Iyi akşamlar arkadaşlar birisi var uzun zaman önce görüşüp konuşuyorduk bir önceki konumdada bahsetmişim baya capkin çevresinde hep kızlar olan birisi biz görüşürken benim duygularım çok yoğundu sevgili olmak istiyordum bunu da ne kadar yanlış olsada ona belirtmiştim zaman diyerek oyalamisti beni benden 8 yaş büyük birisi ben ona fark etmeden en hassas noktami soylemisim bir gün bir kızla buluştuğu öğrendim aslında başka birşey için kızmıştım oda üzerine tuz biber oldu saçma bir şekilde hesap sordum oda ben senin çocukca haraketlerini cekemem dedi o gün akşam birisinin arabasında snap attım beni ogün bütün sosyal medyadan sildi ben daha sonra öğrendim ki benim düşmanımla konuşup beni kotulemis sessiz kaldım bende onun bir arkadaşıyla birlikte oldum beraber fotoğraflar paylaştık oda bunları gördü benimle ilgili bir şey olunca kaç gün bütün ortak çevremize anlatıyordu daha sonra haliyle bana tepki koyup bir arkadaşıma benden gereksiz şeklinde bahsetmiş ben onu sildim ama kontrol ediyorum demiş düşmanımla konuşmasında sevgiliydik alttan alsa güzel bir ilişkimiz olurdu şeklinde konuştuğunu söylemiş ne kadar doğru bilemiyorum artık birlikte olamayız demiş benim uzun zaman snaplarimi izledi daha sonra geçen gün durup dururken kendimi çektiğim videodan sonra beni engellemiş ben yaptığına anlam veremiyorum aklıma iki şey geliyor ya benden nefret ediyor yada tam aksine bana karşı birşeyleri oluşmuş olabilir çok egolu birisi bu şekilde engelleyerek benim ona ulaşmamı istemiş de olabilir sizce durumun sonucu nedir arkadaşlar ne yapmalıyım ben yardım edin lutfen