neden böyle....

kaynananı yanına yakıştırsan ne olur yakıştırmasan ne olur kaynanandan utanman çok garibime gitti olayları çok fazla abartmışsınız...bak seninde oğlun olmuş allah bağışlasın ama etme bulma dünyası yarın öbürgün sende aynı durumda olabirsin...

arkadaşım kusura bakma ama okurken sinirlendim...
o kadın Allah bilir ne şartlarda okutmuş evladını doktor yapmış siz evlenmişsiniz karşı çıkmamış (çünkü genelde hemşire istemez doktor aileleri) ama siz yanıma yakıştıramıyorum utanıyorum falan demişsiniz bence çok ayıp...
herkesin yetişme, büyüme tarzı yeri farklıdır insanları böyle ayırtetmek çok saçma bence...
bunlar benim fikirlerim saygı duyarsanız da sevinirim amacım ağız dalaşına girmek değil öncelikle bunu söylemek isterim...

yalnız hemşireyim demiş arkadaş, profilde eczacı yazıyor kendinle çelişen bir insan var karşımızda sanırım..

ben eşin adına çok üzüldüm aslında annesi herkesin olduğu gibi onun için de çok çok değerlidir ve yatağını paylaştığı insan annesine gıcık oluyor insanlar şeffaf olsa iki yüzlü olmasa ne kadar üzülürdü bu durumu bilse...
her yıl nekadar ilerliyor hayat şartları aynı dönemde dünyaya gelmediniz ve aynı koşullarda yaşamadınız o annenin kusuru değil senin beğeneceğin şekilde giynememek doğal süreç bu ve bunu göremediğin için kusur sende

tüm yazan arkadaşları tebrik ediyorum. harika cevaplar vermişsiniz. ama arkadaşın işine gelmedi ki bir daha yazmadı.
bu arada kayınvalidene saygılarımı sunuyorum. ne kadar iyi bir kadın ki sizin seviyenize düşmemiş. sizin seviyenizde olsaydı en başta oğlunun sizinle evlenmesine izin vermezdi. bir DOKTOR un yanına bir HEMŞİRE yakışmaz.
bence meraklı soruları da sizin büyük burunluğunuzdan kaynaklanıyor. (sırf sizinle muhabbet edebilsin diyedir). arandığınıza sevinin ve haddinizi bilin.
bu arada olurda burda bir cevap veririseniz ki ben sanmıyorum bir doktor annesinin nasıl olması gerektiğini anlatın da bunca insan yanlışını anlasın! (bu ünlemi dilerim anlamışsındır. KICIK değil GICIK )

tüm arkadaşlar kendi fikirlerini belirtmişler,görüyorum ki hemen herkes aynı görüşte...ben de onlara katılacağım,maalesef yanlış düşünüyorsunuz kayınvalideniz hakkında eşinizi seviyorsanız annesine de saygı duymak zorundasınız ama sevmeme hakkına sahipsiniz...anladığım kadarıyla dış görünüşe önem veren bir kişisiniz,lakin sizin bu görüşleriniz kibirli ve burnu büyük bir kişi olduğunuzu düşündürüyor insana...belki kayınvalideniz ile ilişkilerinizi sıcak tutarak ve ona yakın davranarak istediğiniz bir anne durumuna getirebilirsiniz ,örneğin kıyafetini mi beğenmediniz-anne bu sana daha çok yakışır deneyelim istersen -gibisinden sözlerle...bu arada ne ekersek onu biçeriz,sizin de bir oğlunuz var-unutmayın...bazı arkadaşlar çok sert yazmış-hemşire ve doktor asla yakışmaz diye...ben de şahsen oğlum doktor olsa br hemşire ile evlenmesini istemem,çünkü arada asla kapanmayacak bir statü farkı mevcut...ancak gönül işleri bu,belli olmuyor,aşk genelde mantığın önüne geçiyor...bu kadar katı olmayalım...sevgiler...

Allah'ım sen insanlara merhamet ver senin yarattığın senin yarattığını beğenmiyor...
Eşini doğurup eşin doktor oldu diye kadın kütüğünü dilini giyimini aslını mı inkar edicekti kokoş kokoş gezen samimiyetsiz muç muçlar yapan birini mi yakıştıracaktınız yanınıza meraktayım
Bu tip kişiliklerin tedavi olmasından yanayım kompeksli olmak zor bir hastalık yazık Allah başka dert vermesin...gerçi tek mesaj yazmış arkadaş zaten bayanlar cvbını vermiş :))

Ben "doktorun yanına hemşire yakışmıyor" sözüne katılmadığımı belirtmek zorundayım....

Kimin kime yakışıp yakışmadığını biz kestiremeyiz....
Günül dilediğini sever, dilediğini alır...

Sanırım bu durumda konuyu açan arkadaştan fazla bi farkımız kalmıyor..
:delphin:

bak benim de dikkatimi çekti...haklısın arkadaşım...garip ...

evet çok garip..
zaten tek kelime de etmemiş bizden herhalde olurmu arkadaşım senin yanına yakışmayan kayınvalideyi napıcan evine sokma, konuşma vs. gibi akıllar bekliyordu şaşırmış olabilir yada canı sıkılmış kendine dert arıyor anlamadım amacını amaan boşver:delphin:

Zaten yazmış bir kere bir daha hiç yazmamış boşverin benim anlamadığım doğurduğunu yani eşini nasıl yanına yakıştırıyor acaba

kızlar gene kandırıldık galiba Çok üzgünüm çoook

BENİM KAYNANAM BU OLAMAZ demişsin ya onu ilk gördüğünde hani anne de demiyorsun hani cahilin teki ya bu kadın, eeee çok basit boşan o zaman eşinden o da senin kaynanan olmasın nasıl fikir ama???.))
bence bu konuyu acan kafa falan buluyor ya bu kadar da art niyetli gelinlerin olacagına inanasım gelmiyor arkadaslar..

birde şunu belirticam madem çok sosyetik ve çok ileri sewiyede bir insansınız kayınvalidenizi de beğenmiyorsunuz neden hemşire olduğunuz halde işinizi bırakıp ew hanımı oldunuz. e siz daha kültürlü iisiniz yaaa ondan dedim

çok ayıpladım.. :(
tabirler hiçhoş değil..
gıcık olman falan.. giyiminden kuşamından memnun olmaman...
siz bence ilk önce dış güzelliğe önem veriyorsunuz...
unutmayın sizde bir gün kayınvalide olucaksınız... bundan 25 sene sonra siz; o zaman ki genç gelinin gözüne nasıl görüneceksiniz acabaa???????
yeni bir nick almanızda da burda size gösterilen tepkiye gelememeniz olucaktı zaten bunu biliyordunuz.... akıllı davranmışsınız.. bravo..
yeni nick al, istediğini yaz, sonra sırra kadem bas.. oldu valla....

hemen konuya girmek istiyorum...sırf yardımcı olun diye yeni nick aldım....

bu kişi aramızdan biri olabilir yeni nick aldım dediğine göre başka nickide var ama böylesi bir konuda çok tepki alacağını bildiği için başka nickle yazdı ve kenara çekilip diğer nickiyle izlemeye koyuldu...naçizane fikrim :kahve:

Site kuralları arasında aynı kullancı birden çok maille yeni üyelikler alamazkötükedihüso
Ama maşallah bu aralar bu kuralı ihlal eden edeneeÇok üzgünüm çoook
İkinci nickler üçüncü nickler almış başını gidiyor:mymeka:
En hazmedemediğim olay bu..Artık herkesten şüphe etmeye başlıcam nerdeyse:dilcikar:
Anne ben PARANOYAK oldum-tatlicadiarzu-

Back