- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
,eşinizii yakıştırıyorsunuzda kendinize doktor diye o doktoru büyüten ve sizin eşiniz olabilmesine vesile olanı mı begenmiyorsuznuz...çooooooook abartmışsınız gerçekten...ne kaynanalar var ..sizin kaynanızın da kusuru bırakın soruları bu tarz merakları olsun... giyimi ve kuşamında utanmanızda bana göre çok yanlış ,her doktor annesinin sosyete hanımı gibi görünmesini beklemek yanlış...neden bu kadar problem haline getirdiniz ki,sizin sorununuz kayın valideniz diil ,sizin egolarınız bence ....
ayrıca toplumumuzda bu yanlış olsada vardır ve size yenileyim:
genelde dr.lara hemşireleri yakıştırmazlar ,ki özellikle anneleri ...yine dr.bir gelin adayı tercih ederler...hastane ortamında uzun yıllar görev yaptım ve bu olaylarla iç içeydim ve bu konu da yıkılan yuvalar ve atılan yüzükler hatta evlilikte aşağılanma problemleri ile depresyona girenleri çok net hatırlıyor ve biliyorum....aslında siz de iyi bilirsiniz..bunu hiç düşündünüz mü...yarın öbürgün eşinizde,sizi beğenmezse inanın çok üzülürsünüz..işte esas sorun orada başlar...
siz bence kayınvalidenizi öpünde başınızın üstüne koyun...
agzına saglık arkadasım ..eşinizii yakıştırıyorsunuzda kendinize doktor diye o doktoru büyüten ve sizin eşiniz olabilmesine vesile olanı mı begenmiyorsuznuz...çooooooook abartmışsınız gerçekten...ne kaynanalar var ..sizin kaynanızın da kusuru bırakın soruları bu tarz merakları olsun... giyimi ve kuşamında utanmanızda bana göre çok yanlış ,her doktor annesinin sosyete hanımı gibi görünmesini beklemek yanlış...neden bu kadar problem haline getirdiniz ki,sizin sorununuz kayın valideniz diil ,sizin egolarınız bence ....
ayrıca toplumumuzda bu yanlış olsada vardır ve size yenileyim:
genelde dr.lara hemşireleri yakıştırmazlar ,ki özellikle anneleri ...yine dr.bir gelin adayı tercih ederler...hastane ortamında uzun yıllar görev yaptım ve bu olaylarla iç içeydim ve bu konu da yıkılan yuvalar ve atılan yüzükler hatta evlilikte aşağılanma problemleri ile depresyona girenleri çok net hatırlıyor ve biliyorum....aslında siz de iyi bilirsiniz..bunu hiç düşündünüz mü...yarın öbürgün eşinizde,sizi beğenmezse inanın çok üzülürsünüz..işte esas sorun orada başlar...
siz bence kayınvalidenizi öpünde başınızın üstüne koyun...