• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden bu hale geldi?

bi bunu duymadığım kalmıştı. sanki temenni eder gibi söylemişsiniz. siz o niyetle söylemediyseniz bile eminim bunu kendi hayatlarındaki isteklerden bile çok isteyebilecek insanlar vardır burda. o kadar canavarca yorum okudumki bunu düşünebilirim artık. ne diyim böyle bi ihtimalden Allah korusun.

yoo niye temenni edeyim sadece seninle ilişkisine özen göstermeyen biri olarak anlattığın sevgilinin böyle bir plan peşinde olabileceğini düşündüm. sonuçta sen o kadar bişeyleri düzeltmeye çalışırken umursamaz ve kaba davranışlarını bile değişirmeye lüzum görmeyen bir kişilik bahsettiğin.

yoo niye temenni edeyim sadece seninle ilişkisine özen göstermeyen biri olarak anlattığın sevgilinin böyle bir plan peşinde olabileceğini düşündüm. sonuçta sen o kadar bişeyleri düzeltmeye çalışırken umursamaz ve kaba davranışlarını bile değişirmeye lüzum görmeyen bir kişilik bahsettiğin.

doğru öyleydi, her seferinde değişeceğiine söz vermişti. ama hepsi boşa çıktı. bilemiyorum artık. mesela sabahdan beri ona güzel msjlar attım. hiç cvp yok. aradım dedimki bu saat oldu neden haber alamıyorum senden, dedi yan komşumuz vefat etmiş ordayım..
dedimki Allah rahmet eylesin ama şunu bil ki, senin aylardır yaptığın onca şeyden sonra benimde yan komşundan bi farkım yok. sende benim ruhumu öldürdün yavaş yavaş hemde. şikayet etmek için söylemiyorum. barışırken birdaha şikayet etmiceğime söz vermiştim ama belki bu sözlerim vicdanını sızlatır, orda bi yer eder diye söyledim dedim. gayet umursamaz bi şekilde etti etti dedi.
durum bu yani.offff ooooofffff :43:

doğru öyleydi, her seferinde değişeceğiine söz vermişti. ama hepsi boşa çıktı. bilemiyorum artık. mesela sabahdan beri ona güzel msjlar attım. hiç cvp yok. aradım dedimki bu saat oldu neden haber alamıyorum senden, dedi yan komşumuz vefat etmiş ordayım..
dedimki Allah rahmet eylesin ama şunu bil ki, senin aylardır yaptığın onca şeyden sonra benimde yan komşundan bi farkım yok. sende benim ruhumu öldürdün yavaş yavaş hemde. şikayet etmek için söylemiyorum. barışırken birdaha şikayet etmiceğime söz vermiştim ama belki bu sözlerim vicdanını sızlatır, orda bi yer eder diye söyledim dedim. gayet umursamaz bi şekilde etti etti dedi.

Adamı hem aldatın hem de vicdanını sızlatmaya calısın. Aşmışsınız siz kendiniz :S

Ne sanıyorsun ki, o evli adamla yaşadıklarınız farklı mı olacak???

Sevgilim dediğin adam da size başlarda aynı heyecanı yaşatmıştır eminim. Sadece zaman
hızla ilerlediği ve bazı şeyler rutine döndüğü için şu an hatırlamıyorsunuz. Evli adamla başlasa
birlikteliğin, heyecanın belki daha da kısa sürecek. Niye bencilce bir heves için hemcinsini
hançerlediğinizi sormuyorum bile... Size sizin göremediğinizi anlatıyorum. Eğer tek sorununuz
ilgi alaka ise enerjinizi sizi zamanında çok mutlu eden kişiye harcamanız çok daha mantıklı değil mi??
Hem birine kendinizi anlatmak için tekrar yorulmazsınız. Kaybolan ilgiyi de ilgisizlikten şikayet
ederek değil, zeki bir kadın gibi oyunlar oynayarak tekrar kazanmanız pek zor değil bence.

Mutlu evliliği varmış madem neden aldatmaya meyilleniyor, hayret bir şey! Mutsuz evliliği olanların aldattığını duydum, gördüm de mutlusuna da yeni rastlıyorum. Mutlu etsen aldatacak, mutsuz etsen aldatacak, ee? İyice sinir oldum bak. Doymak bilmeyen maymunlar bunlar resmen!

eh yani müsaade et de sevgilin trip atsın yani adamlar bırak aldatılmayı aldatıldıklarını sanıp neler yapıyor maazallah. sen de vicdan sızlattırıp suçunu bastırmaya çalışma. kaba tabirle azıcık kabahatinle otur yahu bi de çocuğun vicdanıyla uğraşıyosun

ben o evli erkekle telefonda konuşma olarak ve msjlaşma olarak tek bir gün görüştüm. ve sonra hemen ertesi günü hata ettiğimi bir daha görüşemiyeceğimizi söyledim. burda bana yapılan hakaretlerden o kadar kötü oldum ki söylemeye bile fırsat bulamadım ama ben bunu konuştuğum günün akşamında sevgilime söyledim. tabi anlatınca herşeyi ağladı, bitti dedi. hakaretler etti.. ağza alınmayacak şeyler. ailenede söyleyecem dedi. ve daha birsürü şey. ve o bana bitti deyince işde o an anladım. ondan onca aydır ettiğim şikayetlerin hiçbi önemi olmadığını onu çok sevdiğimi.. dedimki ne olur, bana bu kızgınlığınla ne yaparsan yap, istersen aileme de söyle.. ama ne olur sana sevgim bitti, terkediyorum deme. ben o zmn ölürüm dedim. beni bununlamı tehdit ediyosun dedi. tehdit değil, ölürsem sabaha ölüm haberimi alırsan pişman olmucakmısın dedim. saatlerce konuştuk, o ağladı ben ağladım. yalvardım ve oda beni affetti. ama şimdi bunada laf edenler olacaktır. beni affettiği için sevgilime de midesiz dyenler çıkacaktır. ne diyim insana karşıdan yorum yapmak kolay nasılsa. alt tarafı basacaklar klavyenin iki tuşuna, ne diyim yapsınlar herkesin canı saolsun.

ya bu sana normal mı geliyo :) aldatıldığını bilerek affeden erkek benim için bitmiştir, zayıf karakter ve o da senin gibi midesiz demek ki tencere kapak..noldu yaptığın yanına kar kaldı dimi? oh aldattın affedildin bundan sonra kim tutar seni.senin hala o evli adamda değilse aklın ben de boşa yaşamışım bugüne kadar o kadar da eminim.

Nekadar sinirim bozuldu ya ..
Konucu acarsan herkez düsüncesini yazar bunu önleyemezsin..
Hem adami 1 gün bile olsa aldatmissin o en kötü sey 'ihaneti' affediyor sen hala adama laf ediyorsun beni öldürdün diye!!

Okadar kizlar kadinlar var ilgisiz birakiliyor hatta aldatiliyor ama senin gibi baskasina kucak acmiyor.
Seven bekler seven sabderer..
Senin hakkin yok adama onca laf etmeye
HAKSIZSIN!

Sevgilinle 1,5 yıldır berabersin, bunun da 6 ayı sorunlu. Birgünü de aldatmalı. Sen bu ilişki yürür mü sanıyorsun? Belli ki aradıklarını bulamamışsın ya da 1 yılda sıkılmışsın. 1 yıl insan ömründe çok kısa bir süre, hele ki yıllar sürecek bir evlilik yapmaksa planladığın. Sen o adamı bir kez aldatmışsın, bence kendine karşı dürüst ol ve ilişkini devam ettirme. Belki aradıkların başkasındadır, ama bu adamda değil kesinlikle. İstediği kadar iyi niyetli, olgun, yakışıklı, varlıklı olsun, seni tutmaya yetmemiş demek ki. Gerçekler ortadayken görmezlikten gelme.İkinize de yazık.

Son düzenleme:
aldattığın bi erkek seni affetmiş olsa dahi onun senle evlenebileceğine inanıyosan SEN İFLAH OLMAZSIN SANA TATLI UYKULAR

sayfaların hepsini okumadım..ama bu yanlıştan en kısa zamanda kurtulmalısın..vicdanın nasıl olur bundan sonra sevgiline karşı bilmiyorum ama ikisindende uzaklaşmalısın bence.yepyeni ve TERTENİZ br sayfayla başlamalısın..kimsenin hayatıyla oynamaya hakkın yok

Son düzenleme:
Sevgilinle 1,5 yıldır berabersin, bunun da 6 ayı aldatmalı maldatmalı. Sen bu ilişki yürür mü sanıyorsun? Belli ki aradıklarını bulamamışsın ya da 1 yılda sıkılmışsın. 1 yıl insan ömründe çok kısa bir süre, hele ki yıllar sürecek bir evlilik yapmaksa planladığın. Sen o adamı bir kez aldatmışsın, bence kendine karşı dürüst ol ve ilişkini devam ettirme. Belki aradıkların başkasındadır, ama bu adamda değil kesinlikle. İstediği kadar iyi niyetli, olgun, yakışıklı, varlıklı olsun, seni tutmaya yetmemiş demek ki. Gerçekler ortadayken görmezlikten gelme.İkinize de yazık.

6 ayı değil aldatmalı maldatmalı!
1 tek gün aldattım. kızgınlıkla öfkeyle. ama bunun bahanesi olmaz. olamaz. ne beni ihmal ettiği 6 ay ne de kızgınlığım, yalnızlığım bunun bahanesi olamaz. yaptım, pişman oldum. evli adama birdaha aramamasını söyledim. sevgilime itiraf ettim. ama içimden atamadım bunca şeyi. anlatmaya, internette bile olsa paylaşmaya ihtiyaç duydum. belki 100 kişiden 2-3 tane yargılamayan, hakaret etmeyen, aşağılamayan insan çıkarda bir iki akıllı mantıklı laf söyler diye. çok şükür o bir iki insanda çıktı, onlara da sonsuz teşekkürler.

Ne yaptığının son derece farkında olan, kendini köşeye sıkışmış hisseden, hata yaptığını bilen lakin bu hatayı sürdürmeye engel olamayan ve bu konuda biraz olsun destek almak için gelmiş bir insanın bu kadar üstüne gitmenin ne manası var anlayamıyorum?

lütfen bana bir akıl verin. bi tarafda zamanında çok aşık olduğum, evlenmeyi ciddi ciddi düşündüğüm biri var. hem bekar hem beni gerçekten sevdiğini düşünüyorum. hem ilerde doğucak evlatlarıma çooook iyi bir baba olacak kadar sağlam bir kişiliği olan, varlıklı da biri. yani nerden baksanız tam evlenilecek adam. bende zaten bunca ay bu yüzden sabrettim, uğraştım. dedmki belki ilişkimiz kötü bi dönemden geçiyor. belki eskisi gibi olur herşey zamanla. düzelir, yine o ilgili adam olur.
ama şimdi gerçekten o evli olan adamdan çok ama çooook hoşlanıyorum, msjlaştığımız ve konuştuğumuz tek bir günde bile beni aylardır hiç olmadığım kadar mutlu etti sözleriyle.. kalbimin yeniden attığını hissettim. mutlu oldum gerçekten. sevildiğimi beğenildiğimi hissettim. bunları aylardır ilişkimde yaşamamıştım.

İçine girmiş olduğun bu kaostan çıkabilmek için, önce şu yanılgına bir son vermekle başlamalısın...Sen sevgiline aşık falan değilsin...Aşkı nasıl tanımlıyorsun bilemem lakin aşık olduğun bir insan varken bırak bir başkasından hoşlanmayı, konuştuğun adamların adını bile hatırlamazsın....Senin duygularını elbette bilemiyorum, ama AŞK'ın ne olduğunu çok iyi biliyorum...O yüzden aşık olduğum adam diye tanımlama sevgilini...
biliyorum çok yanlış, biliyorum mantıklı bakıldığında bi yanda her anlamda evlenilebilecek düzgün bir adam var, ve eğer ben bu heyecana, mutluluğa kapılırda o adamla işi ilerletirsem ilişkim bitecek. ve ben evli bi adamla hiçbir geleceği olmayan bi bilinmeze doğru yol almış olacağım..
Neyse ki yanlış olduğunun farkındasın...
ne olur bana akıl verin, birşey söyleyin. aklım kalbim ruhum çok karışık. derin bi mutsuzluğun içindeyim. şuan o evli adamla konuşmuyorum, bir daha beni arama dedim hata ettim ben dedim oda tamam dedi. beni istemeyeni istemem merak etme peşinden koşmam rahatsız etmem. hatta numaranı bile siliyorum şimdi. sakın beni yanlış anlama,tanıma dedi. benim aslında mutlu bir evliliğim var ve öyle ya şu kızdan hoşlandım, dur ona takılim tarzı adamlardan değilim. ama inan senden çok hoşlandım, senle görüşmeyi çok isterdim. ve merak etme, hiç kimseye bu kız benle görüştü vs. tarzı anlatmam. o kadar şerefsiz değilim, karşımdaki kızın hayatını, gururunu düşünürüm. endişen olmasın sakın dedi.
Akıl almak için geleceğin en son yer burası olmalıydı...Hiç mi bilmiyorsun kk hatunlarının bu tarz konulara karşı tavrını?Ayrıca böyle bir konuda kimse sana "hayat senin hayatın, kalbinin sesini dinle" gibi bir akıl vermez...Verilecek akıl tektir..."Titre ve kendine gel"
inanın çok kötüyüm. bir yanım, kalbim onu o kadar çok istiyor ki. ama aklım, mantığımda iyi ya da kötü var olan ilişkini bozma. o evlenilebilcek bi adam her açıdan, onu kaybetme geleceği olmayan yanlış bir macera için diyor. ve tüm bunların yanında ben o kadar mutsuzum ki.. sanki hayatla bağım kopmuş. ruhum paramparça. yardımlarınıza ihtiyacım var, ne olur benimde yanımda olun. birşeyler söyleyin. Allah aşkına kötü yorumlar yapmayın şu evli adam meselesinden dolayı, bana yararı olacak yorumlarınıza o kadar ihtiyacım var ki.. ne olur yardım edin. :85:

Evli flörtünü bir an önce kestirip atmazsan, ilerde bu ruh halinden çok daha kötü bir durumda olacağını söylemeyi borç bilirim...
Hayatla bağın daha da kopacak, o psikiyatr senin bu psikiyatr benim koşturup duracaksın...Hatta belki hayattan tamamen vazgeçmek isteyeceksin...Değer mi?
Yol yakınken kendine gelmen dileğiyle..

ya arkadaşım tamam. bişe dicek halim yok size :19:
bak orda daha ahlaklı! insanların dertlerini açtığı konular var, hadi oraya bi zahmet..

Nereye yorum yapıp nerede kalacağıma ben karar veririm siz değil!

Gerçekleri gör diye yazıyoruz. Bütün aldatanlar tıpkı senin gibi işte; hepinizin yüzünün astarı yırtılmış. İnsan biraz çekinir, biraz yüzü kızarır, adamı hem aldat hem de "vizdanı sızlasın diye ben öldüm falan" de

Ne yaptığının son derece farkında olan, kendini köşeye sıkışmış hisseden, hata yaptığını bilen lakin bu hatayı sürdürmeye engel olamayan ve bu konuda biraz olsun destek almak için gelmiş bir insanın bu kadar üstüne gitmenin ne manası var anlayamıyorum?

İçine girmiş olduğun bu kaostan çıkabilmek için, önce şu yanılgına bir son vermekle başlamalısın...Sen sevgiline aşık falan değilsin...Aşkı nasıl tanımlıyorsun bilemem lakin aşık olduğun bir insan varken bırak bir başkasından hoşlanmayı, konuştuğun adamların adını bile hatırlamazsın....Senin duygularını elbette bilemiyorum, ama AŞK'ın ne olduğunu çok iyi biliyorum...O yüzden aşık olduğum adam diye tanımlama sevgilini...

Neyse ki yanlış olduğunun farkındasın...
Akıl almak için geleceğin en son yer burası olmalıydı...Hiç mi bilmiyorsun kk hatunlarının bu tarz konulara karşı tavrını?Ayrıca böyle bir konuda kimse sana "hayat senin hayatın, kalbinin sesini dinle" gibi bir akıl vermez...Verilecek akıl tektir..."Titre ve kendine gel"

Evli flörtünü bir an önce kestirip atmazsan, ilerde bu ruh halinden çok daha kötü bir durumda olacağını söylemeyi borç bilirim...
Hayatla bağın daha da kopacak, o psikiyatr senin bu psikiyatr benim koşturup duracaksın...Hatta belki hayattan tamamen vazgeçmek isteyeceksin...Değer mi?
Yol yakınken kendine gelmen dileğiyle..

işde tam da bu yüzden burdaydım ben. bende biliyorum kk kadınlarının pek çoğunun konu ihanet ve evli erkek olunca canavarca yorumlar yaptığını, bütün herşeye olan hınçlarını konu sahibinden çıkardıklarını..
ama binde birde olsa senin gibi çıkarda derdimi dinler diye ümit ettim o sebeple yazdım. çnk takdir edersin ki bunu normal yaşantımdaki arkadaşlarıma anlatamam. sana teşekkür ederim..

Bu ilişkiden artık hayır gelmez sen belli ki boşluğa düştüm hata yaptım diye sindirmeye müsaitsin ama erkek arkadaşın bu yaptığı unutmaz sen unutmaya çalıştıkça da hatırlatır.:31:

Sen acı çektin, ilgi görmedin diye kendi menfaatin için adamın eşine acı çektirmeyi nasıl uygun gördün? Kadın kadının düşmanı dedikleri budur heralde.:47:

Burada yazılanlardan da hiç şikayet etme sen telefonla konuşurken adamın eşini nasıl düşünmediysen buradaki bayanlarda yorum yaparken adamın eşini düşünür.:ssz:

Back