tüm arkadaşlar kendi fikirlerini belirtmişler,görüyorum ki hemen herkes aynı görüşte...ben de onlara katılacağım,maalesef yanlış düşünüyorsunuz kayınvalideniz hakkında eşinizi seviyorsanız annesine de saygı duymak zorundasınız ama sevmeme hakkına sahipsiniz...anladığım kadarıyla dış görünüşe önem veren bir kişisiniz,lakin sizin bu görüşleriniz kibirli ve burnu büyük bir kişi olduğunuzu düşündürüyor insana...belki kayınvalideniz ile ilişkilerinizi sıcak tutarak ve ona yakın davranarak istediğiniz bir anne durumuna getirebilirsiniz ,örneğin kıyafetini mi beğenmediniz-anne bu sana daha çok yakışır deneyelim istersen -gibisinden sözlerle...bu arada ne ekersek onu biçeriz,sizin de bir oğlunuz var-unutmayın...bazı arkadaşlar çok sert yazmış-hemşire ve doktor asla yakışmaz diye...ben de şahsen oğlum doktor olsa br hemşire ile evlenmesini istemem,çünkü arada asla kapanmayacak bir statü farkı mevcut...ancak gönül işleri bu,belli olmuyor,aşk genelde mantığın önüne geçiyor...bu kadar katı olmayalım...sevgiler...