- 29 Mayıs 2022
- 471
- -299
- 33
- Konu Sahibi BengisuCan91
O bile olmuyor yeri geliyorYemek yemeye vakit bulabiliyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bile olmuyor yeri geliyorYemek yemeye vakit bulabiliyor musunuz?
Ben de şuan kendimi çok kötü hissediyorum. Müdahale etmediğim sürece birliktelik olmuyor.ve canım çok sıkılıyor. Bir buçuk aydır konusunu bile açmıyorum. Şuan deniyorum acaba nereye kadar böyle gidecek.hic rahatsız değil bu durumdan.cok zoruma gidiyor aynı evde sanki asker arkadaşıyım.Öyle olduğunu düşünüyorum psikolojik olarak insan kendini zımparalanmış gibi hissediyor gerçekten
Ama bitmiş.
Çocuk 2 yaşında şimdi ilk zamanlarda olduğu kadar yormuyordur sizi kendinize ayıracak
Hala emziriyorum emzirdiğim için bu durumu yaşıyor olabilirmiyimAma bitmiş.
Çocuk 2 yaşında şimdi ilk zamanlarda olduğu kadar yormuyordur sizi kendinize ayıracak zamanınız vardır.
Olabilir. Bizde de o kısımlar kutsal bolgeydi. Dokunmak bakmak ellemek yokHala emziriyorum emzirdiğim için bu durumu yaşıyor olabilirmiyim
iki ihtimal var. Dua edin de ikinci ihtimal olan kocanızın libidosu ölmüş olsun.O bile olmuyor yeri geliyor
Evet bende ayni durumdayim ama aslinda kendisi bi kac defa yanaşmaya çalıştı bende çok istekli olamadım belkide emzirdiğimden dolayımı bilmiyorum hiç istek yok belkide sorun bendeBen de şuan kendimi çok kötü hissediyorum. Müdahale etmediğim sürece birliktelik olmuyor.ve canım çok sıkılıyor. Bir buçuk aydır konusunu bile açmıyorum. Şuan deniyorum acaba nereye kadar böyle gidecek.hic rahatsız değil bu durumdan.cok zoruma gidiyor aynı evde sanki asker arkadaşıyım.
Yani biraz ortam yapsanız. Romantik bir akşam ikinizede iyi gelecektir.esiniz deniyorsa eş geçmeyin derim.hem ne zamana kadar böyle devam eder kiEvet bende ayni durumdayim ama aslinda kendisi bi kac defa yanaşmaya çalıştı bende çok istekli olamadım belkide emzirdiğimden dolayımı bilmiyorum hiç istek yok belkide sorun bende
Benim eşim 2 inci cocukdan sonra 40 im bitmesini zor bekledi sizde yada esinizde bı sorun var bı
O kadar yorgunum ki inanırmisiniz ölü deseniz daha iyi gündüzün zaten bütün enerjimi alıyor gecede çok nadir emmeye uyaniyor sadece ama artik emzirmekten de cok bunaldim ne zaman bitecek diyorummBizim bebegimizde çok zordu. Sizi çok iyi anlıyorum uyuduğunda da insan biraz olsun dinlenmek kendine gelmek istiyor.ama yinede bir adım atmak lazım.hic konuşmadiniz mi esinizle
Ya emziriyorsunda bu çocuk 7/24 memene yapışık değildir herhalde değil mi? Yaa benim 24 yaşında 2 çocuklu 3 çocuklu tanıdıklarım var. Cinsel hayatları. Çocuksuz olan çiftlerden daha aktif. 2 yıl içinde hiç mi fırsat bulamadınız bu çocuk hiç mi uyumadı hadi fırsat bulmayı geçtim hiç mi canınız istemedi eşinizin de sizin de. Gerçekten şaşırtıcı bi durum.Hala emziriyorum emzirdiğim için bu durumu yaşıyor olabilirmiyim
Malesef hepsi birlikte olmuyor.bizde öyle işten gel çocukla ilgilen ev yemek hazırlıklar.sonra da agzimiz açık uyuyoruz resmen.ama evlilikde cocuk gibi ilgilenmek gerekiyor vakit ayırmak lazım diye düşünüyorum .en önemlisi çocuğumuz için yapmalıyız.anne baba mutlu değilse çocukla o evde mutlu olamaz bence.O kadar yorgunum ki inanırmisiniz ölü deseniz daha iyi gündüzün zaten bütün enerjimi alıyor gecede çok nadir emmeye uyaniyor sadece ama artik emzirmekten de cok bunaldim ne zaman bitecek diyorumm
Hepimiz yorgunuz. Ben geçen gün uykusuzluktan panik atak geçirdim. Bebeğim çok bağırıyırdu o günlerde, ne olduğumu bile anlamadım.O kadar yorgunum ki inanırmisiniz ölü deseniz daha iyi gündüzün zaten bütün enerjimi alıyor gecede çok nadir emmeye uyaniyor sadece ama artik emzirmekten de cok bunaldim ne zaman bitecek diyorumm
Sütten keserseniz bitecek, 2 yaşındaysa kesin artık. Çocuğun bırakmasını bekliyprsanız daha çok beklersiniz çünküO kadar yorgunum ki inanırmisiniz ölü deseniz daha iyi gündüzün zaten bütün enerjimi alıyor gecede çok nadir emmeye uyaniyor sadece ama artik emzirmekten de cok bunaldim ne zaman bitecek diyorumm