neden böyle....

oğlunu allah bağışlasın..istemıyosan kayınvalıdenı görüşme..yanı senı rahatsız edıyosa hareketlerı görmemeye çalış..ama oda bı anne en nıhayetınde..bızde kaynana olcaz..unutmayalım

eşinizii yakıştırıyorsunuzda kendinize doktor diye o doktoru büyüten ve sizin eşiniz olabilmesine vesile olanı mı begenmiyorsuznuz...çooooooook abartmışsınız gerçekten...ne kaynanalar var ..sizin kaynanızın da kusuru bırakın soruları bu tarz merakları olsun... giyimi ve kuşamında utanmanızda bana göre çok yanlış ,her doktor annesinin sosyete hanımı gibi görünmesini beklemek yanlış...neden bu kadar problem haline getirdiniz ki,sizin sorununuz kayın valideniz diil ,sizin egolarınız bence ....

ayrıca toplumumuzda bu yanlış olsada vardır ve size yenileyim:
genelde dr.lara hemşireleri yakıştırmazlar ,ki özellikle anneleri ...yine dr.bir gelin adayı tercih ederler...hastane ortamında uzun yıllar görev yaptım ve bu olaylarla iç içeydim ve bu konu da yıkılan yuvalar ve atılan yüzükler hatta evlilikte aşağılanma problemleri ile depresyona girenleri çok net hatırlıyor ve biliyorum....aslında siz de iyi bilirsiniz..bunu hiç düşündünüz mü...yarın öbürgün eşinizde,sizi beğenmezse inanın çok üzülürsünüz..işte esas sorun orada başlar...
siz bence kayınvalidenizi öpünde başınızın üstüne koyun...

bu sözlerin üzerine başka ne denilebilirki aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile5 :enbuyukkk:

yanima yakismiyor demek ne kadar cirkin bir kelime giyimi kusami iyi olsa bosta olsa yakisacak yani gercekten cok sacma bir düsünce kendi icinizde bile celisiyorsunuz hem kayinvalideniz iyi birisi hem ona sebepsiz gicik oluyorsunuz
neden böyle mi bunu mu sormustunuz bence kendinizden dolayi böyle..

eşini büyütmüş o yerlere getirmiş bir annedir o. eşinle aranızı bozmaya çalışmadıktan sonra ne giyinmiş ne etmiş bence pekte bi önemi yok.
eşin bunları duysa kimbilir nekadar üzülür.
burda nice arkadaşlarımız var kayınvalideleriyle ilgili sorunlarını anlatan. yine şükretki kötü, sen aşağılayan, yuvanı yıkmaya çalışan bi kayınvaliden yok.

"eşim doktor olunca annesi de hanım hanım bi kadın konusmasını giyinmesini bilen bi kadın dedim heralde...."

Pardon ama cnm ne alaka???

O senin varsayımın "anasına bak kızını al !" sözünde geçerlidir..."Oğluna bak,anasını al !" değil ki kaydirigubbakcemile3

Neyse konuya gelelim,,,huylu huyundan vazgeçmez ,kadının da huyu bu yaştan sonra değişecek değil elbet...

Sen kayınvalidenle kötüleşmeden kibarca mesafeni koyarsın ,gittiğin yerlere götürmezsin,çok sık görüşmezsin olur biter,,başka da yolu yok ...

Ayrıca tek sorununuz merakı, saçma sapan soruları , oğluna olan düşkünlüğü olsun bence,,,millette ne kaynanalar var...

KICIK olma arkadasim gıcık olsan daha iyi olur
neyse bence abartiyorsun

kadın oğlununu yedirmiş büyütmüş okutmus
şimdi gelin hanım beğenmiyor
gercekten size yakısmıyor ama bu sözler
tabiki hergün arar torunu olmus sonucta
bence cok abartıyorsunuz

Bencede çok abartıyorsunuz :1closedeyes:
Herkesi olduğu gibi kabul edeceksiniz kimse kimseyi değiştiremez ki....
Giyimini kuşamını konuşmasını beğenmiyormuşsunuz ! Ne bekliyordunuz ki....
Tahminime göre kayınvalideniz 50-55 yaşları arasıda.... Bu yaşlardaki bayanlardan sizinle akran olmasını beklemeniz yanlış bir kere....
Telefon ediyormuş edecek tabii torunu olmuş onunda bir parçası....
Kim geldi kim gitti diye soruyormuş... Bence siz ona soğuk davrandığınız için sizinle iletişim kurabilmek için manalı manasız cümleler kuruyor gibime geldi....
Biraz daha yakın olmaya çalışın kayınvalidenize yerimseniben herşey kendiliğinden düzelecektir bence kaydirigubbakcemile

Allah hayırlı insanlara çattırsın ne diyeyim... :kahve:

bi hatun olarak düşünüyorum da
benim annemi babamı begenmeyecek, kendine yakıştıramayacak "anne-baba" demiyecek adamın cehennemin dibine kadar yolu var kaydirigubbakcemile4
komplexlerinden arınamamış insanlara katlanamıyorum :delphin:

sen kendini ne zannediyosun be...
sen nesinki kadıncağızı beğenmiyosun...
kadının sana bişe yaptığı yok sen oturmuş burda onu kötülüyosun....
acaba sen ona yakışıyomusun bi sormak lazım...
ayrıca sen önce bi konuşmayı öğren sen bu konuşmayla (kıcık) eşine yakışıyomusun tartışılır....
hem bi mesaj yazıp gtmiş bu kim ya...

ROUGE arkadaşa aynen katılıyorum :kızgın:

Anneler kutsaldır. Ayrıca siz kayınvaldenizin dış görünüşünü yakıştıramamışsınız ya kendinize
sizinde ruh güzelliğiniz yakışmamış o insanlara
sizin için ne kötüdürkü yaşlanınca sizede sadece ruh güzelliğiniz kalacak.
O zamanda sizi kim yanına yakıştırır yaşayıp görmeniz lazım.
:dilcikar:

sen kendini ne zannediyosun be...
Sen nesinki kadıncağızı beğenmiyosun...
Kadının sana bişe yaptığı yok sen oturmuş burda onu kötülüyosun....
Acaba sen ona yakışıyomusun bi sormak lazım...
Ayrıca sen önce bi konuşmayı öğren sen bu konuşmayla (kıcık) eşine yakışıyomusun tartışılır....
Hem bi mesaj yazıp gtmiş bu kim ya...

haklısın valla sanki tepesine çıkmış kadın şükret haline bence

kaynananı sevmek zorunda değilsin ama onu yanına yakıştıramaman falan bayağı abartı canım biraz makul ol o senin sevdiğin adamın annesi giyinmeyi bilmeyebilir konuşmayı da bilmeyebilir ama sevdiğin adamı doğurmuş büyütmüş biraz daha ılımlı yaklaş bana kalırsa.....

bütün anneler meraklıdır oğlunu beğenmişsin anneside öyle kabul etmişşsin yeni doğum yapmışsın o yüzden fazlasıyla hassassın o bi anne ;)

eşim dr,ben hemşireyim diyince,aklıma ilk gelen acaba kaynanası istememiş mi diye düşündüm
meğerse siz beğenmemişsiniz:bbo:
çok ayıp ediyorsun bence
giyimle kuşamla kimse değerlendirilemez:kızgın:

kendime yakıştıramıyorum dediğin kaynananın oğluyla ne işin var.senin kocanı yetiştiren,okutup doktor yapan o kadın .kimbilir ne şartlarda okuttular,yemeden,içmeden giymeden.eğer kocanı biraz da olsa seviyorsan anne dersin sevmesende saygı gösterirsin.istersen yavaş yavaş giyiminide değiştirebilirsin,değişmesede gıcık olmanın anlamı yok kadın sosyete değil diye uzak durmanın anlamı yok.
benimde 2 oğlm var allah böyle düşünecek gelinlerden korusun,beni beğenmeyen oğlumuda istemesin

ay ay ayyyyy neymiş efendim yakıştıramıyormuş :tomato: sabah sabah sinirlerim oynadı yerinden. bu ne kibir bu ne yüksekten bakış Yarabbim! o yüksekten baktığın yerden tepetaklak düşmeyesin dikkat et! Allah herkesin gönlüne göre versin derler ya sana da senin gönlüne göre şöyle asortik giyinen ama seni beğenmeyen aşağılayan bir kaynana verseymiş hakkaten tam senin gönlüne göre olurmuş kusura bakma...Allah ıslah etsin tez zamanda :Saruboceq:

herkes farklı çevrede yaşıyor kayınvalide ile anlaşanların sayısı belki azdır ama ben kaynananızı taktir ettim siz yanınıza yakıştıramadınız saygı duyuyorum ama o beğenmediğiniz kayınvalide bizlere okutmuş emek vermiş bir tıp adamı kazandırmış sağolsun bence siz çalışma hayatına devam etseydiniz kayınvalidenize bu kadar sarmazdınız düşüncek vaktiniz olmazdı ama o beğenmediğiniz kayınvalidenizin oğlu yani eşiniz size ev hayatını sunmuş buyrun siz düşünün

Şahsen benim eşimi okutmuş bu yaşlara getirmiş bir kadını ben el üstünde tutarım. Olabilir giyimi kıyafeti hoş olmayabilir. Siz alın anne bu sana yakışır hadi giy deyin Neden kendinizi kaf dağında görüyorsunuz. Size öte git diyen yok. Hiç bir sorunumuz yok demişsiniz siz kendinize dert arıyorsunuz. Kadının varlığı size rahatsızlık veriyor. Günahtır yapmayın. Sizde anne olacaksınız. Kınadım sizi :kızgın:

Back