ya arkadaşım ne olursun bırak artık hakaret etmeyi. ben sana benim açımdan bak demiyorum, yaptığıma hak ver hiç demiyorum.
en başından beri diyorum ki, ben konuştum evli bi adamla bigün ama sonra ona bitti dedim. sevgilime söyledim. nedenini ben bile kestiremiyorum, intikam içinmi yoksa gerçekten ayrılmayı göze alamıcak kadar sevdiğindenmi, oda beni affetti o telefon konuşmamızın sonunda.
neden hala burdasın diyenlere tekrar söylüyorum. ben evet hatamı anladım, bunun bahanesi osu busu olmaz. kılıfı olmaz dedim. ama işin birde 6 aydır yaşadığım yalnızlık, mutsuzluk kısmı var. ve şimdi birde benim aldatmam çıktı. ve bu kadarını kaldıramadım. zaten mutsuzdum şimdi iyice içim kötü. kendi mutsuzluğumu ne kadar tarif etsemde anlatamam.
tek istediğim burda paylaşmak içimi dökmekti. çnk bunu özel hayatımda bi arkadaşıma anlatamazdım. burda anlatmak istedim ama ztn pişman oldum. söylenenler de en az bnm yaptığım kadar çirkindi. anlatabildimmi kendimi?
Ya altı aydır yaşadığın mutsuzluk yalnızlık nedir olmuyor ise ayrılırsın sevgilinden kafanı yüreğini dinlendirirsin önce mutlu olmaya yalnız kalmamaya bakarsın yani kendi yoluna bakarsın.
Sevgilin seni gerçekten affettimi acaba ? İntikam beslemesin yapar senin gibi hadi laf et sen yapmadın mı derse ne diyeceksin ?
Adam resmen ben buyum demiş ya sende sevgilim var demişsin bende buyum.