neden bu hale geldi?

aşağıdaki gibi bir ricada bulunanlara özellikle söylemek lazım evli adamın üstüne atlamanın ne denli bir ahlaksızlık oldugunu
"bende biliyorum doğru değil " vs demişsiniz ama bilmekle idrak etmek arasında fark vardır siz terbiyesizsiniz ve ahlaksızssınız
sırf sevgiliniz sizinle eskisi gibi ilgilenmıyor diye bir kadının yuvasını dağıtmaya hakkınız yok ve inanın bana büyük tövbe edip de
doğru düzgün bir insan olmazsanız ileride yuva kurup evlendıgınız takdırde aynı şey sizinde başınıza gelicek takdir i ilahi bu
siz doğru güzel mutlu bir hayat mutlu bir evlilik ve doğru düzgün olmak istiyorsanız önce doğru işler yapmalısınız....çürümüş bir meyveyı
atarsınız dimi bekeltmezsınız ondan artık hayır gelmıycenı anlamışsınzıdır cunku mevcut ılıskınızdende hayır gelemdiğini farkettiğinizde
bunu bitirip başka ilişkilere başlayabilirsiniz ve tabii evli olmayanlarla...

bir de siz aşk sevgi mutluluk değil ilgi arıyosunuz peşimden koşsun
beni şımartsın istiyosunuz bilin ki hiçbi ilişki sonsuza kadar böyle sürmez inişleri çıkışları olur ne kadınlar erkekleri , ne de erkekler kadınları
şımartmak pohpohlamak için yaratılmamıştır
birbirlerine yardımcı olsunlar her hal ü karda birbirlerine sahip çıksınlar diye eş olarak
farklı şekillerde yaratılmışlardır...

bu yaptığınız hatayı psikolojim bozuktu sevgi aradım zırvalarıyla örtemezsiniz siz şunu deseydiniz
ben böle bi hata ettim düzeltmek istiyorum çok yanlış yaptım deseydiniz helal olsun farkına varmış derdi insanlar ama şimdi bi de
aptal saptal bahanelerle kötü yorumları bile kabul etmiyorsunuz...

he son oalrak evli adam demiş ya şerefsiz değilim bahsetmem vs vs die
onun evli olduğu halde size yavşaması bile yeteri kadar şerefsizlik
siz eğrisiniz de o doğru değil yani....herkes mükemmel evlilik
mükemmel sevgililik hayatı sürecek değil sıkıntıalr oalbilri düzelmeyen şeyler oalbilir o ilişkiyi bitirir başka ilişkiye geçersin ama aldatmak
affedilir bişey değil...ve yaşattıklarını yaşamadan ölmezsin.!

ayrıca büyük lokma yee büyük laf etme demişler ya büyük falan konuşmuyorum ben asla böyle bişey yapmam demiyorum
insan hata yapan bi varlıktır ve her tür hatayı yapabilir ama sizin hatanızı gösterecek insanlar çıkar veya siz farkedersiniz düzeltirsiniz
hatanızı eyvallah helal olsun deriz...siz hatanızın söylenmesını bile istemeyecek kadar hayal alemınde kalmak istiyorsunuz...
ciddi bir psikolojik problem Allah kimseyi şaşırtmasın.....

Son düzenleme:

allah korusun ne aldatayım ne aldatılayım.. hayatımda kimse yok ama böyle olaylar yaşamaktan iyidir çok şükür

Böyle birsey anlatiyorsan, kötü cevaplarada acik olmalisin bence..
Ciktigin cocugun zor zamanlari olabilir sana herzaman ilgili olamaz.
Ilkte yok cocuk degisti felan demissin sonrada tam evlenilcek adam beni seviyor.. Tuhaf..

Bence sen asik degilsin sadece ilgi meraklisi seni simartmayi seven birini istiyorsun yoksa ne bir evli adamla konusurdun sana samimi geldigi icin nede erkek arkadasin ilgilenemedi diye baskasian giderdin..
Vede asik olsan tercihin iki kisi olmazdi..
Bizim düsüncelerimiz senin kisi gibi olmadigi icin kimsenin sana yardim edebilcegini sanmiyorum..

kimin kuyruk acısı olduğu cidden belli. çnk şu var. birisi birşeyi çoook katı bir şekilde eleştiriyorsa, eleştirmekden öteye gidip çılrırmışcasına hararetler küfürler ediyorsa o zmn geçmişde kendinin yada çok sevdiği birinin başına gelmiş o olay ve bu ruh halinde onarılmayacak bi tahribat yapmıştır. bu kesin. çnk herkesin hayatında asla kaldıramıyacağı, darbe aldığı bişeyler vardır ve karşısına çıktığında aşırı tepkiler verir. ama şu var, ben açıkca belirttim ben burda kimsenin yarasından dolayı edeceği hakaretleri dinlemek istemiyorum. o tarz yorum yapacak olan yapmasın dedim baştan. e yapıyosan kusura bakma ama böylede basarlar kanatırlar yaranı.

Ha bide ciktigin cocugu iyi yönünden anlatirken.. Bide VARLIKLI demen.. son noktayida koydu..
Sana tek yardimimiz su dua olur
ALLAH islah vede affetsin.. vede tabi akil versin..
Cidden yazik.

O zamanda başka bir liman ararlar herhalde..

Bu aldatmalar bu yüzden bu kadar yaygınlaştı, ne kadar normal anlatılıyor ne güzelde itiraf edebiliyoruz maşallah

O olmadı, öteki.. O da olmazsa beri ki..

Kimin kocası , kimin babası ne farkeder önemli olan keyfim ve kahyası modundayız

Yazık çok yazık...

Annen baban duysa emeklerine yanmazlar mı ? Yüzlerini yere getiresin diye mi yetiştirdiler seni ?

Herşey de toplum toplum deriz de böyle yapınca toplum sana ne gözle bakar peki ?

İnsan ne için yaşar, namus ve şerefi için değil mi ?

Ne bileyim binbir çeşit olumsuzluk anlatıyorum belki birinden biri vesile olur da aklını başına alır diye

Sen geleceğin annesi olacaksın be ! Kendine gel

İkisini de hayatından çıkar, başını önüne eğ bi düşün..

Daha 89 lusun zaten bu kadar acele etme, evde kalmazsın

Yeri zamanı gelince ' gerçekten sevdiğin biri ' ile evlenirsin ve inşallahta o kişi hiiiiç boşluğa düşmez..

Bu yaşanılana da aşk denmez başka şey denir de benim şimdi edebim elvermez

Yorumları okuyunca başlığı açana üzüldüm. Dövülmekten beter oldu kızcağız :) Hatta tartışmanın dozunu kaçıranlar bile olmuş.

Önceki yorumumda da yazdığım gibi, evli bi adamdan sana asla yar olmaz. Mantığınla düşünürsen doğru yolu bulacağından eminim ben Boşluklarda kaybolma.

burada yarası kanayan ve yarasına basılan tek bir kişi var bence o da sizsiniz..size ilk başta kızmıştım ama şimdi üzüldüm gerçekten..

arkadaşım yazdıklarını tekrar tekrar her satırını okudum. sanırım benimde ihtiyacım olan şey buydu. şimdi soranlar olacaktır, senin aklın buna yetmiyomu, ztn anlayamıyormusun diye. ama herkesin hayatında çok boşlukta olduğu akıl almaya, hepsinden öte yaşadığı şeyi paylaşmaya ihtiyaç duyduğu anlar oluyor. ben bunları tutupda beni tanıyan arkadaşlarıma anlatamazdım. ancak sizden yardım bekleyebilirdim. yardımın için çok teşekkürler.

Ben elestirmeyecegim. Cünkü yanlis oldugunun kendinde farkindasin zaten.

Ilgi gördügün erkek arkadasindan eski ilgiyi göremeyince ilgi arayisina cikmissin.

Bu herhangi biri de olabilirdi aslinda. Cünkü her erkek yeni tanidigi bayanlara cok ilgili davranir.

Evlilik kolay bir sey degil arkadasim.. En ufak bir ilgisizlikte bosvrrmek degildir. Emek gerektirir, ugras ister.
Erkek arkadasinla acik acik konus, iliskinizin neden bu hale geldigini, üzüldügünü, durumunuzun be oldugunu sor kendisine.

Ama nolur evli adamdan uzak dur. Cünkü hem o adamin esine , eger varsa cocuklarina büyük haksizlik edersin.
Hem o evli adamin seninle ciddi düsündügünü hic mi hic sanmiyorum.

O yüzden eski erkek arkadasinla arabi yapmaya calis, olmuyorsa da birak ve baska, sorunsuz biriyle tanis.

biriyle aramızdaki ilişki iyi gitmezse evli bririni mi arayalım hepimiz.kimi cezalandırıyorsun herşeyden bir haber sevgilini mi adamın evdeki eşini mi kendine bunları yaşatarak ruhunu mu?
evli olan adamı aramışsın o da sana tepki koymak yerine belliki zayıf biri karşılık vermiş allah aşkına o diğer kadının suçu nedir? aynı sey senin başına böyle gelse ne yapardın.bu işin sonu hayır olmaz üstelik en çok zararıda evli olan adamın eşi görür yazık!karşındaki insanla yani sevgilinle ilişkin iyi gitmiyorsa bunu hallet burada buna yardım ara...sonu nereye varacak bunun sevgilim cepte adamla azıcık heyecan yaşayayım karısıda evde ohhhhh.Allah akıl fikir versin o adamada sizede

Son düzenleme:

teşekkürler hem yorumun hem de zamanında beni öyle gördüğün için. herkesin bi hatası oluyor işde. gerçi benimki öyle "oluyor işde" diye geçiştirilecek birşey değil farkındayım ama dedimya mükemmel insan yok. herkesin bazı hataları oluyor, önemli olan erken fark etmek. buraya yazma sebebimde ne insanların nefretini kazanma ne hakaret yeme. sadece paylaşmak içimi dökmek ihtiyacı hisettim. gerçi pişman oldum ona bile ama....

Yaklaşık 3 aydır uzay boşluğu gibi bir boşluktayım. Canım o kadar cok yanıyor ki ben bile derman olamıyorum derdime. Bu kadar kolay mı Allah aşkına o boşluğı birileriyle doldurmak? Niye dizinizi kırıp acınızı çekemiyorsunuz, biz neden gidip birilerinin kollarında teselli olmuyoruz.

senin sorunun ne biliyo musun, bencil olman.sen sevgilini gerçekten seviyo olsaydın ona böyle bişey yapmazdın zaten, boşuna kendine yalan söylemeyi bırak.İlişkinin bittiğini kendin de anlamışsın zaten, hala neyin peşindesin? kimden neyin intikamını almaya çalışıyosun? senden eskisi kadar hoşlanmayan sevgilinden mi intikam alıyosun yoksa kendine bile doğruyu söyleyemediğin halde bi de üstüne eğlence mi arıyosun?adam sırf evlenilcek adam diye bırakmak istemiyosun peşini sevgin falan hikaye.

gördüğün gibi sorunlar bu şekilde çözülmez, daha fazla sorunu üst üste getirerek halledemezsin hiçbişeyi.sevgilin sana eskisi kadar değer vermiyosa buna yapabilecek bişey yok.kaç yıllık çiftler boşanıyo.ayrıca da adam sana ilgisizleştiği an gidip aldatmışsın işte, hem de kusura bakma ama en adi şekilde.sevgi bu değil arkadaşım kendini kandırma. o adam senle tekrar çok iyi olsa hiç utanmadan evlenebilecek misin? hiç mi vicdanın sızlamayacak gerçekten?bu sorulara cevabın evetse senin için yapılabilecek bişey yok demektir..

eğer hayırsa da ikisini de bırak, çıkar hayatından.bu saatten sonra ikisinden de bi yol olmaz sana.ayrıca da evli olan sevgiline de gelince, adam sana ne dicekti ki ben her önüme gelene asılıyorum takılıyorum demicekti heralde dimi (biraz mantık) bidaha da evli adamlara bulaşmaman dileğiyle..

hoşlandığın o evli adam seni çantada keklik görecek.

gündüzleri yanında olacak , geceleri karısının koynunda uyuyacak...

haftasonlarını,tatillerini karısını göre ayarlayacak, hep beraber olacaklar.

senle canı istediği zaman konuşacak,buluşacak...

şimdi herşey hoş görünebilir ama ilerledikçe bu saydıklarımı yaşayacaksın , emin olabilirsin.

yaptığın hatanın farkındasın. bu da güzel bence.

bence aklını başına topla ve hayatından evli adamı çıkar. sevgilini de çıkar...

sevseydin aklına başka biri giremezdi. ona da haksızlık yapma....

ikisinden de kurtul.

Son düzenleme:

gerçekten burda onca yorum okudum konumla ilgili. ben ztn aferin beklemiyordum ama bazıları gerçekten çok acımasız oldu. onları okuduktan snr sen sanki yüreğimi ferahlattın. evet sevilmek, ilgi görmek herkesin hakkı. bende göremeyince yanlış yaptım, bundan da hemen döndüm tek bir gün içinde ama işde burda paylaşmadan edemedim çnk biraz olsun anlatmaya içimi dökmeye ihtiyacım vardı. bilmem anlatabildimmi derdimi. sana sonsuz teşekkürler yorumun için.

sevgilinle devam ediyomusun peki...
onunla ne durumdasınız???

harika bir yorum....ne denirki...

Size tavsiye olarak yada iyi birsey yardim olarak ne dememizi bekliyorsunuzki anlamis degilim..

Senin gibi evli adamlara yaklasanlardan evli kadinlar aldatiliyor peki onlarin sucu nedir Söylermisin?

Onlarada yazik degilmi..

Sen gibi kimse o evli adamlara yaklasmasa geri itse onlarda kendi yanlislarini anlar yuvalarina bir pismanlikla dönerdi..

Ama sen hatta kendin aramissin..

Yardim edilcek konu var elestirilcek konu var!

EYYY KONU SAHİBİ sözlerim sana..Önce yaşadığının günah ve yanlış olduğunu bilerek nasıl böyle birşeyin içine girdiğine ve bunu normal bir sıkıntısını anlatan insanlar gibi nasıl gevşekçe -ondan hoşlandım kalbim attı bilmem ne-anlattığına çok şaşırmaktayım...Yazının tamamını okumaya dahi midem almazken yaşadıklarının onursuluğundan sonra nasıl bana fikir verin diyebiliyorsun...Sen evlenipte sevgilininde başını yakm ondan iyi bir baba olur demişinya emin ol senden asla ve asla ana olmaz...Dilerim o evli olan bayana ve sevgiline yaşattıklarınızı ikinizde yaşarsanız şu hayatta...onursuz ve gurursuzluğunuda al ve git kk.dan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…