursuluğundan sonra nasıl bana fikir verin diyebiliyorsun...Sen evlenipte sevgilininde başını yakm ondan iyi bir baba olur demişinya emin ol senden asla ve asla ana olmaz...Dilerim o evli olan bayana ve sevgiline yaşattıklarınızı ikinizde yaşarsanız şu hayatta...onursuz ve gurursuzluğunuda al ve git kk.dan..

olur ben giderim gitmesine de, sende mideli! ahlak kumkuması halinle he birde o yanlış yapan herkesi çılgıncasına eleştiren kafanla git cam fanusunda yaşa. buralarda insanların hataları, yanlışları pişmanlıkları var. hadi ben hatamdan çabuk döndüm ama içimdeki pişmanlığı atamadım burda derdimi paylaştım. adı üstünde bir derdim var. sanırım sizin cam fanusunuzda hiç hatanız, pişmanlığınız yada paylaşmak istediğiniz sıkıntınız yok! yani susuyorum susuyorum ama böyle aptalca acımasız yorumlarada bi yere kadar dayanabiliyor insan..

Şahsen anlattığınızı düşünmüyorum peluş...

Kolay değil aldattığını itiraf edebilmek..

Tepkilerden ötürü yazdığını düşünmekteyim.

arkadaşım tepki alacağımı bilerek açtım bu konuyu.. anlattım ve affetti. kimseyi inandırma derdinde değilim. ayrıca anlattım affetti, eee o zmn o tepkili arkadaşlar şeymi diyecekler. aaaa bak görüyomusun kıza boşuna yüklendik. tüh tüh. aa vallahi özür dileriz. hata etmişiz!
ne ilgisi var. ben bi hata ettim, bunun farkınada vardım. bitirdim de. üstelik itirafda ettim, ve affedildim. ama hala vicdanım rahat değil. paylaşmaya ihtiyaç duydum, birilerne açılmaya, bu birileri normal hayatımdan beni tanıyanlar olamıcağına göre burayı seçtim. olay bu.
onun dışında, cidden yargılama yerine tavsiye verenlerede sonsuz teşekkürler.

peki sevgilin kimdir bu adam nereden tanıyosun adı sanı nedir falan diye sormadı mı ? o evli adam seni arasa yine görüşürr müsün ?

arkadaşım tepki alacağımı bilerek açtım bu konuyu.. anlattım ve affetti. kimseyi inandırma derdinde değilim. ayrıca anlattım affetti, eee o zmn o tepkili arkadaşlar şeymi diyecekler. aaaa bak görüyomusun kıza boşuna yüklendik. tüh tüh. aa vallahi özür dileriz. hata etmişiz!
ne ilgisi var. ben bi hata ettim, bunun farkınada vardım. bitirdim de. üstelik itirafda ettim, ve affedildim. ama hala vicdanım rahat değil. paylaşmaya ihtiyaç duydum, birilerne açılmaya, bu birileri normal hayatımdan beni tanıyanlar olamıcağına göre burayı seçtim. olay bu.

hayır öyle olmaz tabii de burada yorum yaparken sevgilisi affetmiş madem biz de sevgilisi adına üzülüp sert yorum yapmayalım gibi bi durum oluşur. bir de ala razı satan razı durumu oluşur bu sebeple senn sevgiline söylemediğini ama burada öyle yazdığını düşünüorum ben de.

çünkü konunun başında ihmalkar, kaba, sorumsuz, cimri, alakasız olarak diye bahsettiğin bir sevgilinin seni affedip sıfırdan başlaması zor bir ihtimal gibi duruyor. sonuçta burada sen ne anlatıyorsan biz de ona göre yorumluyoruz

Son düzenleme:

Sevgiliniz bir saat içinde affettiyse sorununuz nedir?

Hem bana kötü davranıyor, cimri, kaba saba demişsiniz hem de kişiliği sağlam, evlatlarıma iyi baba olur demişsiniz. Bu ikisi çelişiyor. Hangisine inanıyorsunuz ya da bir şeye inanıyor musunuz sevgiliniz hakkında?

Evli bir adamla olmaya vicdanınız elveriyor mu gerçekten? Sizinle buluşup-konuşacak (ki konuşmakla kalacağını sanmıyorum bir süre sonra sizdeki ve ondaki bu heyecan alevlenir büyük ihtimalle.) sonra eve gidecek başka bir kadına sarılıp uyuyacak, siz gidip sevgilinize sarılıp "gelecekteki kocam" diyeceksiniz. Neresinden tutsanız yanlış bu durum. İkisiyle de irtibatı kesin bence.

Son düzenleme:
peki sevgilin kimdir bu adam nereden tanıyosun adı sanı nedir falan diye sormadı mı ? o evli adam seni arasa yine görüşürr müsün ?

sordu bildiğim herşeyi anlattım. hakaretler etti. bak kızım ben seni bitirdim ama bundan sonra küçülme, takılacaksanda adam gibi bekar biriyle takıl olurmu. o.... olma. o karısını aldatan gavat bunu kendi erkek arkadaşlarına anlatırsa, ki anlatacaktır millet arkadan o.... demesin tamam mı dedi. ve daha birsürü şeyler söyledi. beni aldattında ben şimdi izin mi vereceğimi sanıyosun, ailenede anlatacam yaptığın b.ku dedi. snr ben yalvardım dedim ne yaparsan yap ne dersen de bana. ama bitirme ne olur. bu şekilde saatlerce konuştuk. yalvardım ağladım, o da ağladı. peki ne olacak dedi affettim desem. sana nasıl güvenecem dedi. gözümde çk küçüldün dedi.
bende dedimki ne olur, öyle biri olmadığımı biliyorsun dedim. bunun bahanesi olmaz. sen ilgisizdin bende yaptım denmez biliyorum ama ne olur affet dedim. kendimi affetiricem, düzelicek herşey. geçicek ne olur. ben bu ilişkiyi kurtarmak seni düzeltmek adına bunca ay çırpındım şimdi senin bu ilişkinin geleceği için tek bir kelimeni bekliyorum ne olursun dedim.......
ve oda affettim dedi sonunda..
ama ben yaşadığım şeyi atlatamadım, paylaşma dertleşme ihtiyacı duydum. o yüzden burdayım. ama tabiki pişman oldum çoktan..

olur ben giderim gitmesine de, sende mideli! ahlak kumkuması halinle he birde o yanlış yapan herkesi çılgıncasına eleştiren kafanla git cam fanusunda yaşa. buralarda insanların hataları, yanlışları pişmanlıkları var. hadi ben hatamdan çabuk döndüm ama içimdeki pişmanlığı atamadım burda derdimi paylaştım. adı üstünde bir derdim var. sanırım sizin cam fanusunuzda hiç hatanız, pişmanlığınız yada paylaşmak istediğiniz sıkıntınız yok! yani susuyorum susuyorum ama böyle aptalca acımasız yorumlarada bi yere kadar dayanabiliyor insan..

ya sen varya konuşmaya değmezsin..Bu laflarınla suçunu ört bas edebileceğini zannediyorsan yanılıyorsun...Bir lafa bakarız laf mı diye, bir de söyleyene bakarız adam mı diye...Allah seni ıslah etsin değil ben herkes sana tonla laf söylese nafile senn için anlık boşluğa düştüm şölede böyle diyorsun ya ...ama düşününce neye haklı buldum seni biliyormusun iyiki buraya yazmışsın da buraya giren 18inde yada daha toz pembe hayata bakanlara örnek oluşsun..Bunu söyleyince bak ne geldi aklıma...Lokman Hekim kendisine edebin anlamını soranlara: "Ben edebi edepsizlerden öğrendim.".....
sana tek ve son sözüm mevlana ile olur anlayacağını düşündüğümden değilde:
Edep bir tac imiş Nur-i Hüda’dan

Giy ol tacı, emin ol her beladan...

Bir insanda olmazsa edep ne eylesin ona medrese mektep

okusa alim olsa yine merkep yine merkep

vehasılı illâ edep illâ edep...

Yaptığınız şeyin iğrenç ve ahlaksız boyutunu bir kenara bırakıyorum. Zaten söylenmesi gereken her şey yeterince söylenmiş. Bile bile lades demişsiniz bir de utanmadan kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz ilginç bir insansınız. Ama yine de yardıma ihtiyacınız var belli ki. Belki aynı şey benimde başıma gelebilirdi diye düşünerek yazıyorum size bunu.
Bana kalırsa siz zaten ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.. Arama, konuşmayalım demişsiniz ilişkiniz bitmiş mümkünse bir daha ki sinir anınızda o adamı aramayın yazıktır karısına varsa çocuğuna.. Sevgilinize gelince mükemmel bir adam bile olsa demek ki sizin istediğiniz daha farklı bir şey yetmemiş ki bir başka birinden bu denli etkilenebilmişsiniz. Bir başkasını aramanıza bir şey diyemem o adam evli olmasaydı belki kabul edilebilirdi sonuçta bunu yapan birtek siz olmayacaktınız ama evli olunca işler değişiyor. Eğer empati kuramıyorsanız bencil olun kendinizi düşünün böyle bir ilişki size yakışır mı? Ömrünüzün sonuna kadar yuva yıkan kadın rolünde olacaksınız(Tabi sanmıyorum ki o adam sizin için yuvasını yıksın olur da yıkarsa diye söylüyorum bunu..) Zaten bu dünya ya bir kere geliyoruz bunu da bu şekilde heba etmeye ne gerek var? ruhunuzun parçalandığından bahsetmişsiniz yapmayın kendinize bunu.. Naçizane fikrim bu.

sordu bildiğim herşeyi anlattım. hakaretler etti. bak kızım ben seni bitirdim ama bundan sonra küçülme, takılacaksanda adam gibi bekar biriyle takıl olurmu. o.... olma. o karısını aldatan gavat bunu kendi erkek arkadaşlarına anlatırsa, ki anlatacaktır millet arkadan o.... demesin tamam mı dedi. ve daha birsürü şeyler söyledi. beni aldattında ben şimdi izin mi vereceğimi sanıyosun, ailenede anlatacam yaptığın b.ku dedi. snr ben yalvardım dedim ne yaparsan yap ne dersen de bana. ama bitirme ne olur. bu şekilde saatlerce konuştuk. yalvardım ağladım, o da ağladı. peki ne olacak dedi affettim desem. sana nasıl güvenecem dedi. gözümde çk küçüldün dedi.
bende dedimki ne olur, öyle biri olmadığımı biliyorsun dedim. bunun bahanesi olmaz. sen ilgisizdin bende yaptım denmez biliyorum ama ne olur affet dedim. kendimi affetiricem, düzelicek herşey. geçicek ne olur. ben bu ilişkiyi kurtarmak seni düzeltmek adına bunca ay çırpındım şimdi senin bu ilişkinin geleceği için tek bir kelimeni bekliyorum ne olursun dedim.......
ve oda affettim dedi sonunda..
ama ben yaşadığım şeyi atlatamadım, paylaşma dertleşme ihtiyacı duydum. o yüzden burdayım. ama tabiki pişman oldum çoktan..

sevgilin intikam almak için yani kendisiş de seni aldatıp akabinde seni terketmek için böyle demiş de olabilir. bu ihtimale hazırlıklı olmalısın

Son düzenleme:
sevgilin intikam almak için yani kendisiş de seni aldatıp akabinde seni terketmek için böyle demiş de olabilir. bu ihtimale hazırlıklı olmalısın

bi bunu duymadığım kalmıştı. sanki temenni eder gibi söylemişsiniz. siz o niyetle söylemediyseniz bile eminim bunu kendi hayatlarındaki isteklerden bile çok isteyebilecek insanlar vardır burda. o kadar canavarca yorum okudumki bunu düşünebilirim artık. ne diyim böyle bi ihtimalden Allah korusun.

Back