- 18 Nisan 2015
- 110
- 5
- 34
-
- Konu Sahibi Hayatgibi90
. Çalıştırmadı neymiş eski hayatımda cıvık ortamlarda erkeklwrin olduğu yerde çalışmışım facei bile kapattırdı siZdede aile baskısı olsa görürdüm nasıl korkmamEvlenme sebebinizde hayir yok zaten. Tehdit etti diye evlilik mi olur? Bana cok sacma geldi.
Calisiyor musunuz? Mesleginiz var mi?
Sendede
. Çalıştırmadı neymiş eski hayatımda cıvık ortamlarda erkeklwrin olduğu yerde çalışmışım facei bile kapattırdı siZdede aile baskısı olsa görürdüm nasıl korkmam
Siz beni yanlış anladınız ailemin baskısını anlatıorum korkma diosunuz ya ona hitaben sizdede böyle aile olsa sizde korkardınız anlamında lütfenn iş konusuyla ilgili değildiHanfendi bana atar yapacaginiza esinize yapin. Ben kocaniz niye calistirmiyor anlaminda sormadim. Babana muhtac kalmamak icin calisabilir misin anlaminda sordum. Ayrica ben de zamaninda bu tur birsey yasadim. Hatta tehdit unsuru olan sey anne babaya soylemek olsaydi keske. Yuzumu kezzaplamakla sakat birakmakla tehdit ediliyordum ve surekli takip ediliyordum. Peki ne oldu? Ne yapalim evlenelim bari demedim. Dimdik durdum ve her ne olursa olsun onunla evlenmemeye karar verdim, bunun icin cabaladim. Sizin benle degil esinizle sorununuz var hatirlayin derim.
Sizin aileniz eminim destek olmuştur ben dayak yedim dediğimde babam bende yaptım dedi düşünün halimiHanfendi bana atar yapacaginiza esinize yapin. Ben kocaniz niye calistirmiyor anlaminda sormadim. Babana muhtac kalmamak icin calisabilir misin anlaminda sordum. Ayrica ben de zamaninda bu tur birsey yasadim. Hatta tehdit unsuru olan sey anne babaya soylemek olsaydi keske. Yuzumu kezzaplamakla sakat birakmakla tehdit ediliyordum ve surekli takip ediliyordum. Peki ne oldu? Ne yapalim evlenelim bari demedim. Dimdik durdum ve her ne olursa olsun onunla evlenmemeye karar verdim, bunun icin cabaladim. Sizin benle degil esinizle sorununuz var hatirlayin derim.
Sizin aileniz eminim destek olmuştur ben dayak yedim dediğimde babam bende yaptım dedi düşünün halimi
O adamla evli kalıp dayağını yemektense sadece markete gitmeyi arkadaşlarla görüşmemeye katlanırdım. Hiçbirşey yapamıyorsam tercihlerimi bu yönde kullanırdım yani.Babamla abim tamam boşan ama matketten başka bi yere gidemezsin arkadaşlarınla görüşemeZsin dul oluosun artık diolar ya düşünün ben napıcamı şaşıedım