Neden böyle yapıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

victoria0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2024
23
4
26
Merhaba. 8 aylık evliyim ve eşimle severek evlendik. Eşim her seferinde ben ağladığımda bana teselli olmak yerine daha da üzüyor, ağlatıyor. Biraz önce ailem için ağlıyordum ne oldu diye sordu bende söyledim sinirlendi ben seni ağlarken görünce kötü oluyorum falan dedi. Sonrasında da benimle konuşma ciddi söylüyorum dedi sinirli şekilde ve arkasını çevirip uyudu. Eşimin yanında ağlayıp içimi dökmeli değil miyim? Ama her böyle yaptığımda sinirlenip birazda ağlatıyor. Böyle yaptığında beni sevmediğini düşünüyorum. Arkasını çevirip uyudu ben ağlarken.Kalbim çok kırıldı gerçekten. Ne yapmalıyım?

Sık sık ağlıyorsanız ona da kal gelmiş olabilir. Benim de yanımda sürekli biri ağlarsa yeter diyesim gelir. Normalde size davranışları nasıl genel olarak ilgili mi onu bir düşünün
Hayır sık sık ağlamıyorum. Normalde davranışları ilgili onları da düşünüyorum tabii ki ama böyle yapınca sevmediğini düşünüp üzülüyorum

Biraz önce ailem için ağlıyordum

Ailenize bir şey mi oldu? Ne demek ailem için ağlıyordum?

Evde düzenli olarak ağlama seansları mı gerceklestiriyorsunuz?

Eşiniz kaba saba bi adam. Ben nezaket aşığı biri olarak kibar olmayan hiçbir harekete eyvallahım yok ama siz de evde ikidebir ağlama ayinleri yapıyorsanız o da sıkar insanı.

Ailenizi özlediğiniz için vs mi ağlıyorsunuz ya da başka sebepler mi? Çünkü erkeklere göre boş birşeyse daha da sinirleniyorlar
Boş sebepler için ağlamıyorum. Ailemi özlediğim için vs üzülüp ağlıyorum çünki ailemden uzaktayım

Yanında devamlı ağlayan biri olunca insanın morali bozulur modu düşer. Niye hep ağlıyorsunuz? Çocuk bile 4-5 yaşından sonra bırakıyor her şeye ağlamayı. Empati yaptınız mı hiç, eşiniz devamlı ağlasa ne hissederdiniz? Ben mesela soğurdum aynı ortamda bile bulunmak istemezdim. İşiniz mesleğiniz var mı çalışıyor musunuz? Şu açıdan sordum, çok aciz bir görüntü veriyorsunuz. Evde akşama kadar eşini bekleyip, o gelince de ağlayan biriyseniz ben eve bile gelmezdim.
Eşim her seferinde ben ağladığımda bana teselli olmak yerine daha da üzüyor, ağlatıyor. Biraz önce ailem için ağlıyordum
Sık ağlamıyorum diyorsunuz, günde kaç kez ağlıyorsunuz?

Bazı erkekler ağlayan kadın görünce ne yapacağını bilemez aşırı tepkiler verebilir. Biz kadınlar biraz daha duygusal ve dusunceliyiz malesef ama her erkek öyle değil. Durumu anlat bence bana Böyle yapma diye. Sen dillendirmezsen kendi kendine anlamasını bekleme

denerim yinede teşekkürler yorumun için

Hayır sık ağlamıyorum. Hep güleryüzlüyüm sadece özlediğimde arada bir ağlıyorum . En son ne zaman ağladığımı bile hatırlamıyorum bundan önce .

Aglama ayinleri

Evlendiğimden beri 1-2 kere gördüm buraya geldikleri zaman. Hiç gidemedim yanlarına . Hergün görüntülü konuşsam bile insan özlüyor
Evet haklısınız.
Ama şöyle düşünün, eşinizin elinden bu konu için birşey gelmiyorsa, bir süre sonra bu duruma karşı kendini kapatır. Yani dediğin gibi olur. Ağladığında sinirlenir hatta muhtemelen bir süre sonra abartıyorsun vs diyecektir.

Hamilelik var mı diye soracaktım. Konularınıza baktım, henüz yokmuş ancak olması için çaba sarf ediyormuşsunuz.

Profilinize yurtdışında yaşadığınızı yazmışsınız. Evlilik sebebiyle Türkiye'den başka bir ülkeye mi gittiniz; aileniz Türkiye'de mi ?

Ailemden uzakta olduğum için özleyip ağlıyordum o da nadiren oluyor. Hep çocuk gibi ağlamıyorum bunaltacak bir durumda yok

Boş sebepler için ağlamıyorum. Ailemi özlediğim için vs üzülüp ağlıyorum çünki ailemden uzaktayım
Aileniz zorla mı evlendirdi, yani sevmeden mi evlilik yaptınız? Kocanız ailemden uzağım diye devamlı ağlasa, beni sevmiyor mu benimle huzurlu değil mi diye düşünmez misiniz? Ben yıllardır ailemden uzağım, mecbur iş güç. Evlenmeyi aile kurmayı kendim istedim, eşimle de iyi günde kötü günde dedik. Artık biziz ailemiz dedik ve iş nerede biz orada. Fırsatımız olunca da aileleri ziyaret ediyoruz torun vs görüyorlar. Bence ağlamayın artık.

Ailemde yurtdışında. Sadece şehirler farklı ve uzak

Yok isteyerek ve severek evlendik. Onunla huzurlu ve mutlu olduğumu ona hissettiriyorum ve kendiside bunu biliyor. Sadeve arada özleyip anılar falan aklıma gelince üzülüyorum başka şehirde yaşıyorum

aileniz eşiniz artık.
evlenecek yaşa geldiğinize göre annemi özledim diye ağlamayın yani.
annemi babamı özledim diye ağlayıp duran bir eş istemezdim ben.
özleyebilirsinizde ağlamak nedir yahu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…