Neden böyle yapıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

victoria0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2024
23
4
26
Merhaba. 8 aylık evliyim ve eşimle severek evlendik. Eşim her seferinde ben ağladığımda bana teselli olmak yerine daha da üzüyor, ağlatıyor. Biraz önce ailem için ağlıyordum ne oldu diye sordu bende söyledim sinirlendi ben seni ağlarken görünce kötü oluyorum falan dedi. Sonrasında da benimle konuşma ciddi söylüyorum dedi sinirli şekilde ve arkasını çevirip uyudu. Eşimin yanında ağlayıp içimi dökmeli değil miyim? Ama her böyle yaptığımda sinirlenip birazda ağlatıyor. Böyle yaptığında beni sevmediğini düşünüyorum. Arkasını çevirip uyudu ben ağlarken.Kalbim çok kırıldı gerçekten. Ne yapmalıyım?

Yok isteyerek ve severek evlendik. Onunla huzurlu ve mutlu olduğumu ona hissettiriyorum ve kendiside bunu biliyor. Sadeve arada özleyip anılar falan aklıma gelince üzülüyorum başka şehirde yaşıyorum
Canım aynı ilde aynı ilçede aynı mahallede de yaşasan, o anne evinden baba evinden çıktığın an zaten oraya karşı hep bir özlemin oluyor. Özlemek güzel birşeydir, anıları hatırlamak..
Ağlamak da güzeldir.
Fakat evliyken bazı duygular karşındaki kişi için güzel gelmez.
Sen aileni göremiyorsan, demekki gidemiyorsunuz ya da gelemiyorlar sürekli.
Erkekler şöyle düşünür. Eşim ağlıyor onun için birşey yapmalıyım, ya yapar ya da yapamaz. Muhtemelen senin eşin yapamayanlardan. Yani ona göre sen ağlıyorsun ama o senin üzüntünü geçirecek birşey yapamıyor. Bu durumda da öfkeleniyor. Kendini belkide bu konuda yetersiz gördüğü için kızıyor. O evde yokken istediğin kadar ağla kız :) ama onunla duygularını özlemini paylaş. Ağlamadan. Cidden erkekler karşısında ağlayan birini görünce agresifleşiyorlar çünkü.

Yok isteyerek ve severek evlendik. Onunla huzurlu ve mutlu olduğumu ona hissettiriyorum ve kendiside bunu biliyor. Sadeve arada özleyip anılar falan aklıma gelince üzülüyorum başka şehirde yaşıyorum
Canım aynı ilde aynı ilçede aynı mahallede de yaşasan, o anne evinden baba evinden çıktığın an zaten oraya karşı hep bir özlemin oluyor. Özlemek güzel birşeydir, anıları hatırlamak..
Ağlamak da güzeldir.
Fakat evliyken bazı duygular karşındaki kişi için güzel gelmez.
Sen aileni göremiyorsan, demekki gidemiyorsunuz ya da gelemiyorlar sürekli.
Erkekler şöyle düşünür. Eşim ağlıyor onun için birşey yapmalıyım, ya yapar ya da yapamaz. Muhtemelen senin eşin yapamayanlardan. Yani ona göre sen ağlıyorsun ama o senin üzüntünü geçirecek birşey yapamıyor. Bu durumda da öfkeleniyor. Kendini belkide bu konuda yetersiz gördüğü için kızıyor. O evde yokken istediğin kadar ağla kız :) ama onunla duygularını özlemini paylaş. Ağlamadan. Cidden erkekler karşısında ağlayan birini görünce agresifleşiyorlar çünkü.

Teşekkür ederim. Haklısın

Anılar akla gelince insan gülümser ağlamaz. Yanlarında olmadığınız için ağlıyorsanız da eşinizle mutlu değilsinizdir. Üstelik aileniz de aynı ülkedeymiş. Dil yol bilmeden kalkıp yabancı ülkeye gitmemişsiniz.
Eşimin yanında ağlayıp içimi dökmeli değil miyim? Ama her böyle yaptığımda sinirlenip birazda ağlatıyor
Devamlı, sık ağlamıyorum diyorsunuz ama mesajınızdan öyle anlaşılmıyor. İnsan derdi varsa konuşur içini döker, siz niye iç döküyorsunuz? Kusura bakmayın ama çok çelişkilisiniz. Kocanız da bu durumdan bıkmış olabilir. Kaba davranmış orası kesin ama siz de çekilecek gibi değilsiniz. Her ağladığımda teselli etsin diye bir şey yok, adamın da moralini bozuyorsunuz. Ben karımı mutlu edemiyorum demek ki, evimizde huzurlu mutlu değil ailesini özlüyor diyordur. Evinizi ve eşinizi benimsemeniz gerek yoksa ayrılın herkes yoluna baksın. Böyle devam ederseniz ne aşk kalır ne sevgi haberiniz olsun.

Zamanla alışırsınız kendinizi üzmeyin, yeter ki canları sağolsun, görüşürsünüz, görüntülü konuşursunuz, zamana bırakın, kendinize meşgale bulun.

Ailemden uzakta olduğum için özleyip ağlıyordum o da nadiren oluyor. Hep çocuk gibi ağlamıyorum bunaltacak bir durumda yok
Eşim her ağladığımda demişsiniz ama iki-üç kere değil gibi hissettirdi bana.
Bir de demişsiniz ki “Biraz önce ailem için ağlıyordum” ne oldu diye sordu bana.
Sonra hiç ilgilenmedi.
Sanki belirli dönemlerde belirli ağlama nedenleriniz var gibi.
Keşke evlenmeseydiniz ailenizden uzak kalamıyorsanız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…