• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyle yapiyor

Damla008

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
15
5
1
29
Iyi akşamlar arkadaşlar birisi var uzun zaman önce görüşüp konuşuyorduk bir önceki konumdada bahsetmişim baya capkin çevresinde hep kızlar olan birisi biz görüşürken benim duygularım çok yoğundu sevgili olmak istiyordum bunu da ne kadar yanlış olsada ona belirtmiştim zaman diyerek oyalamisti beni benden 8 yaş büyük birisi ben ona fark etmeden en hassas noktami soylemisim bir gün bir kızla buluştuğu öğrendim aslında başka birşey için kızmıştım oda üzerine tuz biber oldu saçma bir şekilde hesap sordum oda ben senin çocukca haraketlerini cekemem dedi o gün akşam birisinin arabasında snap attım beni ogün bütün sosyal medyadan sildi ben daha sonra öğrendim ki benim düşmanımla konuşup beni kotulemis sessiz kaldım bende onun bir arkadaşıyla birlikte oldum beraber fotoğraflar paylaştık oda bunları gördü benimle ilgili bir şey olunca kaç gün bütün ortak çevremize anlatıyordu daha sonra haliyle bana tepki koyup bir arkadaşıma benden gereksiz şeklinde bahsetmiş ben onu sildim ama kontrol ediyorum demiş düşmanımla konuşmasında sevgiliydik alttan alsa güzel bir ilişkimiz olurdu şeklinde konuştuğunu söylemiş ne kadar doğru bilemiyorum artık birlikte olamayız demiş benim uzun zaman snaplarimi izledi daha sonra geçen gün durup dururken kendimi çektiğim videodan sonra beni engellemiş ben yaptığına anlam veremiyorum aklıma iki şey geliyor ya benden nefret ediyor yada tam aksine bana karşı birşeyleri oluşmuş olabilir çok egolu birisi bu şekilde engelleyerek benim ona ulaşmamı istemiş de olabilir sizce durumun sonucu nedir arkadaşlar ne yapmalıyım ben yardım edin lutfen

Yaşlarınız tam olarak kaç? Bu engelleme olayları en son lisede kalmıştı. Bana çok saçma geliyor. Ne olursa olsun senin arkandan bırak düşmanını dostunla bile konuşmamalı. En nefret edilesi erkek tipi

Peki neden böyle düşündün

Cunku seninle konusurken baskasiyla gorusuyor karsi taraf zaten basli basina terbiyesizlik. Sende dik durup tek kelime etmeden engellemeliydin onu o zaman bak nasil kiymetli olurdun. Kisasa kisas yapmissin arkadasiyla gorusmussun yanlis olmus. Pesinden kostukca sevdigini cok belli ettikce azıtıyor erkekler :sinirli:

Bu şekilde engelleyerek sizi bu şekilde engellemek istemiş. Farklı bi anlam çıkarmak yersiz olur diye düşünüyorum. Çünkü anlattıklarınıza dışardan bir gözle baktığımda ne istediğine tam olarak karar verememiş bi kadın görüyorum. Egosuna yenik düştüğünü iddia ediyorsunuz ancak siz de hesap sormanızdan sonra verdiği tepkiye misilleme olacak enteresan davranışlar sergiliyor, sizi kötüledi diye tanıdığı bir başka kişiyle birlikte oluyorsunuz. Girişi, gelişmesi ve sonucuyla tamamen sağlıksız bir ilişki. Bence bu saatten sonra davranış hatta davranmayışlarından bir anlam çıkarmak yerine enerjinizi ne istediğinize harcamanız faydalı olacaktır.

Cunku seninle konusurken baskasiyla gorusuyor karsi taraf zaten basli basina terbiyesizlik. Sende dik durup tek kelime etmeden engellemeliydin onu o zaman bak nasil kiymetli olurdun. Kisasa kisas yapmissin arkadasiyla gorusmussun yanlis olmus. Pesinden kostukca sevdigini cok belli ettikce azıtıyor erkekler :sinirli:
Kesinlikle şimdi hayatıma devam ettiğimi göstermek istiyorum sonra diyorum ki bosver

Bu şekilde engelleyerek sizi bu şekilde engellemek istemiş. Farklı bi anlam çıkarmak yersiz olur diye düşünüyorum. Çünkü anlattıklarınıza dışardan bir gözle baktığımda ne istediğine tam olarak karar verememiş bi kadın görüyorum. Egosuna yenik düştüğünü iddia ediyorsunuz ancak siz de hesap sormanızdan sonra verdiği tepkiye misilleme olacak enteresan davranışlar sergiliyor, sizi kötüledi diye tanıdığı bir başka kişiyle birlikte oluyorsunuz. Girişi, gelişmesi ve sonucuyla tamamen sağlıksız bir ilişki. Bence bu saatten sonra davranış hatta davranmayışlarından bir anlam çıkarmak yerine enerjinizi ne istediğinize harcamanız faydalı olacaktır.
Beni ne şekilde engellemek istememiş o kısmı tam anlayamadım görmek dahi mi istemiyor ama sürekli benden bahseden o

Back
X