- 29 Mayıs 2022
- 471
- -299
- 33
-
- Konu Sahibi BengisuCan91
Yani kelin merhemi olsa başına sürer.sanirsin doğumu adamlar yaptı.travmayi cebine kadar yasiyorlarDoğumdan sonra eşimle hiç birlikte olamadık neredeyse koskoca 2 sene geçti ve hala aynı durumdayız sizce bu durum normal mi?
Bir de bu durumu daha çok yanımızda hiçbir desteğimizin olmamasına bağlıyorum çünkü o 2 sene içerisinde çok zor günler atlattık ne gecemiz ne gündüzümüz vardı gerçekten çok yıprandık sorun bu kadar yıpranmamızdan mı kaynaklı yoksa birazda kendimizle mi alakalı çözemedim tek bildiğim ilişkimiz tamamen sekteye uğramış durumda.
Hiç mi?
Bitmedi ama ilişkiye henüz atılamadıksekteye ugramasi normal ama neredeyse bitmesi normal değil.
2 senedir mi atilamadiniz?Bitmedi ama ilişkiye henüz atılamadık
Çünkü o fırsatı yaratamadık geceleri zaten çocuk hiç uyutmuyordu sürekli ağlıyordu aslında bu durumun ikimizde farkındayız ama çözüm noktası bulamıyoruz daha doğrusu ben bulamıyorum2 senedir mi atilamadiniz?
Gündüz? Sabah? Yani seks ille gece yapılır diye bir kural yok ki. Geceleri yorgun olmanız çok normal. Bu 2 yıl içinde hiç siz ya da eşiniz seks yapmak için adım attınız, talepte bulundunuz mu?Çünkü o fırsatı yaratamadık geceleri zaten çocuk hiç uyutmuyordu sürekli ağlıyordu aslında bu durumun ikimizde farkındayız ama çözüm noktası bulamıyoruz daha doğrusu ben bulamıyorum
Bizim bebegimizde çok zordu. Sizi çok iyi anlıyorum uyuduğunda da insan biraz olsun dinlenmek kendine gelmek istiyor.ama yinede bir adım atmak lazım.hic konuşmadiniz mi esinizleÇünkü o fırsatı yaratamadık geceleri zaten çocuk hiç uyutmuyordu sürekli ağlıyordu aslında bu durumun ikimizde farkındayız ama çözüm noktası bulamıyoruz daha doğrusu ben bulamıyorum
Ben bu konuyla ilgili bir kere açıklama yaptım aslında oda şu cevabı verdi traş olmaya bile vaktim yok işe böyle gidiyorum sen ilişkiden bahsediyorsun dedi sonrasinda ama dedim ilişkimiz de bitti artık.... o bitmezz dediGündüz? Sabah? Yani seks ille gece yapılır diye bir kural yok ki. Geceleri yorgun olmanız çok normal. Bu 2 yıl içinde hiç siz ya da eşiniz seks yapmak için adım attınız, talepte bulundunuz mu?
2 yıl normal değil.Doğumdan sonra eşimle hiç birlikte olamadık neredeyse koskoca 2 sene geçti ve hala aynı durumdayız sizce bu durum normal mi?
Bir de bu durumu daha çok yanımızda hiçbir desteğimizin olmamasına bağlıyorum çünkü o 2 sene içerisinde çok zor günler atlattık ne gecemiz ne gündüzümüz vardı gerçekten çok yıprandık sorun bu kadar yıpranmamızdan mı kaynaklı yoksa birazda kendimizle mi alakalı çözemedim tek bildiğim ilişkimiz tamamen sekteye uğramış durumda.
2 yılın sonunda çocuğun düzeni bir rutine oturmuştur.Bu süre normal değil.Yani sonuçta cinsellik sadece bir tatmin değil,bir paylaşım.İki yıl tek kelime konusmadan oturduk demeniz gibi.Aradaki bağ zayıflamış.Bence çocuğun uykusunu ayarlayıp bir yerden başlayın, sizim sohbetiniz bile kalmamış olabilir.Bir sohbeti, bir filmi paylaşın , gerisi gelir zatenÇünkü o fırsatı yaratamadık geceleri zaten çocuk hiç uyutmuyordu sürekli ağlıyordu aslında bu durumun ikimizde farkındayız ama çözüm noktası bulamıyoruz daha doğrusu ben bulamıyorum
Aynı kocamın lafları. Ben eşimle bu konuyu çok irdeledim. Sonuç şu doğumdan çok etkilenmiş ve hala bana anlatamadığı travmaları var eminim.. bir nebze olsa duzeldik ama yine de eskisi gibi değiliz.Ben bu konuyla ilgili bir kere açıklama yaptım aslında oda şu cevabı verdi traş olmaya bile vaktim yok işe böyle gidiyorum sen ilişkiden bahsediyorsun dedi sonrasinda ama dedim ilişkimiz de bitti artık.... o bitmezz dedi
......
Yemek yemeye vakit bulabiliyor musunuz?Ben bu konuyla ilgili bir kere açıklama yaptım aslında oda şu cevabı verdi traş olmaya bile vaktim yok işe böyle gidiyorum sen ilişkiden bahsediyorsun dedi sonrasinda ama dedim ilişkimiz de bitti artık.... o bitmezz dedi
Ama bitmiş.Ben bu konuyla ilgili bir kere açıklama yaptım aslında oda şu cevabı verdi traş olmaya bile vaktim yok işe böyle gidiyorum sen ilişkiden bahsediyorsun dedi sonrasinda ama dedim ilişkimiz de bitti artık.... o bitmezz dedi
......
Bizim bebegimizde çok zordu. Sizi çok iyi anlıyorum uyuduğunda da insan biraz olsun dinlenmek kendine gelmek istiyor.ama yinede bir adım atmak lazım.hic konuşmadiniz mi esinizle
Öyle olduğunu düşünüyorum psikolojik olarak insan kendini zımparalanmış gibi hissediyor gerçektenAynı kocamın lafları. Ben eşimle bu konuyu çok irdeledim. Sonuç şu doğumdan çok etkilenmiş ve hala bana anlatamadığı travmaları var eminim.. bir nebze olsa duzeldik ama yine de eskisi gibi değiliz.