• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden bu hale geldi?

canım benim...
seni çok iyi anlıyorum yalnızlık çekiyorsun. Sevmek sevilmek istiyorsun.. Hakkındır..
Ama doğru kişiyle.. Evli erkekden sana yar olmaz.. Diğeri içinse, senin kıymetini bilmiyor, üzüyor, seni yıpratıyorsa ayrıl.. Seni gönülden sevecek birisini bul.. Umudunu kaybetme...

kınadıgın şey başına gelir diye atıp tutuyorsunda
zina yapmanın nasıl bir günah oldugundanda
haberin yok galiba bide ayetler paylaşıyormuşsun
utanman yokmu senin
kalkmış bıde bızden yardım bekliyor
allah o sevgilini bir an evvel senden kurtarsın inşallah!

ayrıca aklında bulunsun bir gün yine birine ders vermek istersen ve böyle bir ders vericeksen kaybeden sen olur,haklıyken haksız duruma düşersin, illa ders vermek istiyorsan sessizce usulce çık hayatından ki kaybettiğine yansın eğer ders almaya değer görüyorsa seni

şimdi ben üniversitedeydim...
gerizekalının biri numaramı bulmuş beni arıyor..
şimdi evliyim ama o zaman sevgiliydik eşimle...
o salak insan telefonda bana kım oldugunu ve benımle gorusmek istediğini söledi..
bende git başımdan benım sevgilim var dedim...
adam bana..
ARMUTUNDA SAPI VAR AMA YENİYOR DEMİŞTİ...

yanı konu sahıbının olay buna dönmüş...
sana ahlak dersi vermiycem.. herkez kendı namusunu ahlagını haysıyetını kendı düşünmeli..
ama bende bır evlı kadın olarak...
çok yanlış yoldasın
ve haberın bıle olmadan bır suru ah alıyorsun demek istiyorum...
bırde resmen sevgılını aldatıyorsun..
yarın bırgun ılıskınız normale dondugunde onun suratına nasıl bakıcaksın..
vicdanın rahat olmaz...
sen en ıyısı ıkısınıde sıl kafandan..

evli adamların peşini bırakın ya
kendinize fantazimi arıyorsunuz
bekarların suyu mu çıktı
iyi herkes eşiyle sevgilisiyle tartışınca evli erkeklerden medet umsun
sevgilin senden soğuduysa ne diye yalvarıyorsun
bir dersin anlamaz iki dersin anlamaz üçüncü defa ne diye yalvarıyorsun
yol ver gitsin
ne diye peşinden koşuyorsun
duygusal düşünmekten ziyade mantığınla hareket et
aklı başında bi insan bu denli neden kendini rezil eder gerçekten anlamıyorum

Biraz vicdanı olan insan, evli-barklı adama yanaşmaya çalışmaz.
Kötü yorum yapmasınlar demişsin, o yüzden birşey demiyorum ama yaptığının karşılığını elbet bir gün alırsın.

yanlış yoldasın hayır anlamadığım buraya ne diye yazıyorsun yaptığın yanlış onun farkındasın kk da destek olan birilerinimi arıyorsun burdan çıkmaz güzelim sana haklısın diyen bence sen toparlanmaya çalış ve bırak öyle evli erkekelerle yakınlaşmayı falan:kkk:

Hayır yani konu sahibesi de evlenecek birgün..

İnşallah eşi bir an bile boşluğa düşmez.. Ki düşerde konu sahibi gibi bir kıza denk gelirse eyvah eyvah..

O zaman ne yapar bilmem ? Eşim boşluğa düşmüş olur böyle şeyler ( nasılsa bende düşmüştüm halden anlarım ) der devam mı eder, yoksa aldatıldım deyip perişan mı olur..

Ama en azından 'hak etmedim' diyemez..

Son düzenleme:
kötü yorum yapmayın demişsinde bu konuya nasıl iyi yorum yapılırki bildiğin gibi dvm et kendınde demişsin ahlaksızlık olduğunu bılıyorum diye .

bu evli barklı kerli ferli kllı bıyıklı herifler de kısmet yönünden ne şanslı oluyorlar ha valla aklım ermiyor. nice iyi aile çocuğu, aklı başında, işi gücü olan bekar oğlanlar kız arkadaş bulamıyorlar kendilerine şöyle gönüllerince de bu evli zamparalara yöneliyor genç kızlar. nasıl iştir valla çok ilginç

bu evli barklı kerli ferli kllı bıyıklı herifler de kısmet yönünden ne şanslı oluyorlar ha valla aklım ermiyor. nice iyi aile çocuğu, aklı başında, işi gücü olan bekar oğlanlar kız arkadaş bulamıyorlar kendilerine şöyle gönüllerince de bu evli zamparalara yöneliyor genç kızlar. nasıl iştir valla çok ilginç

Bana da bu garip geliyor

Ben benden büyüklerden korkardım :1: şimdikiler babası yaşındakiyle bile 'sevgili' olabiliyo hemde medeni haline bakmaksızın

Desem ki tipine vuruldu o da yok ki :1: asıl mesele boşlukmuş meğer

Adamda tecrübeli olduğundan ağzı iyi iş yapıyor olmalı ki, tüm boşlukları dolduruyor.. Bekarlar çakozlamıyo demek :8:

Konu sahibi arkadaşım ben bu olayda sizin sevgilinize ve karşı tarafın karısı adına üzüldüm çünkü asıl bozulan psikoji onların psikolojisi birisi kocası tarafından biriside sevgilisi tarafından ihanet edilmiş oluyor bu durumda ama nedense bu tür durumlarda sadece sizlerin psikolojisi önemli oluyor karşı taraf hiç düşünülmüyor peki sen sevgilinin yada diger adamın karısının yerinde olmuş olsaydın ne olurdu sevgilin seni bir başkası için terk etse yada aldatsa ne olurdu biraz empati yap arkadaşım sevgilinle mutlu degilsen ayrılırsın olur biter ama evli bir erkekten hiçbir şey bekleme çünkü o kişi eninde sonunda karısına döner tilkinin dönüp dolaşagı yer kürkçü dükkanıdır derler yol yakınken bu adamdan ayrıl yuva yıkanın yuvası olmaz bunu unutma

Akşam kızımı almaya gittiğimde annemin elini ayağını öpmek istiyorum, beni ahlaktan yoksun büyütmediği için.

Kocamında gelince benim elimi ayağımı öpmesini istiyorum, 24 ay yalnızlıkta boşluğa düşmediğim için.

Bana da bu garip geliyor

Ben benden büyüklerden korkardım :1: şimdikiler babası yaşındakiyle bile 'sevgili' olabiliyo hemde medeni haline bakmaksızın

Desem ki tipine vuruldu o da yok ki :1: asıl mesele boşlukmuş meğer

Adamda tecrübeli olduğundan ağzı iyi iş yapıyor olmalı ki, tüm boşlukları dolduruyor.. Bekarlar çakozlamıyo demek :8:

aynen. ekşi sözlükte bi başlık vardı bi zamanlar hala var mı bilmiyorum '' hatunların efendi adam yerine p.ç adam tercihi '' diye bu da o hesap. bi de kızlar şey diye düşünüyo sanırım şimdi bu adam evli yani bir kadın bunu tercih etmişse illa ki bir meziyeti vardır falan diye düşünüyolar bilmiyolar ki sırf evlenmiş olmak için bile evlenen insanlar var.

bu konudaki adam da tecrübeli tabii feleğin çemberinden geçmiştir o karşısına fırsat çıkınca da romeo' luk numaralarıyla kızı bağlıyor iyice kendine.

Akşam kızımı almaya gittiğimde annemin elini ayağını öpmek istiyorum, beni ahlaktan yoksun büyütmediği için.

Kocamında gelince benim elimi ayağımı öpmesini istiyorum, 24 ay yalnızlıkta boşluğa düşmediğim için.

Evet bu anlamda bir derdim varı seviyorum

Şükür ediyoruz halimize, çok role girip kendini kaptırmadıkça insana çok şey hatırlatıyor şurası..

aynen. ekşi sözlükte bi başlık vardı bi zamanlar hala var mı bilmiyorum '' hatunların efendi adam yerine p.ç adam tercihi '' diye bu da o hesap. bi de kızlar şey diye düşünüyo sanırım şimdi bu adam evli yani bir kadın bunu tercih etmişse illa ki bir meziyeti vardır falan diye düşünüyolar bilmiyolar ki sırf evlenmiş olmak için bile evlenen insanlar var.

bu konudaki adam da tecrübeli tabii feleğin çemberinden geçmiştir o karşısına fırsat çıkınca da romeo' luk numaralarıyla kızı bağlıyor iyice kendine.

Ama mantık nereye gidiyor onu anlamıyorum ?

Tamam adam tecrübeli, hadi kelli felli halini de görmezden gelelim

Ne bekliyorsun yani ? Eşini bırakıp seninle mi evlenmesini ? Tut ki onu da yaptı ( Bu çoook düşük bir ihtimal, 3 -5 vakte kadar tıpış tıpış hanımının yanına dönüyorlar genelde ) .. Eee sonra.. Seni de başkası ile aldatmayacak mı ?

Bu bir kısır döngü değil midir

Son düzenleme:
kimi başka konuda eşinin aldatmasından yakınır yada şüphe eder kimi burada itiraf eder Allah kimsenin başına vermesin böyle seyleri.o kadar arttıkı bu olaylar korkuyorum bir gün burada karşılasacak her iki bayan:ssz:

o dediğin şeyin ne olduğunu bile bilmiyorum da benim asıl üzüldüğüm ne biliyomusun senin adına. demekki geçmişde böyle bi olay yaşamışsın direk ya da dolaylı yoldan başına gelmiş ki bu denli kuyruk acın var. bende sana acıyorum. o kadar acınacak haldesin ki.. ayrıca unutma bi insanın pişman olduğu birşeyden ötürü kınayan kişi o şey başına gelmeden son nefesini vermezmiş. o sebepden senin adına bi kere daha üzüldüm..

Bu savunma mekanızmasınıda anlamıyorum arkadaş
Tabi hata kızda seni tebrik etmeliydi Ahlaksızlığı yüzüne vurunca ters tepti haliyle:23:

Şükür ediyoruz halimize, çok role girip kendini kaptırmadıkça insana çok şey hatırlatıyor şurası..

Ne bekliyorsun yani ? Eşini bırakıp seninle mi evlenmesini ? Tut ki onu da yaptı ( Bu çoook düşük bir ihtimal, 3 -5 vakte kadar tıpış tıpış hanımının yanına dönüyorlar genelde ) .. Eee sonra.. Seni de başkası ile aldatmayacak mı ?

Hiç zannetmiyorum canım adam eşinden ayrılmaz ayrılsa bile kadın artık onu istemez çünkü bu türlü vakalar tercih edilen kadın olmaktan hoşlanıyor.
Yani ego ve mide sorunu yaşıyorlar.

Adam zaten mutlu bir evliliğinin olduğunu başta belirtmiş, hani bilde gel demiş.

Ama arkadaşa hala anlam veremiyorum, sevgilisinin ilgisizliğinden bahsetmiş,

Peki evli bir adam ne kadar ilgi gösterebilir,

Her gel dediğinde gelemem, benimde bir evim var,

Akşamları mesaj çekip arayamam, yanımda eşim olur,

Sana fazla para harcayamam, çünkü bakmakla yükümlü olduğum bir evim var. vs. vs. uzar gider.

Bari sığındığın liman bir işe yarasa. Çünkü burada da kaçınızmaz sonun boşluk olur, yine boşluğa düşünce ne yapacaksın?

Back