bak canım sen yazınca bir an kendimi gördüm ama senin gibi düşünmedim ben..
benim kayınvalidemde görmemiş bir insan..ciddi anlamda görmemiş..hiçbişey bilmiyor,örf adet vs vs...düğünüm bu yüzden hiçte istediğim gibi olmadı..
benimde eşimin mesleği çok iyi burda söylemem zikretmek hoşuma gitmiyor...istemeye geldiklerinde ilk gördüm bende kayınvalidemi...bende şok oldum ama yaptığı patavatsızlıklara şok oldum..içime oturdu resmen,eşim yerin dibine girdi..ailem alttan aldı vs...ama kayınvalidem yüzünden eşimden vazgeçemezdim..ben eşimi seviyordum ve gerçekten çok iyi biridir allah razı olsun...nişanımda,düğünümde yine hiç hoş olmayan davranışlarda bulundu,çok kötü hissettim kendimi...ama utanmadım kendisi utansın..çevremizde eşimi biliyor çok görgülü bilgili insandır..sanki o ailen çıkmamış...
ama ne olursa olsun o eşimin ailesi,ben ne kadar sevemesemde asla belli etmem,yanıma yakıştırmamazlık etmem..insan annesinden utanırmı..sonuçta oda benim annem artık..yada eşim benim ailemden utansaydı,anne baba demeseydi,saygıda kusur etseydi benim hoşuma gidermiydi..asla...çok büyük kavga meselesi..ne olursa olsun onun annesi...canından dişinden yok haliyle okutmuşlar adam olsunlar diye...eşim aileme karşı çok saygılı sevgilidir ve bende öyle davranırım onun ailesine karşı..çok kızdığım şeyler olur şu görmemişlik konusunda ama kendi kendime konuşurum burada sinrimi dökerim o kadar...aslaaa bişey belli etmem..eşimin üzülmesine dayanamam...annesi onun başının tacıdır sonuçta..lütfen öyle konuşmayın yakıştıramıyorumfalan diye..gıcık olursunuz ona bişey diyemem..olmaynımız azdır...ama hayat arkadaşınızın annesine yanıma yakıştırmıyorum hiiç hoş bir cümle değil...kendinizi bu kadar büyük görmeyin..
ben kayınvalidem görmemiş diyorum ama o kadar çok sebebi varki..kayınvalidesi ezmiş,adam savunmamış,köyden dışarı çıkıp kendi başına bişey halletmemiş..kayınpederim sindirmiş...düşün doğumuma gelecek ama kendi başına otobüse binip gelmeyi beceremiyor..çıkmamış kadın..kaynım getirecek o kadar yolu..napsın şimdi bu insan suçu ne..kayınpederim eline 5 kuruş verip sokağa salmamış vs vs..bazen çok kızıyorum ama bunları düşününcede bişey diyemiyorum