Sevgilinizin ilgisizliğinin nedenini bilemem. Ama sırf ilgisizlik yüzünden saptığınız yol ne yazık ki yüreğinizde asla kapanmayacak yaralar açacak. Farkında değilsiniz.. Belki o yaraları da farketmeyeceksiniz. Yıllarca her şey güzel gibi, hayattan memnuniyet duyarak yaşayacaksınız. Ama bu yaptığınız hata gelecekte bir gün öyle bir çıkacak ki karşınıza, o zaman anlayacaksınız size neden bu kadar çok kızdığımızı.
Çeşit çeşit insan var şu hayatta. Çeşit çeşit kadın var. Ama benim lügatımda 2. kadın diye bir kadın çeşidi yok konu sahibi!
Hiçbir kadına yakıştıramıyorum ben bu sıfatı. Kendine yakıştıranlara bile.
Nasıl bir vicdandır sizde ki. Hiç mi içiniz sızlamadı, hiç mi ben ne yapıyorum demediniz? Evli bir adamın söylediği sahte sözlerle kendinizi nasıl mutlu hissettiniz? Bir başka kadının mutsuzluğuna sebebiyet vereceğinizi bile bile, nasıl bu kadar acımasız ve gaddar olabildiniz?
Lütfen akıl verin ve hakaret etmeyin demişsiniz. Üzgünüm ama çok ağır lafları hakediyorsunuz. Ve kendinize gelmeniz için cidden sağlam hakaretler duymaya ihtiyacınız var bence.
Adamı siz aramışsınız. Aklına girmişsiniz, kafasını karıştırmışsınız. Adam da zaten 5 para etmezmiş, faydalanabileceğini görünce yamanmış size. O güzel sözlerin tek sebebi sizinle oynamak.. Başka bir nedeni yok. Siz o adamın gözünde evli bir adama askıntılık yapan, zayıf karakterli ve değersiz bir kadın olmuşsunuz.
Sevgilinizi eleştiriyorsunuz ama ayrılmakta işinize gelmiyor neden? Madem ilgisiz ve mutsuzsunuz, onurunuzla ayrılsaydınız, çok mu zordu? Zormuş demek, gerçekten yazık..
Bu saatte sonra ne yapabilirim demişsiniz ya ben söyleyeyim size. O adamla iletişiminizi koparın. Ve asla görüşmeyin. Ayrıca sevgilinize yaptıklarınızı anlatın, vereceği tepkiyi hakettiğinizi unutmayın. Ve sonra da ilişkiniz bitsin. Bundan sonra aklınızı başınıza toplayın ve bekar erkeklerle görüşün.